CND Sophia vs Essie Mink Muffs

Další Jason Wu lak je CND Sophia.
Booklet ji sice označuje jako mléčně čokoládovou, ale mě přijde, že obsahuje i dost šedé, takže lze kvalifikovat do kategorie taupe. Navíc hodně záleží na světle jestli půjde do hněda, nebo budou zřetelnější šedivé podtóny.
Každopádně jde o velmi pěkný lak, který se skvěle lakuje, ostatně jako většina CND krémových laků, mimochodem u CND umí krémové laky na jedničku, nejen že skvěle vypadají, ale jsou hodně pigmentované, takže obvykle stačí jedna až dvě vrstvy, nebo jejich bez konkurenční efektové laky.
Bez detailu se to neobejde.
A protože jsem měla rovna doma od Míny na vyzkoušení Essie Mink Muffs, který mi přišel podobný tak jsem je srovnala. A výsledek? Jsou si hodně podobné, ale CND Sophia přeci jen obsahuje více šedé v základu. Na ukazováku a prsteníčku je CND Sophia, na prostředníku a malíčku Essie Mink Muffs.
Lahvičky bok po boku.
A na závěr oba laky s hnusným efektem CND Anna
Celkové dojmy:
  • pozitivem: hnědo-šedá, záleží na světle, krémová co vypadá na rukách pěkně.
  • negativem: není to ta nejoriginálnější barva, navíc každý nemusí hnědou.
Summary: CND Sophia is described in booklet as milk chocolate brown but in reality it is a taupe with a lot of grey. It depends on light which one you can see. Application as always with CND creme polishes was perfect, polish is very pigmented and stays on nails without chipping very long. I love these light brown on my nails, they are very elegant  I compared Sophia /on my index and ring finger/ with Essie Mink Muffs /middle finger and pinkie/ and as you see Essie is true warm brown with hint of grey to Sophia´s taupe. On the last photo I painted over them CND Anna effect. I do not say Sophia is the most original shade ever, but very well executed creme taupe.

6 komentářů:

  1. Ten nadlak Anna mě děsí :D Ale jinak samotná Sophia je pěkná, ale v tom srovnání jasně vede Mink Muffs!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já to jí půjčím, schválně jestli nedělám něco blbě. MM je taková čokoládovější, a vůbec :))).

      Vymazat
  2. Mne sa v zrovnaní viac páči Mink Muffs, takéto farby sa mi páčia, ale skôr svetlejšie..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě tčeba ty světlejší moc ne, hlavně nemám ráda samotnou čistě šedou, protože mi příliš připomíná beton

      Vymazat