Illamasqua Wayward a Strike

Láčky Illamasqua Wayward a Strike jsem koupila pro kamarádku Viennettku , která miluje neobvyklé barvy a má super blog. / I bought Wayward and Strike for my friend (check her blog)
První je nařadě Wayward alias žlutý kanárek. Krémový, plně krycí ve dvou vrstvách, jedna vrstva pruhuje (nevím proč, když Ruthless nepruhoval vůbec). I když je to hodně zajímavá barva, neřekla bych, že mi úplně sedí./ Wayward is cannary yellow and has full coverage in two coats (one coat is little streaky).
Vždycky když ho vidím, vzpomenu si na obrázek happy face, takže jsem nemohla odolat.../ And this colour remind me of this picture ... happy face.


A druhý tyrkysový metalický Strike. Připomíná mi to vodní hladinu bazénu. Zase jsou potřeba dvě vrstvy. / Second one is blue metalic Strike, again two coats
Celkově ani jeden není barva mého srdce, ale jsou to zajímavé a unikátní barvy, kvalita mi přijde o trochu horší než u předchozích láčků, což je pořád lepší, než většina ostatních. In generall I´m not overly impressed with these two, they are interesting but I don´t feel they suit me. I also think their quality is not as suberb as other Illamasquas nail varnishes I own.

3 komentáře:

  1. Dajánko, neupsala ses náhodou? Ten modrý by měl být Strike :-) Ale s tou kvalitou jsi mě teda moc nepotěšila :-( Ony se žluté laky všeobecně špatně lakují a o tomhle se říká, že je nejlepší... Teda asi byl do vydání nové kolekce Chiny, což mě teda trošku štve, pač si ji teď nemůžu koupit, to už by bylo žluté až moc...

    OdpovědětVymazat
  2. Dajánko: jako vždy krásné nehty, ale té žluté jsem se lekla, napravil to ale smajlík, boží :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jasně že jsem se upsala, však on je rozdíl mezi šťouchancem a ránou :-))). Žlutá fakt stačí jedna, snad se ti bude líbit, je hodně jásaý.
    Bubu: Když ono nešlo odolat...

    OdpovědětVymazat