Otevřu konzervu a v ní .... LadyBox září 2012

Snad si nebudete připadat jako v anekdotě o Leninovi a konzervě, protože, stejně jako ostatní, tu mám svoje dojmy z dnes doručeného prvního Ladyboxu a ano dostala jsem ho ke zrecenzováni /normálně stojí 259 Kč/. Nebudu Vás natahovat, s obsahem jsem spokojená díky značce Nobilis Tilia, díky tomu se box "vyplatí", zbytek má, své mouchy. Balení bylo pěkné a krabička bytelná, zaslání rychlé, takže z tohoto pohledu vše v pořádku, ačkoliv se níže všemu podíváme na zoubek detailněji.
A cože jsem měla v boxu ovázaném modrou stužkou a vystlaném růžovou látkou?
Jako první mi padlo do oka "kakao" - 33 gramů Snídalové směsi nepražené kakao - lucuma od Iswari, zatím jsem neochutnala, ale asi půjde o mou nedělní snídani.
Edit: pokud jedete v granku, nebo Emco muesli a jiných slazených dobrůtkách, moch Vám chutnat nebude, ale jinak mu nemám co vytknout.
Color Club Chelsea Girl - modrý lak je sice dobrý, ale není to ten typ modré do které bych se zamilovala na první pohled  (mohla jsem taky dostat zářivě zelený, nebo jedovatě žlutý, to by teprve byla katastrofa), ale v tom je asi riziko boxu, barvy nemusí vždy sedět. Nicméně Color Club mívá skvělé, dlouhodržící laky za slušnou cenu (seženeta na moješminky, a jejich ceny nejsou napálené). Ačkoliv je to 7 ml miniatura, drží se dobře, štěteček je i u malého balení dostatečně velký na palikaci (ti co vyzkoušeli miniatry OPI vědí o čem je řeč).
Vzorky od Sebamedu -Tělová a pleťová emulze s olivovým olejem 20 ml vypadá zajímavě, ale že bych jásala...
...a Hydratační pleťový krém pro citlivou pleť 10 ml mi přišel spíš na zimu, je totiž poměrně hutný.
Tělové máslo Pure Fiji vůně Karambola /15 ml/- před pár lety jsem měla plné balení ananasového a pokud snesete výraznější parfemace, Pure Fiji tělové produkty jsou hutné, krásně vyživí a ubývají pomalu.
Garnier Miracle Skin Perfector BB krém 5 v 1 v plné velkosti je ... hledám správné slovo ... zajímavý. Každopádně nic pro mne - má mizernou výdrž, nekryje, dělá mapy.
Navíc i světlá varianta je moc tmavá. Že by byla ve vzduchu "soutěž" pro čtenáře?
Rozetřený na hřbetu ruky, na obličeji je to ještě výraznější, hraje do karamelova.
Pro porovnání jsem mázla vedle sebe Garnier a BRTC Jasmine Water BB cream, z fotky to není vidět, ale konzistence a krycí schopnost je diametrálně odlišná.
A nakonec to nejlepší na rozdíl od ostatních jsem měla v boxu věc, po které toužím už téměř rok a zatím mě odrazovala jen vyšší pořizovací cena. Sérum s proklatě dlouhým názvem - Nobilis Tilia Anti Age de luxe bioaktivní obnovující sérum.
I tento produkt byl v plné velikosti 15 ml, už jen za to by ladybox stál. Nejsem si úplně jistá, jestli ho půjde používat jako podklad po makeup, jak se píše v letáku, přeci jen je na olejové bázi, ale jako sérum je skvělé. Dostala jsem ho na loňském beautyexpo k nákupu ve vzorkové velikosti a pleť je po něm krásně jemná, hydratovaná a naducaná /jo, je pozdní večer a doléhá na mne nedostatek inspirace/.
I když jsem o Nobilisu nikdy nepsala, tak jej používám používám pravidelně, kromě jílu a tělových sportovních krémů a pleťových vod nedám dopustit na jejich arganový krém. Snad jen biofáze Santal je jediná věc se kterou mám potíž kvůli "vůni". Je velmi specifická, doma je pro ni přezdívka spálené gumy. Toto sérum voní jemně, nemusíte se bát. Tady složení a Nobilis má CPK certifikát. 
Pozitivně hodnotím "čerstvost" Nobilisu. Mají taky nejpřehlednější a uživatelsky nejpřátelštější web, celkově se na něm snáze orientuji než u Hádka a Atoku. A taky objednávky zpracují bleskurychle. Jedinou výtku mám k netěsnícímu balení, možná se poškodilo dopravou, ale mírně teklo, 

