CND Miss Wu

Takový zvláštní lak je Miss Wu, ze začátku se mi hodně nelíbila, ale časem jsem jí vzala na milost, byť nebude nikdy moje srdcovka.
A jaká že je? Androgynní. Představte si unisexovou šedou, takovou tu s notnou dávkou bílé, barevně jako beton,nebo panely. Pan Wu asi nechtěl asociovat šedá sídliště, produkt reálného socialismu, ale povedlo se.
Tak a teď si představte, že je to saténový povrch a iluze je dokonalá. Booklet tvrdí, že Miss Wu je nejmodernější  odstín kolekce a opravdu je, protože máte-li v ní klasické barvy, tak nebude zas až tak těžké udělat edgy i ze stokrát obehrané šedé. A když už jsme u toho, tak tam taky tvrdí, že je to teplá šedá. Že by to bylo tím skrytým shimmerem, který jí dodává stříbřitý nádech?
Jinak lakuje se skvěle, jedna vrstva bohatě stačí, je velmi pgmentovaný a zasychá bleskurychle. Taky dobře drží. 
A nedopustím si s efektovým nadlakem CND Anna, jinak s jakýmkoliv jiným nadlakem se ukáže zajímavý stříbřitý shimmer. Kdyby se Vám to zdálo stejné jako bez efektu, tak ten efekt jsou ty dva hrbolky na laku.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: unisexová, šedá...hmmm, šedá a ještě šedější, myší kožíšek?
  • negativem: furt je to šedá, podejte to jak chcete.
Summary: My least favorite of the Jason Wu collection is CND Miss Wu, maybe except the completely useless effect Anna. I do not like grey polishes, I don´t find them flattering on my skintone and this one is no exception. It is grey, to be fair interesting gray since it dries satin and colour is very pale - kind of silver-ish. But not for me. Miss Wu applies evenly, is incredibly opaque and dries super fast. On the last photo is Miss Wu topped with Anna, and I am not sure if you can see silver shimmer. 

6 komentářů:

  1. Mne sa takéto farby veľmi páčia a konkrétne z tejto som nadšená, asi si ju kúpim! :)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ho seženeš samotný, prodává se jen v sadě. Jsem ráda, že se líbí.

      Vymazat
  2. Mně se šedá docela líbí a tahle vypadá slibně. Ovšem co mi teda přijde úplně mimo je Anna, vždyť to není vůbec vidět. Jakou to má mít jako funkci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anna nemá žádnou funkci, jen zhnusnit lak. Udělá na něm ďůlky a zakalí barvu. Pak ti ho půjčím, Ať vidíš co a jak

      Vymazat
  3. Ten by se mi líbil, kdybych byla chlap a lakovala si nehty. Jinak ne-e.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, kdyby ho prodávalo ManGlaze měli by hit roku!

      Vymazat