Lippmann Bad Romance

Mám pocit, že nejopěvovanější laky od značky Lippmann jsou ty s hexagonálními glitry a puntíčky, jako Bad Romance, Happy Bithday /a jeho četné reedice/, nebo Across the Universe, bohužel se jedná o kousky, které mě spolehlivě "dovádějí k šílenství". 
Jsou krásné, o tom žádná, ale většinou jen hodně zblízka, často zasychají hrubě a je třeba na ně navrstvit několik vrstev nadlaku a nejhorší je jejich odlakování, na které je i alobalová metoda krátká. A to nemluvím o ceně /18 USD kus a pošta a dph a poplatek poště, protože je to US značka a v Evropě v podstatě nesehnatelná/.
Dnes je tu hit hitů od Lippmann Bad Romance. Lak sám o sobě je moc pěkný černá želé báze s fialovými hexagonky a puntíčky. Nemá špatnou konzistenci, jestli mě paměť neklame, byly to tři vrstvy, ale po zaschnutí je to struhadlo, děs běs a vyžádal si dvě vrstvy Seche. 
Nevím nakolik je to vidět, ale občas je problém lovit ty třpytky rovnoměrně, respektive mají tendenci se kumulovat na jednom místě, což je důvod, proč je nemám ráda, ale pořád jdou relativně dobře nabrat, na rozdíl od takového Lippmann Glitter in The Air, kde lovením třpytek strávíte zábavnou půlhodinku. Tady je jeden detailní obrázek krátce po nalakování, kde je vidět co udělá jeden zbloudilý neposedný glitřík /vlevo/.
Pokud jsou ale tyto laky vaše vášeň udělejte nájezd na Essence stojan, mají v nabídce pár Lippmann kopií, nebo zkuste sehnat Revlon dupe na ebay.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: objektivně fialové glitry plovoucí v černém želíčku, originál je jen jeden 
  • negativem: subjektivně asfalt a noční můra za nekřesťanské prachy v mém případě je to fakt bad romance
Summary: This is one and only Lippmann Bad Romance so many people raved about this year and I feel almost bad that I cannot say I loved it since it was one big disappointment. I think concept of Lippmann glitter polishes is original /at least was until Essence and many other brads made their dupes/ but I haven´t yet found one that really works for me. It is only my personal preference so I cannot say this polish is bad or good, I´m just saying that I don ´t like finish, it dries really bumpy /all Lippmann glitters does/ and you must use two thick coats of top coat to make polish even. Sometimes hexagon glitters can be really PITA to apply, this one was Lippmann better one /real nigtmare is Glitter in the Air/ and they dries uneven, because when jelly base dries it shows every bump. Color is really nice black with purple glitters. And it chipped after second day on my nails.

11 komentářů:

  1. Na té poslední fotce jeho krása vynikne :) Já bych si ho troufla nalakovat tak maximálně pro focení a pak rychle odlakovat, ještě hezky za čerstva :D

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásny, ale za tie prachy mi nestojí, brúsim si zuby na iný Lippmann:)

    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherný, ale ty trable s ním....nejvíc bych se bála toho odlakování.

    OdpovědětVymazat
  4. Soni: Asi tak, ale není to ten nejhorší Lippmann, neboj, ten teprv bude :).

    Lucia a který to je?

    OdpovědětVymazat
  5. Shaki: To odlakování je blbé, ale takový Happy birthday je noční můra na entou. Podle mě dělají neplechu hlavně ty shluky, které se nakupí a zatvrdnou, takže pak nanášíš vrstvy odlakovače a spíálš výrobci a nakonec i sobě :).

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem s ním po radě Annie - nanášet na černou krémovku - nakonec dost spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. I've got Revlon's Facets of Fuchsia and I like it.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se docela líbí, ale extra zázrak to teda není. S lakováním jsem problémy neměla, ale s noční můrou v podobě odlakování teda naprosto souhlasím!

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se na tobě líbí moc, ale sama bych se s tím nemordovala:-D

    OdpovědětVymazat
  10. Dáši dobrý typ, jen bych musela mít nějaký černý lak.

    Biba It is far better option than overpriced Lippmann 8).

    Míno, blbé je, že on vypadá lépe na fotkách než v reálu a odlakování je fuuuj.

    Dejni děkuji. Jednou a dost.

    OdpovědětVymazat
  11. Ja uz davno neodolala a vlastnim taky Bad Romance..ale za ty prachy fakt nestoji. poridim jeste Revlo facets of Fuchsia,ktery je stejny a taky OPI Divine Swine prec cerny lak je tomu hodne podobny...

    Moc fajn recenze a fotky :)

    OdpovědětVymazat