CND Veronica

Poté co jsem vypotřebovala OPI St Petersburgundy, hledala jsem nějakou alternativu, který by se krapet odlišovala a našla jsem ji u CND Veronicy z kolekce na které spolupracoval návrhář Jason Wu.
Veronica je pro mě barva starého Hollywoodu, Veronicy Lakeové, ta nejklasičtější rudá ze všech rudých, barva krve. Zdálo by se, že barva není nic nového, ale když se ne ni pořádně podíváte, vidíte, že to není jen klasický červený krémový lak
Zvláštností je jeho konzistence, je šťavnatý, téměř želíčko, jen bez problematického jevu průhlednosti. Je pravda, že třeba Peťa by mu vytkla díry ve dvou vrstvách, ale mě nevadí. Navíc má spíše vodovější konzistenci /želíčko, no/, ale se snadno ovládá.
V detailu je krásně vidět lesklost a velmi šťavnatá konzistence, která zůstává i po zaschnutí. Jo a doporučuje se lakovat na krátké, oválně zapilované nehty, nebo na nohy.
A CND Veronica spolu s téměř neviditelným mírně matujícím šupinkovým efektem CND Anna.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: velmi šťvnatá krvavě rudá, elegantní klasika
  • negativem: nic nového pod sluncem
Summary: CND Veronica from Jason Wu collection is true blood color, juicy, very shiny. I think this is the prettiest red by CND I´ve ever tried. Color itself is classic dark red, OPI St Peterburgundy - ish type there but there is very unique almost jelly consistency. On the last photo I also used one coat of Jason Wu effect polish CND Anna over Veronica. Probably least appealing effect from CND. 

5 komentářů: