Dny Marianne: cizí peří, Rouge Bunny Rouge s králíčkem a La Mer

Dny Marianne šly posledních pár let mimo mně, buď jsem nebyla v ČR, případně jsem je ignorovala kvůli pro mě nepříliš atraktivní nabídce akcí či malé hodnotě slev, ale tentokrát jsem dostala od kamarádky bojový úkol koupit v Sephoře NARS a cestou jsem tak nějak prošla i Douglas (byl příhodně vedle) a na cestě domů zavítala i do Oxalis Dessous (zas až tak vedle nebyl). 
Příjemně překvapila absence front, méně už to, že o co více bylo přidaných letáků o to méně vzorků. Abych nekřivdila, byly akce jednotlivých značek nabízející za větší objem nákupu miniatury či kosmetické taštičky, ale na podobné nabídky natrefíte i mimo dny Marianne. Ve srovnání s nákupy ze zahraniční přes eshopy typu spacenk či naturissimo to byla chudá žeň - v Sephoře příhodili lak Sephora, nicméně bylo trochu těžké v košíku najít takový, co se neseparoval, v oblasti parfémů byl udoupgrade, když obligátní Escadu nahradil Versace Bright Crystal. V Douglasu na to šli rafinovaněji, k nákupu nad 1000 Kč dávali vzorek Glam glow masky a lak od Collistaru, jakože v hodnotě 690 Kč.
Každopádně jsem v Sephoře nejen využila kupónku na slevu 20%, ale především ke dvou produktům NARS dostala miniaturu Deep Throat.
Začněme "cizím peřím"ze Sephory NARS Tinted moisturiser, lesk a tvářenka v miniatuře.

Pro sebe jsem vzala rozjasňující korektor Bare Minerals Stroke of Light v odstínu 1 pod oči. 
Nejen že má příjemnou krémovou konzistenci a oční okolí projasní aniž by se vpíjel tam kam nemá, složení není tak strašné.
Celkový efekt je velmi decentní, plánuji jej používat spolu s makeupem na zamaskování kruhů z nevyspání, na jakoukoliv větší korekci je až příliš transparentní.
Víc dostala peněženka zabrat v Douglasu, kam jsem především šla pro korektor LA MER nad kterým jsem téměř rok přemýšlela. Dostanente sice velké množství, ale ta cena je velmi vysoká, ostatně samo balení to vehementně naznačuje, je poněkud naddimenzované a ke korektoru je pseudokožený obal a miniaturní štětec ve vlastním obalu.
Nadšená jsem především z výsledků, v tenké vrstvičce zvládne to, v čem jiné selhávají. Dokonale splynout a na dlouhou dobu zamaskovat kruhy pod očima aniž by vytvořil nános zalézající do vrásek.
Pleť vyhladí a vyzmizíkuje nedokonalosti, vypadá velmi přirozeně, protože navzdory první zmatněné fázi je spíše polomatný. Můj záměr je používat jej na drobné nedokonalosti během dní, kdy neplánuji nosit makeup, v ostatních dnech jej mít jako korektor pod oči.
Dalším krokem bylo zakoupení dvou kousků od Rouge Bunny Rouge, ke kterým byl jako dárek k nákupu králíček co utekl z fotografie a otravně vonící, ale o to hezčí lesk na rty.
Hlavní položkou byla paletka Rouge Bunny Rouge Raw Garden Eye Palette Chronos jejíž design vybočuje z jednotného designu značky, florální motivy nahradil kolibřík letící v bouři. Příliš mě nenadchnul přiložený pěnový aplikátor, poputuje do koše, ale jde mi spíš o velmi povedenou kombinaci barev pro neutrální a jemně dramatické líčení.
Všechny odstíny od taupe s odlesky po švestkovovu a temně zelenou mají bezchybnou, téměř krémovou konzistenci se kterou se skvěle pracuje. 
Paletka má dvě velké výhody, a to zrcátko ve víčku a především za pomoci špendlíku snadné vyjmutí všech stínů a jejich nahrazení jakýmkoliv jejich refilem, což se skvěle hodí na cestování.
Jako druhý produkt pro získání dárku jsem vybrala Rouge Bunny Rouge matný stín v odstínu 070 Bashful Flamingo, matnou tělovou béžovou s mírným růžovým nádechem, bohužel mi nepřály světelné podmínky, takže fotky budou někdy příště.
Lesk Rouge Bunny Rouge 040 Smother Me With Kisses byl dárkem k nákupu.
Na ruce v silnější vrstvě vypadá trochu strašidelně, asi jako duch devadesátek
na rtech je to o něčem jiném, vytvoří velmi svěží, jemně narůžovělý efekt s odlesky.
Poslední zastávka bylo Oxalis Dessous, odkud jsem si odnesla nádherné prádlo od Aubade a Lise Charmelle, pokud Vám nevadí trochu si připlatit, doporučuji navštívit, protože sleva se vztahuje i na již zlevněné kousky. 

Verdikt: Vzhledem k tomu, že se chystám na delší dobu do zahraniční a nechtělo se mi čekat na příhodnou slevovu akci, přišly kupóny od kamarádky vhod. Nicméně si nemyslím, že by jejich nabídka byla nějak zajímavá či nadstandartní. Sephora má slevy 20% téměř co měsíc, dárky k nákupu také nejsou výjimečné, Douglas nemlich to samé. Sice mi, vzhledem k ušetřenému času, vyhovovala jejich souběžnost,  ale celkově byl můj dojem z kosmetické části nákupu nemastné, neslané. 

