CND Brigitte

Dnes mám pro Vás poslední z CND Jason Wu laků a to CND Brigitte
Brigitte je starorůžový krémový lak, který je v určitém světle slézový a netřeba zdůrazňovat, že se lakuje skvěle, na fotce jsou dvě vrstvy.
U takovýchto typů barev jde v podstatě o slušivější variaci na nude laky, která na většině lidé vypadá líp než třeba čistě béžová.

Tady je nalakovaný s tmavším Essie Angora Cardi, a takto nastřídačku jsem chodila cca týden, oba laky držely dobře.
A lahvičky
A s efektem CND Anna, který je pro mě frustrující, protože mi jeho finish přijde opravdu nehezký a nedovedu si představit, že se tento "obtisk peřiny" může někomu opravdu líbit.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: starorůžová, krémová, ať si kdo chce co chce říká, tak tyhle typy laků prostě vypadají dobře
  • negativem.: pro mě nic, ale dovedu si představit, jak vyvolává u některých představu obstarožní babičky
Summary: Last one from CND Jason Wu collection is CND Brigitte, classic dusty pink, very flattering alternative to nudes. I know some people call this colour granny pink but I like it nevertheless. I also paint it side by side with Essie Angora cardi, since I thought they have similar mauve base. At the last picture I used CND Anna effect over them.  Anna did nothing to me, it is probably one of the worst CND effects, I can achieve same result when I dab piece of cloth to undried polish and tweed effect is visible only in third coat and from 20 cm.

10 komentářů:

  1. abych řekla pravdu, víc se mi líbí ten essie.

    jinak posledně jsem si musela najít ten nadlak anna na netu, protože na tvých fotkách (mi přišlo) nevidím nic... a to by mě tedy zajímalo, kdo něco takového jako je anna vymyslel... však to není vidět a když se konečně podíváš pořádně, tak to vidět je, ale vypadá to hnusně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jason Wu, asi se pokusil vytvořit lak jako variaci na pohádku Císařovy nové šaty. Co mě uvádí v úžas je, jak ho ostatní většinou chválí - such a unique effect. Zlatý voči, je to jak obtisk látky na nezaschlém laku!

      Vymazat
  2. Hmm, tak já nevím, ale moc z toho odvařená nejsem. Nebo teda...spíš to není můj šálek kávy/barvy, tak proto. A z toho nadlaku mám deprese :/ By mě ten efekt zřejmě přivedl na pokraj šílenství, protože pěkný není ani omylem a kdybych strčila čerstvě nalakované nehty do písku, bude to hezčí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, já ti nevím, z toho snad nemůže být odvařená žádná, možná kdyybych byla chlap a lakovala si nehy, tak budu takovýto efekt chtít na prostřídání s matným. A ano pískový efekt bude jistě zajímavější.

      Vymazat
  3. velmi elegantny a tlmeny, paci sa mi moc, aj ked viem ze mne by neslusal.. ale tieto farby su skratka nadhene!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach, to jsem ráda, že se líbí taky někomu dalšímu. Děkuji.

      Vymazat
  4. Takovýto efekt mám pokaždé, když si večer narychlo lakuju nehty, nepočkám dostatečně dlouho než mi ten lak zaschne xD a ráno mám efekt uplně stejný xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, jak jsem psala, peřinový efekt par excelance.

      Vymazat
  5. No, abych se přiznala, ten Brigitte mě za srdíčko moc nechytil, zato ten Essie je moc pěkný...:)
    A ten Anna efekt. Ok, to bych nekoupila, vypadá to strašně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to bych asi měla konečně publikovat ty fotky Angora Cardi co mám na disku už cca dva roky :).
      Já bych si samotnou Annu taky nekoupila, to jen proto, že se kolekce Jason Wu prodává jen v celku.

      Vymazat