Chanel 159 Fire

Lakovací blog a téměř měsíc bez lakovacího příspěvku, hanba mi. Dnes tu mám pro Vás klasický červený Chanel 159 Fire.
A název odpovídá, barva je ohnivá rudá, spíše teplejší, někde mezi Illamasqua Ruthless a Vodka a kaviár od OPI. Vlastně barva sama o sobě není nic unikátního a zcela jistě najdete v nabídce každé společnosti minimálně tři variace na rudou klasiku.
A proč si myslím, že zrovna Chanel stojí za to? No, tenhle krémík se lakuje moc dobře, je to jedno až dvouvrstvý lak /dle aplikace/ a má krásnou lahvičku s nálepkou Chanel... Ale žerty stranou prostě proto, že je to povedená červená.
Pokud si chcete dopřát luxusnější rudý lak, zkuste juknout na Chanely mají Fire, nebo třeba nově i Pirate.
Detail:
Celkové dojmy:
  • pozitivem: rudá a když se blíží ty svátky, tak se rudá šikne a krémová a dobře se lakuje
  • negativem: takovouhle barvu najdete všude, ale Chanel je jen jeden.
 Summary: I purchased three Chanel nail polishes for quite a bargain price this summer and I showed you already two Cashmere and Deauville and today is time for my favourite Chanel 159 Fire. I love red nail polishes and this one is one is definitely one of my favourite.  It is classic bright red creme, not exactly warm toned, but on warmer side, yes you can find similar color practically in every brand range /reminds me of Illamasqua Ruthless or OPI Vodka and Caviar/ but I do like application and consistency of this Chanel. Must have, probably not, but THE red for upcoming holiday, at least for me

9 komentářů:

  1. Krémová červená neomrzí..doma mám len jeden lak od chanel..a je proste skvelý <3 dovod nan obetovat tie eura urcite je!

    GIVEAWAY Rimmel Lipstick by Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, jsem ráda, že se shodneme :). Který Chanel máš, jestli mohu být zvědavá?

    OdpovědětVymazat
  3. Prelepa klassicna crvena, bas sam ga merkala ovih dana. Ako mozes da napises kakvog je kvaliteta, koliko slojeva mu treba? nesto sam se nameracila na Chanel lakove ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Day, je krasny! Ja na cervene ujizdim, vzdy si ale necham max 2, a ted tohle! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. No upřímně, je to hezká červená, ale tuctová...ale já to chápu, ty Chanely mají prostě nějaký svoje kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. hermtic, najzad komntar. Dovoljna su dva sloja, teoretski bi bio dovoljan i jedan, ale kao pravi control freak sam morala staviti dve. Ako nadješ po povoljnoj ceni kupuj :), ali pogedaj božćni Pirate.

    Táni: Ty luxusní evené u Chanela umí na jedničku /a sheer moc ne/.

    Dejni: Aby se ob červená nelíbila...

    CB děkuji, sřídám ji s Peridotem, mám teď Chanel období

    Dáši: Ono v tradičních krémovkách nikdy nevymyslíš něco "nového, vrušujícího, jinýho" a pravda je že ostatní laky v parfemkách kromě Chanelu neberou.

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se líbí, ale takových je spousta. I když souhlasím, že pro spoustu líbí mají ty chanel laky kouzlo (mně osobně jsou zatím celkem fuk).

    OdpovědětVymazat