Zubní pasta pro citlivé zuby Rembrandt Sensitive a eshop nazuby.cz

Snad kromě jídla a nábytku už většina mých nákupů bývá přes internet a proto opravdu oceňuji, když najdu eshop, který je dobře zpracovaný a to je příklad i eshopu nazuby.cz. Jak už název napovídá, jde o eshop specializující se na zuby a ústní hygienu. Najdete tu všechno co potřebujete a s detailními popisy a když píšu detailními, tak mi eshop v mnohém připomíná oblíbený eshop biokosmetiky Cesta přírody, jen s lepším vyhledáváním. Takže ne takový ten obvyklý, nic neříkající popis, ale opravdu obsahuje informace o dané věci. Třeba u zubích kartáčků nejen klasický popis, ale i parametry jako počet vláken :). Pěkně na jednom místě si můžu koupit nejen bělící zubí pasty Rembrandt a Swissdent, ale i nejlepší kartáčky Curaprox /levněji než v DM/, mezizubní kartáčky GUM a spoustu dalších věcí.
Pozitiva:.
  • je velmi přehledný 
  • můžete vyhledávat podle problému, který Vás trápí /citlivé zuby, krvácivost, rovnátka/
  • u každého výrobku je detailní popis výrobku
  • mají funkční poradnu
Negativa:
  • Napadá mě jediné a to výše poštovného. Pokud nakoupíte nad 2000, je pošta zdarma, jinak je pošta 90 Kč /za dobírku si připočtěte 30 Kč/. Výhodou je odběr na odběrovém místě, ale protože využívají službu zásilkovny, zaplatíte 45 Kč. Nicméně odběrových míst je poměrně dost a nejen v Praze (dokonce 4), Brně a Ostravě, ale i dalších městech.
A teď k zubní pastě Rembrandt Sensitive. Tak předně Rembrandt pasty fungují. Na mě fungují především pokud to přeženu s čajem a sladkými nápoji. Výsledek bělení se projeví na tónu zubů a mezizubních prostorách, které vybělí rozhodně mnohem lépe, než pasty z drogérie pyšnící se názvy white, superwhite a podobně, především proto, že v jejím složení je více účinné látky.
    Rembrandt Sensitive je zubní pasta, která obsahuje složky, jež povrch zubu čistí a složky které jej vybělí a to citroxain, fluor a dusičnan draselný. Varianta Sensitive, je určena speciálně pro citlivé zuby. Po jejím používání jsem neshledala nějakou změnu v citlivosti zubů, což některé profi pasty způsobují. Zuby vybělila solidně. Respektive vzhledem k tomu, že jsem tzv. tetracyklinové dítě, tj. v dětství mi hojně předepisovali antibiotické sirupy obsahující tetracyklin, usazující se v zubech a barvící je do žluta. úplného vybělení bez masivního zásahu nikdy nedosáhnu i tak byl rozdíl při používání pasty vidět
     zdroj: nazuby.cz

    Příjemně mě překvapila příchuť pasty, jemně mentolová, musím říct, že jednou jsem během používání Rembrandtu sáhla omylem po Colgate a rozdíl v míře metolu byl obrovský, vlastně mi pak Rembrandtka přišla nasládlá a po přečtení složení mi svitlo, že obsahuje sacharin, takže možná odtud vítr fouká.
    Používala jsem ji dvakrát denně a zuby jsem po vyčištění nevyplachovala. Zpočátku jsem to dodržovala, ale později ještě poté používala ústní vodu Listerine :). Nikdy nic nebrnělo, takže pokud máte obavy z bolesti, tak můžete klidně nakupovat.


    Složení: Hydrated Silica, Aqua, Glycerin, Sorbitol, Aluminum Hydroxide, Potassium Nitrate, Sodium Citrate, Aroma, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Sodium Monofluorophosphate /1150 ppmF/, Papain, Citric Acid, Dicalcium Phosphate, Paraffinum Liquidum, Methylparaben, Sodium Saccharin, Limonene, CI 16035
    Pasta je v bílé tubě o obsahu 50 ml, zabalená ve stříbrné krabičce s českou polepkou.
    Cena: Tuba 50 ml se pohybuje kolem 250 Kč, ale mají i balení 3 a 1 zdarma za 750 Kč
    A pro ty, které zajímá, jak to s těmi bělícími pastami je, doporučuji tento rozcestník.

    Verdikt:  Obvykle požívám pastu Sensodyne F a když chci bělit tak Swissdent a v přímém porovnání s ní je Rembrandt Sensitive na podobné úrovni bělení, u obou nijak výrazně netrnou zuby a obě solidně vybělí (i když Sensitive je možná krapánek jemnější). Takže i příště, budu opět volit mezi těmito dvěma značkami. Ovšem míra vybělení závisí především na Vašich zubech. Já, ač s Rembrandtem vidím zlepšení, k perličkám pomocí pasty nedojdu.

    Summary:  This post is about Rembrandt sensitive toothpaste that really whitens your teeth, especially stains on the surface. It doesn´t sting and has very pleasant, slightly sweet taste. Also I´d like to recommand eshop nazuby.cz, that has very detailed description of every product they have. If you want to read this article, please use translator. 

    Disclaimer: This post contains PR sample, but doesn´t any affiliate links/Tuto pastu jsem dostala od eshopu nazuby k recenzi, popis eshopu po mě nikdo nechtěl, ale nedalo mi to, protože ho považuji za opravdu dobrý. 
    A také chci poděkovat za trpělivost se kterou čekali na mou recenzi!

    6 komentářů:

    1. Super obsáhlá recenze :).
      Já si pořídila na konci roku pastu Rembrandt Plus a jsem s ní také moc spokojená. Předtím jsem zkoušela vybělit zuby s páskama Crest a to byla hrůza. Slintala jsem dost a bylo mi to dost nepříjemný.
      Až tuto pastu spotřebuju tak plánuju koupit další a nebo taky zkusit Swissdent :). Tu plánuju zkusit už déle, ale že flexi pass, tak jsem zvolila Rembrandt :D.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Až jsem se sama divila, kolik toho bylo :). Já jsem o Crest páskách nikdy neslyšela, ale to co popisuješ, zní strašidelně.
        Když ti rembrandt vyhovuje, co zkusit jiný typ, flexi pass je přeci jen slovo do pranice. Ale jak jsem psala, i swissdent je dobrá volba.

        Vymazat
    2. Moc hezká recenze. Taky uvažuju o něčem na bělení, takže se mi článek zrovna náramně hodí :) Rozhoduju se teda mezi pastou nebo páskama od Crestu, tak uvidíme, co nakonec vyhraje.

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Děkuji, já jsem pásky nikdy nezkoušela, protože se moc dobře znám, ze začátku nadšené používání a pak stejně přechod na rutinu na jakou jsem zvyklá. Takže moje rada je zkus pastu, navíc v komentáři lendy před tebou píše, že Crest pásky nejsou nic přijemného.

        Vymazat
    3. Opravdu fungují! Potvrzeno devíti z deseti zubních lékařů a MNOU...:-)

      OdpovědětVymazat
      Odpovědi
      1. Bych k tomu jen poznamenala, že tvoje hodnocení je mnohemě věrohodnější, než těch devíti z deseti :).
        Kterou máš?

        Vymazat