Srovnání rozjasňovačů / highliters comparison

Jak jsem psala v minulém příspěvku, miluju rozjasňovače. Srovnala jsem ty tekuté co mám doma a i když je fotka mizerná, snad bude pro představu stačit. / I do love highliters, here are my current.

Něco málo o jednotlivých rozjasňovačích:
Illamasqua Fondle - žvýkačkově růžový v nešikovné plastové tubě (mám o něm samostatný příspěvek), Jako rozjasňovač nepoužitený, ale jako tekutá tvářenka super. /bubblegum pink with golden shimmer too strong for me I use it as liquid blush (I wrote about it in last post)
Benefit High beam - perleťový miminkovsky růžový, můj favorit, pro bledé odstíny pleti skvělý (pro ty tmavsí stejnou funkci splní Moon beam). Je bez třpytek, nanáší se štětečkem, protože má časem tendenci houstnout, na štěteček se časem lepí a při aplikaci musím nanést hromádku na ruku a pak jiným štětečkem (nebo rukou) na obličej./Pearly baby pink highliter, for pale skin tones is perfect. My favourite.
Clinique Colour rub no 2 - tekutá vodička tělové barvy s mírným leskem. Zdánlivá popelka, ale v reálu asi největší nenápadný zlepšovák (funguje jako guma na únavu). Tím jak je nenápadný, ideální na větší plochy :)./Very versatile highliter, not overly shiny, second favourite.
Benefit Moon beam - teda nesluší mi, ale byl v sadičce levně, no nekupte to. Je to žlutá s růžovými odlesky a právě ty dělají paseku, vypdám jak prasátko. Nevím co dodat.../Darker skin tones can use it as I use Moon beam, For me is too yellow and has strong pinkish sheen.
MAC glimmesrhimmer Astral rays - je žlutavý, samostatně nepoužitelný, ale míchám ho s makeupem, pro takový ten zářívý vzhled, ale jen trošku./ Not for single use but when I mix it with foundation it gives me dewy look.


A na závěr srovnání Illamasqui a Benefitu /comparison of Illamasqua Fondle and Benefit High beam


3 komentáře:

  1. Kuji! Ještě tak umět fotit jednou rukou :).

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek (srovnání výrobků je výborně užitečné)a nádherný blog :-) Těším se, až si to tu pročtu :-) Markéta

    OdpovědětVymazat