A co říkám na Ladybox?
Pozitiva: 
  • Plné velikosti výrobků, tedy nejen de luxe vzorky (ne nejsou tam 1 ml vzorky).
  • Zařazení českého výrobce a ještě ke všemu oblíbené značky Nobilis Tilia.
  • Balení, pevná krabička v pevné krabici.
  • Leták s popisem výrobků a katalogy.
  • Kakao, příště bych prosila rovnou pralinky :).
Negativa:
  • Ceny v letáku bez DPH, nechápu proč, to má evokovat větší slevu? Ale no tak...
  • Přeci jen kupujete zajíce v pytli, což nemusí být pro každého. 
Na závěr malý dotaz do éteru: Pro koho si myslíte, že je ladybox určen? Nemůžu si pomoct, ale jsem na vážkách pro koho vlastně je? Pro jakou věkovou kategorii? Pro jakou filozofii (příroda vs chemie)? Respektive kdo je cílová skupina? Trochu mě zaráží spárování Nobilisu s celkem jasnou firemní politikou co se týče kvality a Garnier BB krému. Možná to bylo tím, že šlo o první testovací verzi, možná tím, že se drží hesla ať si každý vybere? Netuším. Koupím si další box za vlastní? Ano, pokud se nezapomenu přihlásit 10.10, kdy honba za boxem startuje, tak ano. Uvidíme jakým směrem se ladybox vydá, jestli zůstane stejný, posune se k high end kosmeice (Sisley, Nars a spol), nebo skončí ve vodách drogérie. Prostě se ráda nechám překvapit

Disclosure: ladybox jsem dostala na testování zdarma / ladybox was given to my by ladybox PR. 

Summary: We have a Czech version of beautybox in the Czech Republic again /last luxury box ended tragically/ - the Ladybox. I was very pleasantly surprised with the content because they included full sized serum by Czech organic brand Nobilis Tilia I longed for from spring. What I really love is the fact, that beside two full sized products, there are big sized samples however I really do not like drugstore Garnier BB cream and basically that is my only complaint.  

62 komentářů:

  1. mmmm tak to sérum od Nobilis Tilia mě ovšem velmi naladilo! mám tu firmu taky ráda, věci od nich používám dlouho, ale s tímhle výrobkem taky nemám zkušenost, takže z tohohle kousku bych byla nadšená.

    ovšem teda ten zbytek........ mě příliš nezaujal... buď je to malé a nebo mě to nebere (popř obojí:D....)

    napiš víc o tom séru, jak se to snáší s makeupem a tak by mě zajímalo:-)
    děkuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavlo, ten nobilis mi fakt udělal radost. Po delším testování určitě o séru sepíšu pár řádek, zatím jsem ho pod makeup nezkoušela, vlastně by mě to ani ve snu nenadpadlo i když člověk se pořád učí (mrk, mrk)
      Mě ten zbytek nepřijde nezajímavý, ale přiznám se, že jsem čekala něco v duchu birchboxu, něco dekorativky z parfuumerie, i když třeba kanadská mutece o které se mluví tady, je teprve hard core :)
      http://www.youtube.com/watch?v=0lbfge89fPc

      Vymazat
    2. děkuji za odkaz.
      to je teda sila:D a slecna teda na to, že už měla nějaký čas to rozdýchat, je pořád ještě v ráži :D
      fakt hustý.

      myslím že sérum naší české firmy by ji bývalo mohlo potěšit, narozdíl od vzoreču oley :DD

      hezký zbytek čtvrtka:-)!

      Vymazat
    3. Me by ten balicek nevadil, kdyby bylo jasny, ze se jedna o box z drogerie, ale 5 luxury items si asi nikdo takhle nepredstavuje :D

      Vymazat
    4. jo všk to je přesně ono. mě věci z drogerie taky neuráží, nic proti tomu nemám, ale uplně to prostě člověk nepovažuje za "luxury" že:D
      člověk už si maluje chanel a ono na něj vypadne neutrogena :D

      Vymazat
    5. Nejlepší je to plastové holítko :D

      Vymazat
    6. CB: Ona je taková vždycky, proto mě baví, má jinak skvělý vkus. Přesně vystila to zklamání :)). Myslím, že sérum by se jí líbilo, potrpí si na antiaging produkty.
      A dík za přání. A pořád jsme na tom lépe, než kanaďané :))),

      Mafi oni to mají formlované tak, že je to luxusní krabička, nikoliv produkty a to tedy je. Abych pravdu řekla, nečekala jsem že bude plné balení Nobilisu, to mě nadchlo, beru Pure Fiji, i ten Sebamed (k nákupu na baby baby jsem dostala téměř deset krabiček), jen Garnier mohl být trochu aktuálnější. Taky jsem si myslela, že tam bude nějaký vzorek z luxusní kosmetiky.

      Soni a co ty víš, třeba nás to taky čeká, zrovna ty Venusy nejsou tak levné.

