Illamasqua lesky Divine, Besotted, Sirene-Soul

Jedna z věcí se kterou jsem od Illamasqi nejvíce spokojena jsou jejich sheer lesky.
Illamasqua má dva typy lesků liší se jen množstvím pigmentace (webovky mluví o rozpětí pigmentace 0.5% – 4.5%), oba nelepí a mají lehkou ovocnou vůni (ale ne příchuť). Obsah je 7 ml.
  • INTENSE - jak už sám název napovídá, jde o intenzivní lesk s velkou pigmentací, je to spíš tekutá rtěnka a je plně krycí. Rozhodně se nehodí jako vrchní vrstva přes rtěnku. Konzistence je hustší, lepší je nanášet ho štětečkem a lze použít jako tvářenka (musíte ho jen pořádně rozetřít, jinak hrozí syndrom Marfuša).
  • SHEER jak už jsem říkala, moje oblíbená konzestence, lesky jsou poloprůhledné, i ty velice výrazné barvy dělají krásné rty. Jsou buď s metalickým leskem, nebo polprůhledné s lehkým zabarvením.
Co na fotkách není je, že tuba má vymačkávací aplikátor z pevného plastu, což je rozhodně hygieničtější než štěteček, který po aplikaci vracíte zpět do lesku.
A ještš detailní fota:
Intense lipgloss BesottedSheer lipgloss Divine - úžasný lesk č.1 Summary: I do love Illamasqua lipglosses. They have two finishes Sheer and Intense which gave you sheer or full coverage (hence the name). They are non sticky with subtle, very subtle sweet fruit scent (unflavored). They comes in a long tube with a plastic applicator. Packaging is 7-ml tube.

2 komentáře:

  1. Jak jsem již napsala, Illamasqua Elecrify lesk je moje nová láska. Tyhle barvičky taky vypadají famozně. Pokud vím, fuchsiovou ( Divine) pusinku bude mít za chvíli Nufík, tak snad nám sem taky napíše pár slovíček :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nik: Tak se budu těšit! Hlavně co bude říkat na láček.

    OdpovědětVymazat