Illamasqua Loella a srovnání s OPI Flower to Flower

Zatímco předchozí OPI Strawberry Margarita byl typ růžového laku co snesu, dnešní Illamasqua Loella je lak, který se lakuje skvěle, ale barva fakt není můj šálek čaje.
Loella je světlá bílo-růžová, barva cukrové vaty, sladká holčičí barva na steroidech. Chladný odstín, který je podpořen namodralým shimmerem. Bohužel ten je viditelný jen v určitém osvětlení. 
Mám trochu subjektivní problém s barvou, na světlých odstínech pleti nevypadá špatně, ale na tmavých mi přijde vulgární, trochu jako ty přestárlé holčičky co léta dohánějí solárkem a samoopalovákem. 
Lak má jako na potvoru jednu z nejlepších konzistencí u Illamasqui, je velmi pigmentovaný, stačí jedna až dvě vrstvy. Konzistence je dobrá a lak má opravdu dlouhou výdrž, kolem sedmi dní bez oděru.

Jsem si zcela jistá, že existuje spousta lidí, kterým se Loella bude zdát nádherná a bude jim slušet, mě se nelíbí. Takže se sluší poděkovat Allyoudesire od které jsem měla tento lak půjčený za laskavou zápůjčku, protože nebýt jí, asi bych si ji koupila a pak hořce litovala.
Celkový dojem:
  • pozitivem: dobře se lakující cukrová vata
  • negativem: infantilní barva
Hledala jsem nejpodobnější odstín a z těch co mám doma je to OPI Flower to Flower (kompletní recenzi najdete TADY), který je o dost růžovější, ale obsahuje podobný typ "skrytého" shimmeru.
Vlastně je to takový neférový souboj, laky si nejsou moc podobné, OPI se blíží fuchsiové (je to ta tmavší barva), Illamasqua je barva cukrové vaty a jasně můžete vidět jak světlá Loella je. 
Summary: Illamasqua Loella is a candy floss pink that means color I truly detest. Otherwise consistency of this polish is almost perfect, it applies easily and dries fast and stays on a nails for a week without chipping. It also has a very subtle blue shimmer that makes it an interesting shade. I think it look well on a pale skin tones, on darker one this shade borders on vulgar territory. I do not wear this type of shades ever, so I compared it to palest pink with shimmer from my collection OPI Flower to Flower. They are not remotely similar, but comparison shows how pale Loella is.

9 komentářů:

  1. Oba krásný, můj šálek čaje to rozhodně je. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je nááádherná, přesně takovou růžovou mám ráda. Asi bych si vybrala Illamasqu.

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mám takové odstíny ráda, ale Tvůj popis mě trochu odrazuje :-D - z toho popisu mám pocit, jakoby ta růžová byla trochu "vykřičenější", i když se na fotce tváří celkem decentně - jak to mám ráda, každopádně mám světlou pleť a namodralé růžové mě baví,hlavně krémovky, ale i takový skrytý shimmer je pěkný....Líbí se mi obě :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí, ale je fakt, že k tomu opálení by mohl působit celkem lacině :/
    PS. Prosím, poradila bys mi nějakou výživu na nehty - mám je pevné, jen se mi občas třepí a teď jsem při stěhování pořád něco čistila, myla a drbala a nehty mám v úplně tragickém stavu. Ráda bych jim dopřála nějaké lázně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Juch, zasa som ušetrila :-) ani mne sa nepáči. Moc nemusím modrý shimmer v ružových lakoch a príde mi trochu tuctová. Ale oceňujem výdrž, sedem dní je super pre niekoho, kto ju bude vedieť mať rád ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. já miluji Flower to Flower od OPI, jsem z té barvě nadšená :)

    OdpovědětVymazat