Illamasqua Jan vs Velocity

Tříkrát hurá, Illamasqua zlepšila svoje webovky a tak místo neodpovídajících cákánců barvy, máte realitě odpovídající obrázky, mnohdy doplněné obrázky přímo na kůži, nebo na rtech. Tleskám! Konečně je tu šance, že si i přes net vyberete tu správnou barvu. Už delší dobu chci publikovat tento příspěvek a pořád mi to časově nevychází tak se na to vrhám :).
Měla jsem doma na vyzkoušení lak Illamasqua Jan - růžovo šedou tlumenou barvičku a protože vlastním fialovo šedou tlumenou barvičku Illamasqua Velocity, zajímalo mne jak budou vypadat vedle sebe.
Ukazovák a prsteník Velocity, prostředníček a malíček Jan
Musím říct, že výsledek předčil mé očekávání a líbí se mi to natolik, že bych to nosila i ven. Oba laky jsou ve dvou vrstvách a bez nadlaku.
A lahvičky:
Summary: Check Illamasqua new web site they improved their swatches (finally). Here is comparison of two Illamasqua nail varnishes with greyish base - greyish dusty pink Jan (M and P finger) rand greyish lavander Velocity. (P and  R). Both are two coats, without top coat.

2 komentáře:

  1. Oba laky vypadají moc hezky a Jan už mám na wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že :). Hodně měňavý na některém světle šedý, na jiném růžový. Ale stejně si myslím, že mi Velocity sluší víc.

    OdpovědětVymazat