      Vymazat
  2. Day, nejsi jediná, já měla v boxu též sérum :). Jsem z něj nadšená, hned jsem ho na noc nanesla a oooo - dnes jsem se probudila s krásnou pletí :). Jak říkáš, už jen za něj ten box stojí. Lak jsem dostala černý, který moc nevyužívám, ale co. Podle mě je Ladybox zajímavý pokus a ráda budu sledovat jeho vývoj, zaujal mě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A super, to pak porovnáme recenze, že? Sérum je nádherné, asi nebudeš chtít slyšet, že maska ze stejné řady je také velice povedená.
      Vývoj budeme s napětím sledovat všechny, byť já v následujících měsících leda tak přes hranice.

      Vymazat
  3. Day, myslím, že laky můžem pak na nějakém srazu měnit;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To doufám, co bych dělala s modrou, napadlo mě nechceš ho třeba vyměnit za Piráta, určitě by si ve své monotematické sbírce uvítala něco modrého, že ano?

      Vymazat
    2. Chachá, za pirátka nikdy! A já už mám naštěstí svou žlutou vyčenžovanou s Péťou, ale určitě se ti někdo najde, písni to na fb do blog.srazů;-)

      Vymazat
    3. Škoda. A máš krém, nebo sérum? Až se vrátím do ČR, tak bude možné měnit, teď to nepůjde.

      Vymazat
    4. Měla jsem sérum, ale došlo mi celé vyteklé na ostatních věcech:-(

      Vymazat
    5. A psala si jim? Myslím, že to stojí za reklamaci.

      Vymazat
    6. Napsala jsem jim zprávu na FB, tak jsem zvědavá...

      Vymazat
  4. Těším se na recenzi toho séra, to mě zaujalo!

    OdpovědětVymazat
  5. to serum vyzera dooost dobre :) inak aj ked teraz je nejako vsade vela tych lady boxov, tesim sa na vase recenzie, lebo kazda to pojmete urcite uplne inak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bude recenze, bude, ze vzorku bylo super, stejně jako po dvojím namazání. A jsem taky zvědavá kolik recenzí na kakako, nebo ten sebamed půjde napsat :))).

      Vymazat
  6. toto sú skôr také drogérkové lady boxy :( (s výnimkou séra :), na rozdiel od susedných krajín...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak které krajiny, třeba ty německé mají některé boxy taky nic moc, ale třeba britské, nebo americké bych brala z fleku. Oni vlastně nikde nepíší, co přesně v boxech bude, nikde není napsáno, že přide box se vzorky ze Sephory. Mě nepřijde ani drogérkový, ani parfemkový, spíš někde vpůli cesty.

      Vymazat
  7. Já si neodpustím malé rýpnutí, které tedy není ale směrované nikomu zde, protože na rozdíl od jiných blogů tu jsou samé normální komenty. Moc by mě zajímalo, jestli si lidi (hlavně ti, co si stěžují, že to bylo jen pro vyvolené a ti, co čekali, že na ně vypadnou věci za pět tisíc), jakým způsobem tyhle akce asi vznikají. Jestli teda nějaký člověk přijde a řekne "ty jo, Franto, já bych chtěl udělat ty krabičky, co valí u vás, jako já vím, že že je tu asi milionkrát menší kupní síla a že normální člověk vydělává na jeden high-end produkt celý den a to si ještě fandíme, ale stejně, Franto, co říkáš...?" No a Franta Narsů vysype z rukávu 250 000 Orgasmů, přidá nějaký limitkový stíny, aby se na všechny dostalo a pak se kouká na to, jak pro 99% předplatitelů boxů to je první a poslední produkt jeho značky, který si kdy koupili, protože oni přece "nejsou blázni, aby za tvářenku vysolili takový peníze". Chápou ti lidi to, že tyhle akce tu nejsou proto, aby se nám, obyčejným lidem, dostalo výsady namalovat se něčím lepším, ale že to je "jen" prachsprostý PR a reklama? Že ty produkty a vzorky jsou vlastně zadarmo a že ty peníze jsou de facto manipulační poplatek, aby ona distribuční firma mohla vůbec existovat? Jako ano, mluví ze mě frustrovaný podnikatel, ale copak tady fakt tolik lidí nechápe, že věci, který dostávají "zadarmo", prostě nejsou zadarmo? A že pokud někdo začne s tím, že dává něco "zadarmo", tak je to super, protože to způsobuje tlak na konkurenci, zlepšuje to obchodní prostředí a celkově to má dopad na obecné zkvalitňování služeb? A že z toho mám mít radost, přestože se na mě třeba nedostalo nebo nespadám do cílové skupiny nebo mě daný produkt neoslovuje? Protože příště bych to mohla být třeba já, komu se trefí do noty... Bohužel, ze zkušenosti fakt musím kontatovat, že lidí, kteří tohle chápou, je asi tak 10% a zbytek bude pořád jenom nadávat, že je těch věcí zadarmo málo, jsou blbý nebo případně (což se mi líbí nejvíc) je povinností poskytovatele to poskytovat podle přání zákazníka (aka pošlete mi těch boxů 6, vždyť jste přece dostali ty vzorky zadarmo a támhle Tondovi jste to taky dali zadarmo a já si jeden zaplatil, takže jsem nadosmrti VIP a vaše firma na mě vydělala majlant).
    Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale opravdu jsem si po mnohých reakcích fakt nemohla pomoct... A taky vím, že tady mě nesmažou :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo tak doufám, že mě počítáš do těch normálních lidí:-D Sice jsem si někde taky "postěžovala", že BB nevyužiju a ze žlutého laku by mě kleplo, ale to bylo prostě konstatování, stejně se na box těším, už předem jsem měla naplánováno, že co nevyžiju se vždycky dá použít jako dárek nebo prostě poslat dál a teď, když vidím, že jsou tam i různé laky, tak myslím, že si je můžem s holkama případně nějak vyčenžovat aby byl spokojený každý. A Orgasm bych ani nechtěla:-DDD