A co vy? Co jste nakonec pořídili? 

Summary: The Marianne magazine organises twice a year three days shopping event that offers 20-25% off sales in selected shops in the Czech Republic. This year I finally bite down the bullet and purchased long time considered La Mer corrector and newly released palette Chronos by Rouge Bunny Rouge. What I wasn´t so keen of was limited gift with purchase offer especially in comparison to similar events abroad. 

15 komentářů:

  1. Krásné úlovky :) Líbí se mi asi úplně všechno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Jsou to opravdu krásné věci i ty "dárky" stojí za to.

      Vymazat
  2. Krásne, hlavne RBR!:) Ja som si "vďaka" Marianne zadovážila lesk od YSL a Rouge Coco Shine...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lesky od YSL jsem milovala, ale pak přidali na parfemaci a už je nemůžu a chanelky jsou opravdu krásné. RBR je první liga!

      Vymazat
  3. Zvažovala jsem poprvé využití oněch kupónků na víc high-end kosmetiku, a to Narsu a MUFE. No tak jsem vlezla do Sephory v Olympii a ty regály byly tak vybrakované, zapatlané a mně nic neříkající, že mě vůbec nic nelákalo, ani Nars tvářenky. U Narsu jsem si prvně ozkoušela jejich populární korektor a jo, asi do něj někdy půjdu, vypadal skvěle. Ale teď mám doma ještě do zásoby dva jiné, takže ho momentálně nepotřebuju. Ze rtěnek měli vystavené jen skoro spotřebované opatlané testery, které mě na koupi vážně nezlákaly. Strašně bych chtěla od Narsu rtěnku Audacious, co mají v USA, ale ta k nám evidentně nedorazila a ani nevím, jestli někdy dorazí. No takže Nars jsem nevyužila. A u MUFE mě lákaly dárečky, ale opět mě v regálu nic neoslovilo. Tak jsem si koupila jen tu bezbarvou konturku na rty, kterou jsem chtěla, v plném balení (jako dárek byla v cestovním), se slevou za 440 místo 550. A dostala jsem křiklavě modrý lak.

    Jinak v Douglasu dávali dárky k jakémukoli nákupu. Já si koupila čabíka Bourjois s 30% slevou za asi 170 korun a dostala k tomu ten vzorek masky i lak Collistar.

    Největší radost mám z malých černých šatů z Mohita, se slevou za 599,-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji k úlovkům. Mě nakonec z těch nekosmetických slev zaujalo jen to prádlo a Staněk, ale vzhledem k tomu, že máme doma litinu od Le Creusetu, nakonec pro Staub nepůjdu, i když jejich červené hrnce jsou nádherné.

      Abych pravdu řekla, tak ten nešvar s testery je v Praze taky dost častý, ani ne v Douglasu, jako v Sephoře (Palladium/Václavské náměstí), právě NARS to většinou odnese nejvíc, přeci jen ty černé pogumované obaly a špinavé ruce nejsou kamarádi. Dlouho mi nešla mizerná kultura prodeje do hlavy, až jsem pochopila, že před nájezdy turistických pubescentek ze zahraničí ty exponované Sephory nezvládnou ohlídat testery. Skupina italských turistek patlajících na obličej špinavé testery hodně přpomínal holubovu letku před stolem s občerstveném.

      Tuším, že si tu podzimní kolekci stínů i rtěnek nechávají na Vánoce :))).

      Vymazat
    2. Fakt? Tak to je v tom případě super, já se bála, že půjdou sehnat jen přes překupníky z ebaye. :)

      Vymazat
    3. Doufám, nicméně to co tvrdí asistentky prodeje vždy není na 100%.

      Vymazat
  4. Zdravím a pěkně děkuju, paletku jsem si dneska odnesla! :D Ale je opravdu nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :))). A klíčová otázka, jaká je ?

      Vymazat
    2. Překvapila mě výdrž, i bez báze /ano jednou jsem ji zapomněla :)/ mi pěkně drží až do večera. A to balení! Nemůžu se pořád vynadívat :)

      Vymazat
  5. mně zrovna Dny Marianne káply do noty, protože jsem se chystala na nákup podzimních nezbytností, tak se mi nějaká ta sleva hodila. abych ale šla nakupovat jen proto, že dostanu slevu nebo dárek, to ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se klidně přiznám, když vím, že na spacenk mají párkrát ročně při nákupu nad určitou částku goodybag, tak si prostě počkám s nákupen až ta akce bude :), takže dárek potší, nicméně souhlasím, že nakupování výhradně kvůli slevě a dárku je blbost.

      Vymazat
  6. Asi zajdu na návštěvu, ta paletka, bože.... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. V Brně ta paletka samozřejmě zrovna nebyla - i když pro mě by stejně byly jen první tři odstíny :) Ale bavila jsem se v Douglasu s moc milou slečnou od RBR a myslím, že některý jejich stíny musím vyzkoušet. Teď mám trošku dilema, strašně se mi líbí ta nová paletka smokey nudes od Bobbi brown. Ale cena je v Česku opravdu hrůzostrašná, 2700 Kč myslím a to stojí v US cca 65 dolarů. A ještě mě v Douglasu překvapilo, že jsme dostaly dárek i za nákup za nějakých 200 Kč :-)

    OdpovědětVymazat