OPI Planks a Lot

Pokračujeme v sérii pastelových laků na nehty. Jak rezervovaně se stavím k pastelově žluté barvě laků na nehty, tak nadšená jsem z fialových. Jelikož jsem perfektní fialovou pastelku OPI Done Out in Deco poslala dál kvůli oupování, hledala jsem podobný lak a našla ho v téměř pastelovém laku OPI Planks a lot.
I když to není úplně pastelový lak, na to je moc zářivý, je díky svému studeném podtónu do letních veder to  pravé. Barva je to něžná fialová, někde mezi šeříkovou a levandulovou, v reálu mírně do šeda,  taková relaxační. 
Lakoval se skvěle, a když říkám skvěle, tak to i myslím, opravdu mu nebylo co vytknout. I výdrž byla nadprůměrná, pět dní bez odření, týden bez olupování. 
Odstín je spíše chladný, prostě takový elegantní, taky se mě na něj ptala paní v metru.  Samozřejmě barevně nejde o nikterak unikátní kousek, ale i v rámci OPI fialek patří k mým favoritům.
Na jaře jsem ho ráda kombinovala s mentolově zeleným OPI Mermaids Tears, však jsou taky oba z Pirátské kolekce.  
A co vy? Frčí u vás v létě jen neonky, nebo to máte jako já obráceně?
Celkový dojem:
  • pozitivem: barva, provedení, výdrž, čím déle ji mám, tím víc se mi líbí
  • negativem: kolik je na světě pastelových fialových? Desítky? Stovky?
Summary: In summer many people wears neon I wear pastels and vampy. One of my favourites is OPI Planks a Lot from last year Pirates of Carribean collection. Color wise it´s pale pastel purple with cooler undertone that makes m hand look elegant. Not quite lavender or lilacy toned, it has cool undertone with almost grayish cast and unusual vibrancy for pastel nail polish. Two coats are enough, staying power was amazing, almost week without chipping. You can get similar polishes everywhere, even OPI has few of them in their range, almost identical Do You Lilac It or tad paler purple OPI Done out in Deco, but in terms of quality and consistency I prefer Planks a lot.

6 komentářů:

  1. To jsme ráda, že ho u tebe vidím. Ja ho hodně chtěla, ale není pro mě, moc chladný. Ale třeba mě to na podzim přejde, já teď jedu jen po neonkách...sem zas něco objevila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neonky jsou super, i když já je raději v zimě :). A jakou máš představu, jako super je Velocity od Illamasqui a taky fialová Jomina, ale ta už bude moc studená.

      Vymazat
  2. Nádherný!!! Moje strašně moc oblíbená fialová!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však taky děkuji za půjčení, díky tomu jsem si koupila vlastní exemplář. Je totiž fakt pěkná a sluší.

      Vymazat
  3. prekrasny...fialova je moja srdcovka tuto sezonu a tak si stale hladam nove a nove zamienky, aby som si mohla kupit nejaky lak :) a vdaka tebe mam zase namet na premyslanie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tino přemýšlej, přemýšlej, opravdu je povedená, ale fiaky u OPI umí moc pěkně. O záminkách mi ani nemluv, vždyť já si pokaždé říkám, že další lak/rtěnku nepotřebuji a stejně si pokaždé pořídím další.

      Vymazat