      Vymazat
    2. fajn, že někdo tohle napsal, ne proto, že by to by to (bez urážky) bylo něco nového, ale že spousta lidí tohle prostě opravdu nechápe.

      Vymazat
    3. Dejni, neboj :-) A ten BB mi teda trochu přijde jako marketingová sebevražda, ale nechci soudit obchodní strategie Garnieru :-)

      CB - mně to právě přijde tak strašne moc evidentní, že vůbec nechápu, jak někteří lidé dokáží některé věci vůbec vypustit z pusy.

      Vymazat
    4. Já jsem teda naivka asi, nebo blbá, ale bohužel pořád čekám, kdy se objeví nějaká krabička ve stylu těch zahraničních. Dle obsahu zatím ani Lady ani Senza neodpovídá :(

      Ten Garnier krém mě tam teda skoro až rozčílil :)

      Vymazat
    5. Hele, ale taky už jsem narazila na pár recenzí těch zahraničních, který byly úplně o ničem a nechtěla bych to ani zadarmo. A teda nevím, zas tolik to nesleduju, ale neviděla jsem nic, kde by byly vyloženě high-end značky typu nars, chanel a tak. Spíš, že ty vzorky jsou fakt deluxe size, jeden nebo dva produkty v plné velikosti a to by zatím splnil i LB. Mně by třeba osobně přišlo zajímavý, kdyby se orientoval (nebo některý jiný) právě tím směrem jako je Nobilis Tilia, nemyslím tím přírodní kosmetiku, ale firmy, který jsou relativně zavedený, ale jen tak na ně člověk nenarazí.

      Vymazat
    6. A Dáši, nechci ti brát naději, ale obávám se, že stačí, když člověk koukne, kolik a jakých vzorků, dárků atd.je třeba v české ELLE, která stojí kilo a pak v kdejakým časáku za dvě eura třeba ve Francii :-(

      Vymazat
    7. Tak tak. Firma to samozřejmě nedělá jako charitu. Celý tenhle projekt něco stojí a musejí mít spočítáno, že je to minimálně nezruinuje. A dělají to samozřejmě s vizí, že na tom nejlíp něco trhnou. A do českých podmínek se nejspíš nedá vlézt s těma nejluxusnějšíma značkama, protože to by se prostě nevrátilo, to by tu nikdo kupovat nezačal, to by mohla firma zadarmo rozdat a akorát tratit. Nesmíte se nechat opít tím, že vám někdo mává před nosem magickými slůvky "sleva" a "zadarmo". Takhle to fakt není, nejde o solidaritu s nikým, kde o tvrdý obchod a jde o uvědomění si, s jakýma produktama do jakých podmínek lezu. Naivní... spíš by vám prospělo proniknout do tajů ekonomie, jeden se pak nestačí divit a tyhle laciné fígle na něj moc nefungují.

      Vymazat
    8. Já právě vídám hodně Nars třeba. Ten Nobilis byla dobrá volba, taky se mi moc líbí spolupráce s moješminky.cz. Ale Garnier byl podle mě krok vedle :)

      Každopádně celkově se mi krabička poměrně líbí. Myslím, že nejlepší je hlavně věřit tomu, že silný PR udrží popularitu a tím pádem budou moct tyto krabičkový firmy zůstat atraktivní pro různý společnosti na spolupráci. Bylo by fajn, aby si to každej uvědomil, než začne nadávat už zaseeeeeeeeeee Ladybox?

