Nejoblíbenější tvářenky roku 2011: Chanel Plum Attraction, Paul and Joe Re-belle, Illamasqua Unrequited a MAC Happy Together

Dnes mám pro vás své nejpožívanější tvářenky roku 2011 Chanel Plum Attraction, Paul and Joe Re-belle, Illamasqua Unrequited a MAC Happy Together. Upřímně tvářenka není něco co bych pečlivě aplikovala každý den, preferuji ty, se kterými se bleskurychle nalíčím, navíc vzhledem k odstínu mojí pleti nemůžu mít výrazně teplé odstíny, takže zůstávám u těch studených a těch co jdou rozetřít do ztracena. A úplně mimo mísu, protože to nevydržím nenapsat -  nechápu, proč každý tvrdí, že NARS Orgasm je nejlepší neutrální tvářenka. Vážně? I když máte velmi světlou pleť? Já s ní vypadám jak madam z Perlovky, Oranžová a zlaté třpytky nejsou vrchol elegance. Konec výlevu a zpět k loňským favoritkám
Chanel Plum Attraction je rozhodně nejpoužívanjěší z nich. Tato zapečená tvářenka na první pohled klame tělem, barevně je to tmavá fialovo-červená barva, švestková marmeláda. Vzhledem k tomu, že jde o minerální tvářenku, tmavá barva se dostává i ostřejším štětcem obtížně, takže i když ji nanesu ve dvou vrstvách je výsledný efekt jen jemný barevný závoj. Velmi elegantní, dramatická barva, která ale vyžaduje pleť bez rudých podtónů a myslím, že sluší spíše pleti se studeným podtónem, kde nebudou tak zřetelné červené podtóny.  
O Paul & Joe 15 Re-Belle jsem už psala TADY, a je to bledá broskvová s velmi jemným leskem a srpek matnější bledá starorůžová. Namixované dohromady vytváří růžovo - boskvový efekt, který není výrazně barevný, spíše jde o decentní odlesky.
 Největší "divočina" je Illamasqua Unrequited, na mě středně růžová, jasná, někde na pomezí mezi studenou a teplou. Velké plus je, že je zcela matná. Pokud milujete hodně pigmentované tvářenky, tak Illamasqua je značka přesně pro vás. Famózní pigmentace, máslová konzistence, dlouhá výdrž, jen to chce jemný štětec a lehkou ruku. 
Vpravo dole je překvapivý favorit MAC Happy Together, ačkoliv cokoliv co se blíží oranžové, nebo teplé hnědé, či béžové obcházím mílovým obloukem, používala jsem ji relativně často a to proto, že nevlastní, jediný bornzer a tento MAC byl jeho náhrada. Používám ji jako konturu a lesklou část jako rojasňovač. Zase jde o zapečený produkt, který je potřeba nanášet ostřejším štětcem. 
A tady skupinové foto se swatchem - dvojbarevné tvářekny jsou mixnuté kolem dokola, aby odpovídaly barevně - Chanel Plum Attraction, Paul and Joe Re-belle, Illamasqua Unrequited a MAC Happy Together.
Je asi zřejmé, že prefeuji decentnější světlejší tvářenky, ty co nevolají do světa podívej, jsem nalíčená, vynahrazuji si to výraznými rtěnkami a stíny. Mám li být upřímná, nejsem si jistá jestli tento příspěvek má nějaký valný smysl, snad jen to, co z příspěvku vyplynulo tak nějak samovolně po nákupu "dražší" tvářenky velice záhy zjistíte, že s přiloženým štětečkem /pokud je/ se nenalíčíte a další položka na nákupním seznamu nevyhnutelně bývá samostatný štětec na tvář, aby vám záhy došlo, že každá struktura vyžaduje jiný štětec, já jsem vás varovala.   

Summary: My most worn blushes of 2011. As you can se they are all high end, I have tried "few" drugstore brands but during the last year I realized that it is better to stuck with quality then buy a lot of drugstore products. My favorite blushes of last yeat were Chanel Plum Attraction, Paul and Joe Re-belle, Illamasqua Unrequited a MAC Happy Together. Chanel Plum Attraction seems almost scary in the pan, dark plummy colour with red undertone but since it is baked blush it is almost impossible to use too much of it, it creates veil of color in my cheeks. Paul and Joe Re-belle is this peachy/dusty rose blush or highliter which adds healthy glow. Illamasqua Unrequited is mid toned matte pink blush, bright, but carefully applied wearable and long lasting. I think Illamasqua blushes are in general superb blushes, they are insanely pigmented, so you must be light handed with them but their quality is outstanding. MAC Happy Together I didn´t like at the beginning, but on my skin tone it is perfect contour product and as bonus it has highliter side. 

11 komentářů:

  1. Tohle mi nedelej...mam ted pocit, ze je vsechny musim mit! Minimalne tu illamasqu...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ale honem to musíš napravit, mají je nejen na stránkách illamasqui, ale i na ASOSu. Jinak Chanely jsou vážně skvělé, sice méně pigmentované, ale nejelegantnější.

      Vymazat
  2. Moje NAJ sú NARS Orgasm, Illamasqua Katie, Chanel Rose Tendre a iné teraz momentálne ani nepoužívam :) Pekné si vybrala aj ty :)

    GIVEAWAY whatluciadid.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš super věci, taky bych je, kromě toho NARSU, používala.

      Vymazat
  3. mne se teda líbí tyhle všechny, ale uplně nejvíc mě zaujala ta Illamasqua, nic podobného krásně ulítlého nemám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona vlasně tak ulítlá není, ale je z nich barevně nejvýraznější :).

      Vymazat
  4. Ach jo, ty jsou krásný a ani jednu nemám. :( :DD

    OdpovědětVymazat
  5. juuj ta od Illamasqua je božská..nevieš ju náhodou porovnať s farbou Nymph? :-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neměla jsem Nymph v ruce, ale předpokládám, že je více studený, lila, ale velký rozdíl mezi nimi nebude. Všechny Illamasqui aplikované uměřeně jsou božské

      Vymazat
  6. chanel a ilamasqua vypadají super! navíc ilamasqua má přesně můj nejoblíbenější odstín .... hmmmm .. :D

    OdpovědětVymazat