Recenze/Review: Lush POW WOW

Dnes téměř telegraficky. Ve Vánočním výprodeji jsem si pořídila Lush POW WOW o kterém jsem přečetla jaký je úžasný a jaká je s ním švanda a v 50% slevě, no nekup to. Tak jsem si koupila a jak mám ráda Lush výrobky, upřímně, nebavím se ani trochu.
Začněme pozitivy:
  • Hezky voní.
  • Je jedlý, respektive má tak velké kusy co buď spadnou na oblečení, nebo je prostě spolknete, ale jestli máte rádi praskací prášek, tak si přijdete na své. Protože Pow wow je v podstatě jen ten prášek a pojivo na olejové bázi.
A teď ta negativa: 
  • Nepraktické balení co rychle vysychá, na fotce vidíte čerstvě otevřený peeling.
  • Praskací efekt je legrační, ale mě jeden krystalek rozříznul ret, takže s aplikací opatrně. 
  • Neslouží jako peeling, vlastně nedělá kromě praskání vůbec nic. 
  • Špatně se nanáší,  krystalky jsou nerovnoměrné a celkově příliš velké, také se lepí do shluků.  
  • Textura spíš vysušuje rty.
Složení:
Verdikt: Takže si to shrňme tenhle praskací Lush peeling na rty není standardní peeling co je má Lush v nabídce, ale jakýsi Vánoční upgrade a v tom bude zakopaný pes. Na první pohled je s ním legrace, ale ve skutečnosti vlastně kromě praskání rty neobrousí, opadává všude kolem, celkově jedno z největších zklamání tohoto roku. Kupovat ho znova nebudu, vlastně bych si no nevzala ani zadarmo. Ještě že nebyl za plnou cenu,  to by mě kleplo.
Summary: I purchased Lush Pow Wow at their annual Christmas sales. I haven´t tried Lush peelings before but my friends praised them so I thought I should give them a try and I regret it. I hate this product. Yes it smells beautiful and crystals actually tastes well but otherwise this product is pointless. It doesn´t exfoliate my lips, actually it hurted my lips. It dries out fast. It dries my lips and application is mess, you end up eating half product and picking the other half from your clothing. Would I purchase it again? No, definitely not I would not take it even for free. So far worst product of this year.

17 komentářů:

  1. vypadá dobře, ale podle tvýho hodnocení bych si ho asi nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli můžu radit, radši si ho udělej doma, nebo používat pořádný balzám.

      Vymazat
  2. píšu to všude, tak i tady, nejsem vůbec příznivce tohohle produktu, třeba to někoho popudí, obzvláště příznivce tohoto produktu, ovšem podle mě smíchat doma cukr se špenátem a kapkou oleje/olejů vyjde nastejno a asi tak tisickrát levněji (to jen odhadem, nebo to mám počítat ;-)...?)

    takže ani se ti nedivim, mě by vodvezli i za tu poloviční cenu, o plné ani nemluvim radši:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A děláš dobře, jo vyjde, ale to je politika Lushe, upřímně kdyyž si spočítáš ingredience do některých výrobků a prodejní ceny, tak je to sakra drahá sranda. Ale asi to bylo přechodné pominutí smyslů, upřímě je to jediný výrobek co letěl do koše.

      Vymazat
    2. tos to ani nesnědla:D?

      jinak když to bylo s tou slevou, tak to se dá pochopit - 50% je 50% - a za ušetřené peníze si můžes koupit něco jinýho:P

      Vymazat
    3. Představ si že ne, taky si říkám, třeba nějaký peeling na rty, viď?

      Vymazat
    4. jako taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem tě radši uz dráždit:P

      Vymazat
  3. Peeling na rty je podle mě obecně neskutečná blbost... Nikdy jsem nic takovýho neměla a ani mít nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi chytřejší než já :). Já vím, ale kdysi o něm psala Táňa, jak ho má ráda a když jsem na něj narazila ve slevách, tak mi to prostě nedalo.

      Vymazat
    2. já teda peeling na rty taky nepoužívám a nemám pocit, že by mi něco chybělo. v případě potřeby postačí (mně aspoň teda:D...) měkký zubní kartáček:-)

      Vymazat
    3. Tohle byl můj první a poslední peeling na rty, moc často popraskané rty nemám. Vlastně si je ani moc často nemažu.

      Vymazat
    4. No já měla taky dřív takový názor, ale pak mě už furt nebavilo dřít rty ručníkem nebo kartáčkem a zároveň jsme potkala spoustu óchájících recenzí na ten růžovej, tak jsem si ho ve slevě taky koupila a je fakt, že ty větší kusy jsou blbý a musím dávat pozor aby to nepadalo kam nechci, ale jinak mě to "opílinguje" a chutná to, takže suma sumárum za tu půlku ceny jsem spokojená, plnou bych za to nedala, tu bych zaplatila za ten růžovej možná:-D

      Vymazat
    5. Ten růžový je roztomilý, ale mě nezlomíš, ani kdyby byl za čtvtinu ceny.

      Vymazat
  4. Nevypadá, je. Mít nepřítele, dám mu ho jako dárek.

    OdpovědětVymazat