      Vymazat
    9. Reni, super komentář, mám chuť ho přidat do článku, btw kdyby si chtěla někdy napsat hostující příspěvek, strašně bych o něj stála :))).

      Plně s tebou souhlasím v orientaci potencionálního boxu, spíš než něco co dostanu na každém rohu uvítám něco k čemu se není lehké jen tak dostat a pokud to bude české, v mých očích to bude jedině plus. Na druhou stranu, jelikož Garnier nekupuju, nebylo by špatné kdyby bylo na vyzkoušení něco jiného z jejich nabídky, třeba nějaký krém, něco na tělo, jen to BB příšlo po dvanácté.

      Dáši taky jsem se setkala s otřenými německými, kanadskými a australskými boxy, to jen birchboxy bývají super. Btw netušila jsem co je senza, teď už ano :).

      Vymazat
    10. Reni, jj no právě, vím, že u nás se toho nedočkáme, proto píšu, naivka :). Stačilo mi dneska, kolik sem dostala vzorečků k nákupu v Korresu za blbej nákup něco přes 20 e.

      Osobně si ale myslím, že už i Česko se přeci jen trošku posunuje. Jo, high end značky tu jsou a budou dražší a míň dostupný vzhledem k platům a celkové životní úrovni než v jiných státech, ale přece jen bych řekla, že už se i ty lepší značky dostávají do podvědomí širší populace a získávají širší zákaznickou základnu než před pár lety. Díky internetu, blogům, tak celkově. Už i obyčejná česká holka si může spočítat, že to není nic tak nedostupnýho, stačí oželet dvě tři trička z New Yorkeru a může si pořídit kvalitní makeup/tvářenku/rtěnku...

      Vymazat
    11. Každopádně čím víc nad tím přemýšlím, tak i přes tu botu s Garnierem (já prostě Garnier nemám ráda, takže mě bůhvíproč popuzuje), se mi vlastně krabička dost líbí. Fandím takovým nápadům v Česku, věřím, že je za tím spousta práce.

      Vymazat
    12. Mě se ta diskuze opravdu baví! Jen houšť a větší kapky.

      Já si naopak myslím, že by se luxusnější box uživil, mám pocit, že hlavně mladší holky utrácí obecně za kosmetiu víc, než jsem utrácela já a moje vrstevnice když mi bylo 15-18. Jasně, nikdy nebude celá populace houfně utrácet vysoké částky za kosmetiku, ale podíl osob, které jsou ochoné si za připlatit za něco co vlastně není viět je bezespru všší, než byl před několika lety.

      Vymazat
    13. Ten Garnier je tam - podle mě - proto, že firmě došlo, že si to skoro nikdo nekoupí, tak se aspoň snaží, aby ho každý měl :-) Něco jako Jirka Pomeje - klidně mě nesnášejte, ale nezbavíte se mě :-)

      Jinak já jsem k tomu rozšiřování klientské základny high-end značek trochu skeptická, myslím, že je to hodně dané tím, že v posledních cca 15 letech se cena těch opravdu prestižních (chanel, dior a spol)skoro nezměnila, zato se dost změnily platy a celková životní úroveň. Takže si víc lidí může dovolit do tohoto "luxusu" investovat, ale myslím, že to neznamená, že se víc lidí začalo o kosmetiku zajímat. Ale prostě si ti lidi, co se zajímají, zajímali/y a naučily to svoje děti, si mohou dovolit lepší standard. Jenže to je furt ještě celkem málo lidí, aby to bylo nějak extra zajímavý, protože ten trh je prostě malý. Takže je otázka, jak moc se to těm firmám vyplatí.
      A pak je tu další věc a sice to, že mám za to, že je fakt trochu rozdíl v tom, jak tyhle akce vnímá zahraniční klient a jak český. Mám prostě obavu, že zatímco jinde si člověk objedná xxxbox s tím, že vyzkouší a pokud bude spokojený, rád nakoupí, tady si velká část objedná s tím, že vyzkouší za málo peněz něco, co by si za plnou cenu stejně nikdy nekoupili, protože to prostě stojí "moc" a tady to takhle dostanou za míň, takže pro danou firmu to budou jen vyhozené peníze. Strašně ráda bych se pletla, ale nemůžu dostat z hlavy paralelu s vodou "zadarmo" v restauracích. Pokud to člověk jen trochu sleduje, tak ví, jak velké vášně to mezi hosty budí a mezi nejčastějšími argumenty je právě to, že v zahraničí to je normální, někde dokonce dané zákonem. To je sice pravda, ale nikde v zahraničí jsem si nevšimla, že by si někdo dal dvojku vína, k tomu vodu a pak tam seděl další tři hodiny a doobjednával si pouze vodu zdarma k dávno prázdné skleničce vína. Třeba Francouz by se raději propadl do země a hlavně by ho to ani nenapadlo. Tady to je úplně běžná praxe a pokud tomu restauratér nějak zamezí (voda je zdarma pouze k něčemu a v omezeném množství), nejsou žádnou výjimkou hosté, co si chodí tajně dočepovávat vodu na záchod. Pokud ty diskuze čtete, tak víte, že tuhle zkušenost má tady, bohužel, KAŽDÝ provozovatel, naprosto nezávisle na místě, kde restauraci provozuje. Proto jsem pořád dost skeptická k návratnosti čehokoliv, co se tady rozdá "zadarmo", protože opravdu dost lidí stále nechápe, že to zadarmo fakt není :-(
      Takže pokud luxusnější box, tak by musel stát víc, třeba 500. Aby bylo jasný, že ten, kdo si ho koupí, si ho opravdu kupuje proto, aby produkty vyzkoušel a povzbudilo ho to k dalšímu nákupu. Kdo dá 500 za nákup naslepo, dá pak i litr za produkt, se kterým byl spokojený. Ten, kdo to vyzkoušel za 150 korun, za to ten litr v 90% případů prostě nedá.
      Jo a nic by mě nepotěšilo víc, kdyby nic z toho, co jsem napsala, nebyla pravda :-)

