Tvářenka Illamasqua Naked Rose a srovnání s MAC a Arabesque

I když je koncept Illamasqui dramatické líčení, najdete v jejich nabídce decentní kousky, třeba právě Illamasqa Naked Rose, asi nejpoužívanější tvářenku poslední doby.
Sice to opakuji téměř pokaždé, ale Illamasqua tvářenky patří mezi vlajkové produkty značky a jsou spolu s laky a štětci mezi to nejlepší, co značka nabízí. Jejich nespornou výhodou je:
A) Jsou skvěle pigmentované.
B) Balení obsahuje jen tvářenku a nic víc, konkrétně 4,5 gramu produktu.
C) Textura je skvělá, dobře se s nimi pracuje a nedělají mapy.
Illamasqua Naked Rose má ideální poměr růžové a béžové, prostě neutrální odstín, který sluší téměř každému. Nenechte se zmást, její béžovostí, nanesená na tváře dodá jemný narůžovělý závoj, který vypadá přirozeně a hodí se ideálně na každodenní nošení.
Už jsem se rozplývala nad texturou Illamasqua tvářenek a ani Naked Rose není vyjímkou. Naopak je překvapující, že i takto neutrální odstín má velmi jemnou, téměř sametovou konzistenci, takže prakticky nejde udělat chybu při aplikaci. Na tváří mi vydrží kolem 8 hodin, čehož u jiných pudrových tvářenek docílím málokdy. Nahoře nanesená prstem, pod tím dvě vrstvy jemným štětcem.
Složení:
A abych dokázala, že Illamasqua Naked Rose je opravdu růžová tvářenka s neutrálním podtónem, srovnala jsem ji se svou nejoblíbenější neutrální tvářenkou MAC Blushbaby a studenou růžovou Arabesque 36. Vlevo je Arabesque, uprostřed Illamasqua a vpravo refill MAC.
Jak sami můžete vidět, Illamasqua uprostřed je z nich nejsvětlejší a nejvíc do růžova, vlevo je výrazně studená starorůžová Arabesque 36 a vpravo MAC Blushbaby, který vypadá téměř béžově.
A POZOR: ILLAMASQUA má do 15.10.2012 do 9 AM zdarma poštu při jakémkoliv nákupu, tak neváhejte! Jestli chcete vyzkoušet Illamasqua tvářenky, doporučuji nákup v sadě se štětcem, ušetříte přes 11 liber. 

Summary: Ilamasqua is one of  my favorite brands but there are three type of products I usually go for, their nail polishes, brushes and blushes. I raved about their blushes many times before and today is no exception. Illamasqua Naked Rose blush is my favourite neutral blush these days, it´s perfect blend of pale pink and beige that result of soft "just came form outside" blush on my cheeks. It´s more pink toned in real life than of first photos as you can see on comparison with Alabesque blush no 36 and MAC Blushbaby. Consistency is smooth, very pigmented and easily blendable. And Illamasqua is offering FREE delivery on ALL orders, from now until Monday 15th October 9AM. Get this one you will not regret it!

33 komentářů:

  1. Ty dvě vrsty štětcem vypadají naprosto svěle :) Podle panu bych ji zavrhla jako příliš růžovou, ale ten béžový odstín, ketrý registruju víc na ruce, z ní dělá univerzálně nosící záležitost. Vypadá to pravdu dobře. Dík za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je právě nanesená prstem a v panu taková...nic moc. Ale rozetřená vypadá opravdu skvostně. Myslím, že asi nejnositelnější pudrová tvářenka kterou od nich mám.

      Vymazat
  2. Vypadá výborně, skoro už klikám na paypal... ale nekliknu, protože za poslední dva týdny se mi sešlo !!!6!!! nových tvářenek (chce se mi až brečet, když si to představím, ale nebudu, věřím, že je upotřebím všechny), takže Illamasquu píšu do tužebníku na někdy jindy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale když 7 je šťastné číslo a tolik je dní v týdnu, to přece nemůžeš nechat jen tak!
      A jaké sis to pořídila, mě vrtá v hlavě pořád Tarte Amazonian Clay a pokaždé si to před nákupem rozmyslým.

      Vymazat
    2. Dvě od Kika, jednu od Skin foodu a pak jsem si ještě objednala paletku Pixi, kde jsou tři, ehm :D Za to, žes mi ukázala Tarte Amazon Clay teda pěknej NEdík! :D

      Vymazat
    3. Ale to jsou ale JEN tři tvářenky. Tarte je značka, kterou bych tak chtěla zkusit...

      Vymazat
  3. Tak jsem vzala rude s kombem s tim stetcem a pak jeste jednu kremovku, a ci je to vina? tvoje :D Nevedet o postovnem zdarma, tak to jde mimo me, ale uz se moc tesim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen to hezky sveď na mě! A skoro se nemůžu dočkat Tvojí recenze. Pošta na jakoukoliv objednávku je prvně, což je super, právě když chce člověk vyzkoušet "jen" jednu věc. Před tím to pokaždé bylo nad 45.

      Vymazat
  4. Sakryš, tak tohle jsem neměla vidět. Taky už mám dvě věci na cestě, Illamasqua by ti měla za propagaci poskytnout nějaké výhody;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si říkám, ale já mám tvářenky opravdu moc ráda, některé věci jako krémové stíny, rtěnky, nebo ty liquid metals mě moc nenadchly, ale tvářenky, laky a štětce mají super. A co, jsem zvědavá!

