Co jste si vybrali a tip kde shánět boty

V minulém příspěvku jste rozhodli že program bude následující:
  1. Inglot - překvapilo mě to, měla jsem dojem, že je krapet přeinglotováno, ale budiž.
  2. Paletky - chápu, mám jich hromadu.
  3. Pleťovka z Asie - není sice pro každého, ale má svá pozitiva.
  4. Ellis Faas - nová značka o které toho v ČR nebylo moc napsáno.
  5. Tvářenky - platí to samé co z paletek.
  6.  Clarisonic - každá toužíme po dokonalé pleti a tohle se zdá být jedna z variant jak jí dosáhnout. 
  7. Makeupy - nejsme sice všechny bílé jak padlý sníh, ale je vás dost na to, aby měl článek odezvu.
No a pak přijde na řadu asi MAC, ty rtěnky, péče a spol. Lakům se, milí zlatí, stejně nevyhnete, protože je stejně pořád miluji a zakládala jsem to tu jako lakovací blog. 
A aby to nebylo jen shrnutí, tak chci upozornit, že v Salamandru ve Fashion areně Štěrboholy se dají sehnat slušné společenské boty se znatelnou slevou. Už od podzimu sháním docela obyčejnou věc, jednoduché černé lakovky na vysokém podpatku na speciální příležitosti. Jeden by nevěřil, že to je takový problém, ale kupodivu je. Černých lakovek jsou sice na trhu spousty, ale téměř všechny mají nějakou "vadu". Často to bývá nestabilní podpatek, díky kterému nebudete ani krok bez pajdání.
Mám pocit, že výrobci jsou masochisté, lakovky jsou téměř vždy tak tvrdé, že i nasazení se podobá středověké tortuře. Často výrobce uvnitř boty zanechá na strategickém místě šev, nebo ostré zakončení. Případně milují platformy, ne normální dvoucentimetrové, ale snad pod vlivem Louboutinových ultra vysokých chůd, začali i obyčejné značky vyrábět ultra tvrdé dřevěné špalky. Musím říct, že ačkoliv podpatky nosím léta, v těch platformách se kácím, nedejbože kdybych se chtěla projít po Praze. Navíc mi přijdou ošklivé. Zajímavé kousky měly v Beltissimu, cena byla na můj vkus příliš vysoká. Takže mě mile překvapilo, když jsem v Salamandru narazila na tento pár lodiček Stuart Weitzman. 
Je zdánlivě obyčejný, až překvapivě pohodlný, ale hlavně má perfektně provedené detaily. Nikde není ostré zakončení. Podpatek, ačkoliv na to nevypadá, je velice stabilní. Jsem navýsost spokojená a navíc úžasně prodlužují nohy. Sice kdybych měla být hnidopich, upřednostnila bych uzavřenou špičku, ale takto zpracované za rozumnou cenu jsem neviděla v celé Praze. 
Když už jsem nakupovala, rovnou jsem si pořídila podzimní boty "na chození", opět precizní zpracování. Pas de Rouge je značka, která dělá "odlehčené" boty. Nevím co používají, ale jejich obuv je nejlehčí co znám. Sice se nemusí líbit každému, ale jsou to ty nejpohodlnější boty co mám doma.

Summary: Hi Guys! I asked you in last article what do you want to read about and here are results. At first there will be post about Inglot, and then eye shadow palettes, blushes and makeups for fair skin, Ellis Faas products, Clarisonic Mia and asian skin care. At least I added photos of my newest shoes - pair of black Stuart Weitzman peep toe pumps and Pas de Rouge suede moccasines. Have a nice day.  

10 komentářů:

  1. Tak ty černé lodičky jsou moc pěkné :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, nemůžu se na ně vynadívat, pořád je chodím vyndavat z krabice :).