      Vymazat
    14. teď jsem teprve narazila na tuto diskuzi, takže sice pozdě, ale přece... naprosto souhlasím s renou. ten balíček prostě nikdo nedělá pro moje krásné modré oči, ale je to jen forma marketingu.

      taky vím, že by si každý představoval nějaký ten orgasmus, k tomu malý benefit, stín od macu a co já vím co ještě. jenomže ono to taky nezáleží na ladyboxu, ale především na těch firmách. třeba nars a benefit jsou exkluzivka sephory a pochybuji o tom, že sephora se bude nějakým ladyboxem zabývat. stejně tak nars a benefit asi spíš raději dají miniaturky sephoře pro nějakou akci než do neznámého ladyboxu. mac snad nikdy v žádném beauty boxu ani nebyl. garnier byl samozřejmě krok vedle, ale tak stalo se a třeba se to už opakovat nebude. krom toho garnier se těch nepovedených bb krémů taky musí někde zbavit, ne... tak jim to dopřejte. a jen tak mimochodem já svůj bb krém darovala kamarádce a ta povídá: to si nemůžu vzít, však to je drahý... takže ono fakt dost záleží na úhlu pohledu.

      mě spíš dostal senzabox. dobře beru, že modré stíny od dermacolu na někoho vyjít musely. plné balení sprchového gelu od fds mi nic neříká. místo krému od c&e jsem dostala sprchový gel - a fakt dva sprchové gely pro někoho, kdo sprchové gely nepoužívá, je nadbytečná zásoba. k tomu miniatury yves rocher, které jsem dostala o prázdninách normálně k nákupu (zvláštní je, že toto žádné blogerce nevadí, ale miniatury sebamedu vadí snad každé druhé). jo a plné balení makeupu yr... z toho je každý na větvi. sice každá napsala, že je to trošku tmavší odstín, ale že to nevadí, tak jsem si říkala, že to 200 nebo 300, což se snad v létě dá. no a dostala jsem 400 takže nejtmavší odstín. pak jsem si chtěla přečíst, co to vůbec je za makeup a zjistila jsem, že ten makeup se už neprodává, takže jasně, že se takto yr jenom zbavuje neprodejných zásob (a jasně, že jim zbyly jen samé 400 odstíny, protože nejsme v africe a normální barva pleti je bílá.).

      a jinak si myslím, že box za 500 by asi neprošel. alespoň já bych 500 za něco, u čeho nevím, co mi přijde, nedala... ale zase já jsem socka šetřivá největší.

      Vymazat
    15. No, jsem ráda, že nejsem jediná, komu Senzabox až tak super nepřijde....mě právě přišlo vcelku divný, že podle komentářů přijde většině lepší než LB...naprosto souhlasím s tvým názorem...Jen doufám, že se časem do beauty boxů probojují i high end značky...a nemusí to být zrovna Nars a tak, sortiment značek je širokej :)

      Vymazat
    16. tak to jsem ráda, že alespoň někdo má na senzabox stejný názor jako já, už jsem si přišla nějaká divná, když si myslím, že senzabox je horší. a to jsem ještě nezmínila to hnusné senza balení (i když se mi asi líbí modrá víc než růžová, ta senza mašlička a pírko taky nebylo špatné) - ale ta krabice je strašně velká. a bílá vystýlka? nadrcený papír mi přišlo jako hnusné nouzové balení už když jsme to používali kdysi v práci pro balení léků do lékáren.

      já jen doufám, že časem to tomu highendu tak nějak dojde, že by nebylo špatné alespoň někdy něco do nějakého boxu...

