Chanel 531 Peridot a Veselé Vánoce

Veselé Vánoce všem, doufám, že Vás předvánoční shon neubil a máte dostatek energie užívat si Vánoční svátky v kruhu nejbližších. Já si dnešek, tj. 24.12. užiji pracovně, do 16 hodin se musí finishovat s přípravami, abychom se všichni sešli ke štědrovečerní večeři a je také třeba vše připravit k zítřejším návštěvám. Ale doufám, že se mi přes prázdniny povede být svědomitější blogerka a uveřejním články o nejoblíbenějších produktech roku.
A aby to nebylo jen přací, se zpožděním sem dám fotky Chanelu 531 Peridot, který byl překvapivě nejoblíbenějším lakem tohoto podzimu a zimy. A na stupnici nadšení asi jediný ze dvou laků, který jsem si prostě "musela" pořídit /druhý Essie Bar Dive jsem dostala k narozeninám, díky Edito!/.
Ze začátku jsem nad ním trochu ohrnovala nos, přeci jen zelený lak, za ty peníze, občas se stane že neobvyklé Chanely nenaplní očekávání /například Paradoxal a Jade/, ale pak jsem ho viděla v reálu na AYD a půjčila si ho od Míny a musela si koupit vlastní. Peridot je totiž chameleon, záleží na odstínu pleti, odrazu světla, denní době vypadá jako duochrome, metalický, zlatý, zelený, bronzový, prostě paráda.
Navíc moje fotky trochu klamou, v reálu na mě háže prasátka víc do bronzova, dokonce se líbí i mojí mamince, která je jinak zapřísáhlá odpůrkyně neobvyklých barev. Ale mám li být spravedlivá, jsou lidé, kterým přijde odpudivý, broučí a nikdy by jim nemohl přes práh. Taky je dost možné, že za pár let na tom budu stejně, ale v tuto chvíli je prostě překrásný.
Lakuje se skvěle, ve dvou vrstvách /možná by stačila i jedna hodně tlustá/ a pruhuje jen minimálně. Ačkoliv vypadá jako krovky. Na mění se pořád a přitahuje pozornost jako magnet.
A protože je tak krásný, dám sem detail.
A ještě jeden:
P.S.: Peridot je vaianta polodrahokamu olivínu.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: pro mě všechno
  • negativem: dtto
Summary: I wish you a Merry Christmas, I hope you´ll be with people you love. I am finally publishing photos of my favorite polish of this fall/winter and probably whole year Chanel 531 Peridot which you probably saw swatched elsewhere. I resisted buying it for quite a long time, just because of hype and I finally bought it after I saw it in on my friend Allyoudesire and my other friend Mina borrowed me her´s and I was captivated. IT is beautiful metallic/duochrome/golden, bronze, green which complements my skin tone. I have a two coats on my nails and it last for a week. This beautiful beetle color is color of the moment and I know that it is not so appealing too many of my friends, but I get compliments with Peridot on, a lot. 

10 komentářů:

  1. Ja sa vôbec neviem prinútiť mať ho rada, nepáči sa mi a na mne už vôbec nie! Neviem prečo, ale pripadá mi strašne "lacno". Samozrejme že beriem že sa ti páči, viem že veľa ĺudí ho zbožňuje... ale ja teda nie :) A krásne Vianoce aj tebe!


    whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné vánoce :-) mně se líbí a lakovat si nehty, tak ho rozhodně musím zkusit, rozhodně mi přijde zajímavější než graphite. Jako toho brouka v tom vidím taky, ale mně to nevadí a navíc mi zlatohlávek evokuje léto a Řecko a takové to řecké letní bezčasí, kdy zmizí minulost i budoucnost a je jen teď a slunce a moře a horko...sakra, mám chuť si ho koupit :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Taky přeju hezké svátky :) A tento Chanel je mnohem hezčí, než jsem myslela. Teprve tvoje fotky mě přesvědčily

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné vánoce :-)
    Zvláštní barvička, ale má něco do sebe!

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuhle broučí barvu zkrátka miluju!

    OdpovědětVymazat
  6. Předně děkuji za přání.

    Lucia: Já to mám přesně neopak, přijde mi luxusní, na totkách to tak nevynikne, ale je do zlata a to já moc ráda.

    Reni: On ani ten graphite není k zahození, ale existuje hodně dupe v normální cenové kategorii, což u Peridotu bude asi tak za rok. Když ty umíš tak krásně popsat atmosféru, že si há mým zas chuť nalakovat.

    Soni: Pojede na návštěvu?

    Shaki: Má, ale asi ne pro každého :)

    GTL: Já taky lol.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak o tom bych si ani netroufla snít! Já ti každopádně chci tento týden konečně vrátit ty RBL + si chystej seznam podle Google Doc :)

    OdpovědětVymazat
  8. No...souhlasím...je prostě skvělej a vůbec nelituju těch prachů!

    OdpovědětVymazat
  9. Asi tak, já jsem dlouho odolávala a on se vlastn oproti ostatním, které nalakuji za rok jednou vlastně vplatil!

    OdpovědětVymazat