Review: Illamasqua liquid metal Solstice

Illamasqua liquid metal Solstice je opravdu tekuté zlato. Je to taková hračička, která se nehodí na každodenní použití, jen na zvláštní příležitosti.
Ale úžasná věc s neuvěřitelnou pigmentací. Mastná krémová (až vosková) báze produktu je příjemná na práci, ale pozor nehodí se jako náhrada stínu ne celá víčka. Prostě kvůli své gelové konzistenci na větších plochách nebude držet (ani s bází), ale pokud ho použijete jako akcent v líčení (do koutku oka, pod obočí, nebo do středu rtů přes rtěnku) budete spokojeni.
Na fotu výsledek lehkého otření prstu o produkt.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: neuvěřitelná pigmentace (na mastném základu), pravá zlatá, velmi dobře se s výrobkem pracuje
  • negativem: není pro každodenní využití, nehodí se jako oční stíny

Summary:
Honestly I am not sure if you can use this product as a shadow on daily basis but it is perfect for special occasions. Illamasqua Solstice trully is liquid metallic creme - pure gold. As a highliter it is perfect, you can add very nice accent to your makeup with this product (apply small amount of product in the center of the lips or on upper lashline or under eyebrow). The colour payoff is excellent (maybe the best I´ve ever seen). Anyway this is NOT eyeshadow, if you use it as one it will crease even with base.

2 komentáře:

  1. Tak na tuto věcičku mám také zálusk, ale obávám se, že bych ji v současném stavu ( mateřském) nevyužila natolik, jak by si zasloužila. Ráda bych viděla tvoje očka s timto skvostem, neuděláš nějakou fotečku, sím ? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nik: Dyž já su táák líná. Ale je to fajn, jen ne uplně praktická věcička.

    OdpovědětVymazat