      Vymazat
    17. Myslím, že nejsi divná, já bych si rozhodně vybrala LB (a kdybych bývala věděla, že tam bude něco od Nobilis Tilia, tak bych se ho i snažila dostat, teď mě to fakt mrzí). Přijde mi, že až na ten Garnier, jsou tam poměrně exkluzivní věci, nemyslím drahý, ale přece jen hodnotný. NT nekomentuju, sebamed je fakt kvalitní věc, od které vzorky člověk jen tak nesežene, kakao mi přijde vtipný, tělový máslo bych brala hned, nehty sice nelakuju, ale CC je taky kvalitní značka, navíc spolupráce se šminkama slibuje zajímavé věci. SB bych nechtěla ani zadarmo - fds je lepší oriflame (ať se na mě nikdo nezlobí), YR je tady prezentovaný jako luxus, ačkoliv ve Francie je to naprostý low cost a toto většinou dostanete k nákupu za deset eur zadarmo,crabtree mě nebere a toner sice dobrý, ale zas na druhou stranu toner není zrovna nejlepší věc, aby člověk mohl posoudit, jestli ho daná značka zajímá. A líbí se mi, co napsala černá moora o těch kecech o tom, jak se ladybox vnucoval a tak. Myslím, že to je prostě reklama a nikdo nikoho s pistolí nenutil, aby si něco kupoval a kdo chtěl, mohl to v klidu ignorovat. Senzabox se na té vlně prachsprostě svezl, měl půlku práce ušetřené, takže rozplývat se nad tím, jak jsou strašně cool, že se nikde nevnucují, je fakt celkem hloupý. Navíc nechápu, co by mělo být tak strašne sympatickýho na tom, pokud se někdo vyprdne na propagaci, podle mě to svědčí spíš o šlendriánství než o čemkoliv jiným a kdybych byla firma, kterou někdo požádá o vzorky, tak je rozhodně dám raděj tomu, kdo má reklamu na každém rohu.

      Vymazat
    18. Souhlasím s tím, že Senzabox se svezl na vlně a už jen z principu bych mu reklamu neudělala. Kopie nápadu, málo práce. Škoda, že většinu lidí tohle zajímat nebude.

      Vymazat
    19. sonidlo: senzabox se dobře svezl to jo, ale zase se jich musím zastat, že to nekopírovali, protože to vychází z krabiček krásy (psala jsem o nich někdy před půl rokem)... což je taky otázka, co jim půl roku trvalo, než vymysleli takový "senza"box

      rena: musím se přiznat, že jsme ze senzaboxu spíš nešťastná, protože pro tu kosmetiku vůbec nemám upotřebení. pod článek černé moory bych se taky hned podepsala. ze sb jsem se těšila na krém c&e, do kabelky super... a ten se na mě nedostal. a blogerínské rozplývání se nad fds sprcháčem fakt nechápu. za prvé je to jen trapný sprchový gel. a za druhé je to fds... kdo kdy proboha toužil pod fds?

      Vymazat
    20. Přesně tak! Třeba YR já osobně nemám moc ráda, mamka tam hodně nakupuje, takže toho mám načucháno a nazkoušeno spoustu, ale většina mi smrdí a prostě mě ty věci neoslovili. Sprcháč a ještě k tomu od FDS - vážně nic, co by mě nadchlo. A jak psala Renča, tak si naopak myslím, že FDS je minimálně nastejno, ne-li o level níž než Oriflame. Jediný, co by mě tam ve finále fakt potěšilo, je ten krém CE, ale beztak bych ještě dostala sprcháč s mým štěstím :)

      Mám pocit, že lidi vidí hlavně kvantitu a už ne kvalitu. Aspoň tak mi to tedy přišlo dle komentářů, ač to sama moc nechápu, v LB jsou dvě plná balení a štědrý, využitelný vzorky. Kromě Garnieru využiju ze své krabičky všechno (teda furt se odhodlávám ochutnat to kakao :), a dokonce i o ten už projevila zájem sestra a dvě kámošky, takže se ve finále ve světě taky neztratí...

      Vymazat
    21. *neoslovily, pardon :)

      Jinak ještě dodám, že zatím mi přišla profesionální a bezchybná i komunikace se zástupci LB. čehož si taky cením....

      Vymazat
    22. Jo a ještě mi hlavou vrtá otázka, co je vlastně špatnýho na propagaci? Mám pocit, že podle některých firmy páchají hrdelní zločin, když si svůj produkt dovolí propagovat. Je tedy pravda, že volba způsobu komunikace produktu není vždy zrovna šťastně zvolena, ale stejně. Nepřijde vám to někdy taky tak?

