Gabriella Slavete řasenka Sinergia podruhé

Uběhly téměř dva měsíce od doby, kdy jsem popisovala své pocity ze 14 denního používání řasenky Gabriella Salvete Sinergia a jak jsem tenkrát vyhrožovala jsem tu s ní zase.  
Moje první dojmy z řasenky byly veskrze pozitivní, řasenka při nanesení jedné vrstvy dělala přirozené řasy, nerozpíjela se jak jsem ji ráno nanesla tak vypadala prakticky celý den.  První měsíc a půl jsem ji používala pětkrát týdně, nyní už méně často, tak dvakrát týdně, protože mám doma ještě starší kousky, které začínají, na rozdíl od Sinergie, dělat problémy. Sinergia je tak pro mě po dalších dvou měsících používání velké překvapení, Chová se pořád stejně. Dost možná, že je i lepší. Ze začátku byla hodně tekutá a bylo potřeba po aplikaci chvíli nemrkat, aby se barva neobtiskla, teď po dvou a půl měsících je trochu hustší, takže se neobtiskává. Co je nejdůležitější, nežmolkuje, pouze pokud aplikuji druhou vrstvu na spodní řasy má tendenci je shlukovat do chomáčků.  
Kartáček sice vypadá že bude slepovat, ale opak je pravdou, maluje se s ním skvěle, řasy jemně rozčeše a obalí barvou a hlavně řasy neslepí do trsů.
Tak a teď se nelekněte, takto vypadají moje oči bez ničeho, řasy jsou jemné, kratší a rovné. 
Tady jsem se vycvakla před cestou na zkoušku - líčení zabralo asi dvě minuty - prsty jsem na víčko nanesla  krémovou bází Too Faced Bondage, do záhybu mázla stín Arabesque 36, použila hnědou tužkou a řasy namalovala jednou vrstvou řasenky Sinergia. Toť vše.
Myslím, že za tu cenu, kterou stojí, je fantastická, doporučila bych ji hlavně těm, kteří hledají přirozenou řasenku pro jemné řasy. Ti co chtějí efekt umělých řas, které budou jak kartáče, nebo radeji muší nožky, asi příliš neuspokojí. Když jdu na nějakou večerní akci, líčím se raději Sublime de Chanel, nebo Effect Faux Cills od YSL pro dramatičtější efekt, ale pro denní líčení mi zcela vyhovuje Gabriella Salvete. Řasenka mé řasy zvýrazní, oddělí, obalí a rozčeše, takže celkově vypadají bohatší, ale ne nepřirozeně. Zcela jistě si ji po dopotřebování koupím znova, protože za tu cenu je na mé řasy skvělá. 

Summary: I´m back with my review on Gabriella Salvete Sinergia False lash effect mascara I wrote about few months back, Official description says that this mascara was designed for extra volume and full lashes. It has brush designed for thin, short or spiky eyelashes to boost them and make them bigger. I used Sinergia for about two and half month and it still performed the same, no drying, clumps or smudging. As I apply it in the morning I remove it in the evening. For cheap mascara it´s incredible result. However as you can see on my photos on me in one coat this is more everyday mascara, that separate my lashes and add them a little bit of colour. False lash effect, not so much, for that I still rely on my Chanel de Sublime or YSL false lash effect. But will definitely repurchase this mascara again, because for everyday look, it´s works better than any other drugstore mascara.

Disclamer: Řasenku jsem obdržela jako PR vzorek od Gabrielly Salvete, ale názor tím nebyl ovlivněn. / Item was given to me by Gabriella Salevete PR.

13 komentářů:

  1. Já jí díky tvé recenzi zakoupila taky a jsem pořád spokojená, za ty prachy jí klidně koupím znovu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, podělíš se o své zkušenosti na blogu? Za ty peníze je to opravdu skvělá nákup.

      Vymazat
  2. Mám teď sice objednanou Bourjois Volume Glamour, ale tahle mě teda sakra láká! PS. Pěkné oko! ,o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bourjois je taky super, víc zahustí, méně natočí, není moc dobrá na spodní řasy. Jen mi bohužel rychleji vysychá. A děkuji, vyřídím mamince poklonu, genetika zapracovala.

      Vymazat
  3. Tak to ji priste zkusim. Diky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to bylo velké překvapení, byla jsem torchu řasenkový snob a díky GS teď nemám pořebu shánět v Sephorách a spol řasenky pro přirozený vzhled,

      Vymazat
  4. No super, zrovna včera jsem se na ni v drogérii dívala a nakonec jsem si ji nekoupila, takže pro ni zítra pofrčím, děkuji ti za typ:-)
    Máš krásnou barvu očí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak příště, určitě se po ní podívej. Je překvapivě trvanlivá. Děuji, mě je blbé dávat fotky oka, kvůli žilkám vypadám jako králík.

      Vymazat
  5. Souhlas, fakt je super! A bez mučení přiznávám, že jsem od ní velký očekávání neměla, protože jsem kdysi jednu GS řasenku měla a stála za prd. Ale tahle je dobrá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Povedla se, že? To jsme dvě, obecně mic dekorativku v drogérii nekupuju a pak se divím.

      Vymazat
  6. Mám ji taky a velká spokojenost. I z mých žádných řas udělá dojem, že nějaké řasy mám a docela hezké. Hlavně neslepuje, nedělá žmolky a neobtiskává se. Trochu mi trvalo, než jsem se srovnala s kartáčkem, ale po pár dnech to už jde raz dva. Určitě si ji koupím znova.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš to že ndělá žmolky, neslepuje a neobtiskává se z ní dělá jednu z nejlepších drogérkových rtěnek co znám.

      Vymazat