Tělové máslo Korres

Miluju tělová másla a jsem skoro pořád "na honu" toho nej, nej, nej. Teď je moje nejoblíbenější tělové máslo Korres, hodně hutné, mastné tělové máslo, které si s mojí pokožkou moc dobře rozumí a navíc krásně voní. Tím, že je mastnější, musíte chvilku po aplikaci počkat, než se vsákne, ale zase na druhou stranu je pak kůže jemná a voňavá. Mám Japonskou růži, což byl trochu impulzivní nákup (dny Marianne, spousta lidí, trochu davová psychóza a 20% sleva), kterého rozhodně nelituji, jen příště budu volit trochu decentnější parfemaci, japonská růže je totiž velice silná, sladká vůně, skoro omamná určitě to není unisex (tím je spíše guava, nebo téměř neutrální jogurt).Velkým pozitivem, kromě hydratace, je hutnější konzistence, ale zase ne příliš tuhá, spíš je to takový klouzavý hutný krém, ideální na zimu, v létě bude asi příliš vyživující. Co je obrovské plus, je úžasná pumpička, takže odpadá šmatlání do krému,. Jediné čeho se obávám, je závěrečné zoufalé dolování lahvičky, až se budu blížit konci balení. Dám sem trochu oficiálního popisu, protože mě fascinuje schopnost květnatě popsat úplně jednoduché věci:
"Jemný hydratační balzám podmanivé vůně Japonské růže je určený k péči o pokožku celého těla, obzvlášť vhodný je pro suché lokty, paty a kolena. Bambucké máslo spolu se slunečnicovým, mandlovým a avokádovým olejem vyživují pokožku těla a ta se tak stává pružnější a jemnější na dotek. Dopřejte vaší pleti něžný dotek luxusu. Jemně našlehaný krém se snadno roztírá a sladká květinová vůně probudí vaše smysly. Obsahuje: výtažek z jasmínu, bambucké máslo, slunečnicový olej, mandlový olej, avokádový olej, polyfenoly z hroznů červeného vína, glycerin. Neobsahuje parabeny, silikony a minerální oleje."

Úžasné co? No krátce je to velice dobré tělové máslo, jen není z nejlevnějších. Vůbec mám Korres moc ráda a v budoucnu bych ráda napsala o pár věcech, které se mi od nich moc líbí a jsem s nimi spokojená.
Korres se u nás prodává v prodejně Korres v Myslbeku v Praze (ulice Na příkopech), nebo na webovkách firmy profimed.

Celkové dojmy:
  • pozitivem: perfektní hydratace, praktické balení, složení výrobku
  • negativem: pozor na parfemaci, pokud nesnesete některé vůně zkuste si je před nákupem vyzkoušet
Summary: My favourite body moisturiser is Korres body butter which is extra moisturizing so I´d recommand it for drier skin types and winter (in my opinion it is too heavy for summer days) . Now I have Japanese rose, very sweet feminine scent (so if you have snsitive nose look for yoghurt :-)) . What is really good is packaging with upside pump, I hate when i must stick my fingers in moisturiser, here you can apply small or lagre amount directly on your skin. Maybe there would be a little problem near the end of product, I am not sure how can I get all the product out but I´ll find out :-).

2 komentáře:

  1. Už se moc těším na tvoje recenze dalších Korres věciček, které máš doma, protože jsem taky zamilovaná :-) Sice mám pouze Korres jogurtový krém, ale je to láska. Nejvíc mi vyhovuje, že skoro nevoní, na vůně jsem velmi alergická a skoro ze všeho je mi hned špatně od žaludku. Tady to ale opravdu nehrozí, jogurt voní jako Nivea, což je mi velmi příjemné. Chtěla bych pořídit ještě nějaké věci z této jogurtové řady a mrknou i na jiné, ale zatím trochu tápu, ještě se v sortimentu úplně neorientuju. Ale ty mi jistě poradíš :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím balzám, tělové máslo a jogurtový krém super! Vzorek řeřichového krému nenadchne-neurazí, vzorek medového dobrý, až na tu šilenou vůni, tělový olej hořká mandle velké zklamání. Primer zatím čeká na poličce.

    OdpovědětVymazat