      Vymazat
    23. Mne to tak taky prijde a myslim, ze to nejak souvisi s ceskou povahou - jsme strasne negativni a pokud neco z toho negativna nejak moc vyboci, tak je to divny a podezrely. No a reklama bude tezko v duchu " jako jo, je to celkem dobry, ale zas vam to nechci vnucovat", ze jo. Takze to plno lidem vadi tak nejak z podstaty. Schvalne zkus nekdy na otazku Jak se mas odpovedet Vyborne. Vetsina lidi nevi, co ti na to ma rict. A pridej jeste Vydelavam spoustu penez, miluju svou praci a mam boziho parnera a jsi prakticky exkomunikovana... :-)

      Vymazat
  8. Jak mě mrzelo že se na mě Lady Box nedostal, tak teď mě to přešlo. Kromě séra bych nic z balíčku nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to sérum, i ten krém co je v ostatních balíčcích právě stojí za to. Uvidíme jaká budou další vydání 8).

      Vymazat
  9. Ahojky, také jsem získala LB - ale říjnový, jsem zvědavá, co bude v něm.. :) Podle mě jsou to ale super produkty, až na ten BB, který je celkem profáklý a opravdu to není nic moc :(

    Děkuji, že jsi nám do něj dovolila náhlednout

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se pak ráda podívám na Tvoji recenzi. To BB má asi tři měsíce zpoždění, v tom bude ten háček. Celkově jsem dost spokojená právě díky Nobilisu, zbytek je nadšení v normálu a ten BB těžký nezájem. Mám svoje BB oblíbence a těžko je něco sesadí z pomyslného žebříčku favoritů.

      A vůbec není zač, já taky moc ráda obhlížím cizí nákupní zvyklosti.

      Vymazat
  10. No mě osobně teda Lady Box vůbec nezaujal :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to pro každého, na druhou stranu mohlo to dopadnout daleko hůř.

      Vymazat
  11. Taky jsem se zapsala o jeden Lady Box, ale nezbyl na mě.. a teď už musím říct, že ani moc nelituji.. jeho obsah mě ani moc nezaujal, ovšem neříkám, že ho do budoucna nezkusím ;) ale již druhé balení "slavného" BB krému opravdu nepotřebuji, budu ráda, když silou vůle doplácám to, co mám doma :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba příště, 10.10 bude zápis o říjnový LB.

      Jestli v tom Garnieru nebude zakopaný pes v tém, že ti co jej chtěli ho už dávno doma mají a těm co nevyhovoval je jen na to jedno. Myslím, že větší nadšení by asi vyvolal ten novější.

      Vymazat
  12. tak i přes to, že už tak nějak tuším, co v krabičce najdu, stále se na ní těším :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super že se těšíš, přeju ať si s ní spokojená!

      Vymazat
  13. napíšeš že je garnier strašný a pak ho chceš dát do soutěže čtenářkám???
    OMG!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý anonyme, IDGI 4U BION je to ironie. Spíš pro příště před napsáním komentáře zapoj na chvíli mozkové buňky, rozhodně si tím prospěješ. IMAO, když už jsem v ráži, co je ti do toho?

      B2T ne, použitý krém z drogérie svým čtenářům v soutěži jako cenu dávat nehodlám, rozhodně ho ale nevyhodím, ale dám tomu, kdo o něj projeví zájem.
      GS EOD

      Vymazat
  14. No, ze šedé bych se taky neradovala, ale červená, nebo fialová by bodla.
    Sérum je super, trochu mě na něm stále irituje balení, ale obsah je téměř dokonalý, jen stále nechápu jak by mělo sloužit jako podklad pod makeup.

    OdpovědětVymazat
  15. Ja jsem si vzdycky rikala, ze jsem bledulka, ale kdyz vidim srovnani toho BB na moji ruce a na te Tvoji, tak jsem vazne letos ale hodne opalena nebo nejsem az takova bledulka :D Jeste at mi nekdo zkusi rict, ze jsem bila jako smrtka, ze bych se mela trosku opalit!

    OdpovědětVymazat
  16. Příšerný BB Garnier který už ode mě putoval dál, kakao a modrý lak by mě tedy určitě nepotěšili :-) Sérum ale vypadá dobře a tělové máslo karambola musí vonět úžasně. Balíčky jsou holt risk :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Já si cením snahy o to zavést různé kosmetické boxy u nás, ale obávám se, že to tady dlouho nevydrží. Když si to srovnám s mým okolím, tak pro valnou část je Garnier to lepší co si kupují a i jsem se setkala s názorem že tři stovky za bbčko by dotyčná nikdy nedala. Co taky člověk může čekat za tři stovky? Každopádně Rena to napsala výstižně.

    Klidně bych tu pětistovku za něco exkluzivnějšího dala.

    OdpovědětVymazat