Recenze: Ilcsi višňová gelová maska /Ilcsi sour cherry gel mask

Na základě žádostí jsem se konečně dokopala k další recenzi a to Ilcsi višňové gelové masky. Tato gelová maska mě velmi příjemně překvapila, takže jsem si po vyzkoušení vzorku koupila plné balení, což u mě nebývá pravidlem.
Co slibuje /převzato ze stránek ilcsi/:
Tato voňavá maska oživuje pleť svými ovocnými pektiny, cukry a kyselinami. Navrací pevnost pleti a ničí volné radikály. Hluboce hydratuje a stahuje póry.
Voní naprosto skvěle!
Bylinné ingredience: višeň
Tak kromě bylinné ingredience višně musím s oficiálním popisem souhlasit. Kdyby Vás to zajímalo, tady je reálné složení.
A moje dojmy: Zase jedna voňavá maska, nedovedete si představit, jak se vám budou sbíhat sliny až si ji dáte na obličej, má konzistenci a vůni višnové marmelády. Což pro milovníka višní, jako jsem já, znamená aplikace malé martyrium zakončené útokem na sklenici domácí marmelády. Protože ačkoliv maska krásně voní nechutná dobře. Aplikuje se lehce, klouže a ačkoliv má v sobě kousíčky višní, zase pokud se nechá déle jde sloupnout. Moje pleť je po aplikaci hladká a projasněná, jakoby sametová. Také hydratovaná. Co mi vyhovuje je, že hydratece není olejového charakteru, protože po maskách obsahujících oleje se lesknu jak prasátko, což u této masky nehrozí /netuším jestli to není alkoholem ve složení/.
Celkově: Pokud nevíte co si vybrat u Ilcsi, rozhodně bych doporučila vyzkoušet jejich gelové masky, protože jsem nenašla moc firem co je nabízí. Tahle višňová vyhovuje jak mě s citlivou pletí, tak mamince, která má zralou pleť. Celkově bych ji hodnotila jako hydratační a rozjasňující, ale vybírejte s ohledem na pleť.
Summary. This review of Ilcsi sour cherry gel mask will be very short. I love it, everyhting about it. Smells and feels divine and brightens/plump up my skin. And scent of sour cherries is very pleasnant, not remotely overpowering.  

10 komentářů:

  1. Mam pocit, ze od Ilcsi musim mit naprosto vsechno!:D

    OdpovědětVymazat
  2. /plně jsi mě navnadila, asi pořídím!

    OdpovědětVymazat
  3. To vyzerá dobre, milujem kozmetiku čo by sa dala aj ´zjesť´ :)

    GIVEAWAY na whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tak u první recenze jsem odolala a teď už ne a vlezla tam :-) Ach jo :-) navíc mají super akce, nevíš, jestli to mívají nějak pravidelně nebo to je nějaká nárazovka? Dost mě to láká, ale teď fakt nic nepotřebuju, skoro se nevejdu do koupelny ( a to jsem přitom při stěhování spoustu věcí vyhodila, nechápu to... :-) ).

    OdpovědětVymazat
  5. PF jak se říká stay tuned, jsou věci co mi nevyhovují.

    Veronica, za vyzkoušeí rozhodně stojí.

    Lucia: Kéž by se dala skutečně sníst /to by mě teprve nadchlo/.

    B: Skus!

    Reni: Ty akce jsou na věci s omezenou dobou trvanlivosti, je to vždy uvedené a ano mívají je často je to dané kratší spotřebou bio kosmetiky. Já jsem z několika věcí nadšená a i maminka má svoje, některých ne /většina toho co obsahuje mrkev mě nenadchla, stejně jako netřeskový krém/. Každopádně v příští objednávce kupuju nějaké pleťové mléko a tonikum. Jo a kromě koupelny skladuji v prádelníku.

    OdpovědětVymazat
  6. ale tato maska vypadá mňamózně...

    OdpovědětVymazat
  7. A kde je prosím možné získat vzoreček? Já to teda asi risknu i bez něj, ale nejspíš až v lednu, do Vánoc už nic nakupovat nechci.

    OdpovědětVymazat
  8. trb: ano a voní!

    Peti, já ho měla z té výstavy v září k nákupu, ale jestli pojedeš do Prahy, tak ti odeberu ze své masky na vyzkoušení.

    OdpovědětVymazat
  9. Jééé, ty jsi hodná, děkuji! :-) Do Vánoc už asi nepojedu, možná mezi svátky by mohl jeden den vyjít... uvidíme, když tak se ozvu :-)

    OdpovědětVymazat