      Vymazat
  2. haha, známe :D Dlouho jsem sháněla obyčejné černé semišové wedges. Většinou byly strááášně vysoké a nestabilní. Jedny měl v nabídce Vagabond, hned zmizely a já obíhala shopy v Praze, Brně i Ostravě :D Když jsem našla svoji běžnou velikost, neseděla mi, menší byla vyprodaná. Pak se objevily na netu o dvě stovky dráž jak v jejich obchodě. Z principu jsem si je nekoupila :D
    Byl to pro mě zázrak, když jsem objevila takové u značky s.Oliver. Opět mi byla moje normální velikost větší (wtf?), ale tentokrát to naštěstí zachránila vložka.
    Chtěla jsem strašně moc boty Skyscraper od VW&Melissa, opět jsem za ně z principu nechtěla dát přes 4 tisíce v Bella Brutta, když v zahraničí byly levnější. Když jsem se ale odhodlala je koupit o něco později v zahraničí, neměli moji velikost... vyprodali ji. Poslední pár 37 koupil nějaký muž své přítelkyni... Můj přítel má štěstí, že to byl on. Jinak by měsíc poslouchal mé kecy :D (A já mám teda štěstí, že mám jeho :))
    Už se koukám po pěkných zimních oxfordkách, to zas bude! :) Skoro ke každému nákupu mých bot se váže storka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak jsem trošku zklamaná, že rtěnky se odsouvají, ale jsem ráda a těším se na Inglot! :)

      Vymazat
    2. Přítel je zlatíško, to dilema doma, nebo v zahraničí moc dobře znám! Proto třeba milované fratelli rossetti kupuju na yooxu /číhám na velké slevy/, protože v pražských beltissimech je jejich cena opravdu děsivě vysoká.
      Wedges jsou kategorie sama pro sebe, mám doma jeden pád ve kterém je chůze sice stabilní, ale tvrdá porážka ji po hodině znemožní. Ty jo, 37 se musí shánět snad ještě hůř než moje 39 alias velikost co je nejdřív vyprodaná.

      Neboj, rtěnky někam vpašuji :).

      Vymazat
  3. S těmi botami máš naprostou pravdu. Tyhle jsou krásné, ale bohužel otevřená špička je pro mě dosud nepochopení ozdobný prvek bot. Nevím jestli jsem jediná divná, když mi přijde, že mi to nesluší, a hlavně je to pro mě tak nějak nepohodlný. Jedny pěkné uzavřené mají u Bati, jenže velurové a lakovky za musí mít nějakou přezku či co.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, mě tato malá nevadí, vlastně když máš krásně upravené nehty na nohou, tak vypadá hezky, je to prostě retro a móda v jednom. Je fakt, že většina těchhle peek a boo bot je nepohodlná protože mívá šev a při delším nošení to docela bolí. Baťu jsem s obuví vzdala, na můj vkus jsou ty boty moc drahé na to, jak vypadají. To opravdu raději Salamander.

      Vymazat
  4. Já zase nemůžu sehnat obyčejné černé lodičky s uzavřenou špičkou, se širším podpatkem a hlavně bez platformy :D Chci je na běžné nošení a jehly tak pro mě nepřipadají v úvahu. A vysoké platformy se mi taky nelíbí. A ještě mám požadavek, aby nebyly drahé :D Takže jsem fakt zvědavá, jestli takové seženu... Ale jak vidím, s trochou snahy vždycky člověk najde co chce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Janusch myslím, že pokud má člově cestu o Prahy, tak Fashion Arena není špatné místo na hledání výhoných nákupů. Spíš je otázka co je pro tebe drahé? Byly tam botyk kolem 800-1000 Kč, Paul Green, Unisana, Salamandrovská značka, ale tam to ty nebyly tak propracované jak bych s u večerních bot přestavovala, ačkoliv byly pěkné. Většina bot kolem 1000 - 1800, nicméně problém že většinou zbytkové velikosti, tak 36 a 41, takže musíš "hledat". Ty luxusnější jsou ale nad 2000 Kč, vlastně měli takové jak popisuješ, ale od Joopu, za bratru 3000 Kč, což je docela pálka.
    Jo, kde jsou ty časy, kdy se v Beltissimu vyprodávalo vše za paušální částky 500 a 1000 Kč.

    OdpovědětVymazat
  6. Inglot asi proto, že sice je trošku přeinglotováno, ale zrovna od tebe si ráda přečtu, než od módní blogeríny, která kosmetice ani moc nerozumí a je to vyloženě jen jako reklama :))

    OdpovědětVymazat