      Vymazat
    2. Krémovku Rude a Sealing gel, doufám, že bude fungovat líp než vodička od The All Natural Face , kterou upřímně nenávidím, protože se ukázalo, že je to jen voda, glycerín a konzervant a funguje to jen o kočičí chlup líp, než čistá voda (vůbec).
      A ukrutně moc se mi líbila paletka Complement, ale teď už si za tu cenu + plný poštovný nechám zajít chuť. (Prosím, prosím, řekni, že jejich stíny taky nestojí za nic, smutný psí oko, ať můžu klidněji spát.)

      Vymazat
    3. Já jeich paletky moc nemusím, protože některé stíny mají fenomenální a jiné zase absolutně k ničemu, jako fakt špatná pigmentace. Ale obecně vedou v matných stínech, ty mívají dobré.

      Vymazat
    4. Uf - díky za info:) Trefil by mě šlak, kdybych zainvestovala a pak byla zklamaná.

      Vymazat
    5. Kdyžtak zkus googlit před nákupem, illamasqua recenzí je všude dost.

      Vymazat
  5. Nemám tě ráda, mlékaři Dane! Tvářenka i se štětcem jsou právě na cestě ke mně :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám se stydět? Ne, ale vždyť ty si vlastně ráda, že ji máš. Jsem zvědavá co na ni a šětec budeš říkat.

      Vymazat
    2. Jsem ráda, úplně se tetelím těšením :). Bude to můj první štětec Illamasqua, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
    3. Tak a teď budu napjatá aby si byla spokojená!

      Vymazat
  6. Tak jsem se díky Tobě taky nechala zlákat :) A zrovna tvářenku potřebuju ze všeho nejméně, mám jich zásobu na spoustu let dopředu :-D Jenže Illamasqua ještě žádnou nemám a když je tu tak doporučuješ.. tak mi to nedalo a musím ji vyzkoušet :) Vzala jsem si tu Naked Rose :) A to jsem si nedávno říkala, že mi stejně nejvíc vyhovuje Benetint.. Tak snad mě takhle nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď se modlím, abyste mi sem pak nechodili nadávat... Naked Rose je fakt super, tak snad bude sednout i Tobě, Benetint jsem měla v době, kdy jsem s ním neuměla zacházet, takže še po dvou měsících z domu, ale od té doby uvažuji, jestli jsem něudělala chybu, ale vlastně mám mnohem raději Becca Beach tinty, mají "lepší" balení a víc barev.

      Vymazat
    2. Neboj, nebylo by to jen na Tebe, chválily ji i holky na sofastars ;) Becca Beach tinty bych taky s chutí ráda vyzkoušela, ale zatím jsem to odložila na neurčito kvůli ceně (ale když teď koukám, cena je prakticky stejná jak za tu Illamasqua:)). Tak až zas doporučíš nějakou slevu.. ;)

      Vymazat
  7. Díky moc za tipy, i když začnu něcím pro úplné lamy raději, nicméně tohle si budu pamatovat pro své v tvářenkách sběhlejší já z budoucnosti!

    http://aodori.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) a co je v plánu?

      Vymazat
    2. To ještě nevím, to se uvidí, do jakého obchodu mě nohy zanesou a co tam budou mít :-D

      Vymazat
    3. Tak to držím palce ať vybereš ke své spokojenosti.

      Vymazat
  8. No, a já to nestihla... :( Zrovna jsem se rozhodovala, jestli NARS nebo něco jiného a pak vidím tohle..do pytle, to mě bude mrzet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co zkusit třeba ASOS, ti nemají poštovné. Myslím, že kvalitov mi víc sedne Illamsqua, ale praktičtějí obal a tím pádem i komfortnější užití a cestování nabízí NARS. Co máš v plánu a pana Narse?

      Vymazat
    2. Zaujala mě Mata Hari, tak nevím.. O obal mi zas tolik nejde, oni ani Sephora tvářenky nemají zrcátko a nikdy jsem s tím problém neměla :)

      Vymazat
    3. Ta vypadá dobře, ale myslím, že ji u nás neměli, napadlo mě zkoušela si tvářenky Cargo?

      Vymazat
    4. Od nich mám Cheek Activator, no :) Mrknu, co najdu v Sephoře a případně bych vyzkoušela Asos, ještě jsem tam nenakupovala.

      Vymazat
    5. Asos je fajn, můžeš platit paypalem, zásilky chodí rychle. Tak budu džet palce ať si spokojená.

      Vymazat
  9. Day, prosím tě, máš Rumour? Jak vypadá ve srovnání? Já momentálně používám fakt maximálně naked líčení, spíš jen konturuju a nejraději mám právě Rumour, ale brala bych něco o maličko barevnějšího, ale pořád neutrálního... A koukala jsem na stránky a podle popisu tak vypadá právě jen Naked rose..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám, měla jsem ho a je tu na něj recenze, ale na mě byl moc béžový/žlutý. Pokud hledáš neutrálku, tak Naked Rose je z pudrových asi jediná, ale nejsem si jistá, jestli na tebe nebude moc růžová. Krémovou asi nechceš, ten jejich Zygomatic je povedený, jo a mají 24 hodinovou poštu zdarma.

      Vymazat