Gabriella Salvete Stars Enamel 02 Sapphire

Jdu si vám takhle do drogérie koupit krém a nejednou koukám, Gabriella Salvete má vystavené jarní novinky, řasenku a Stars - čtyři laky na nehty v matné úpravě, vlastně textuře, která mi hodně připomněla OPI a jejich liquid sands. Prostě matný povrch, který je kvůli třpytkám zhrublý. Něco co bude spíše sezónní záležitost, ačkoliv mi překvapivě barvy od GS přijdou univerzálnější než ty od OPI, nebo jinak srovnatelné jsou s v ČR zatím nedostupnou bondgirl kolekcí. Gabrielle Salvete se podařilo přijít na trh s texturou v pravý čas, vývojáři mají velké plus.
Ze čtyř odstínů mi nejnositelnější přišel právě GS Stars 02 Sapphire, jde o velmi pěknou chladnou lila se stříbrnými odlesky, bezesporu je to "nejstudenější" barva, což plně koresponduje s barevnou škálou, kterou díky odstínu pleti preferuji.
Nejvíce vynikne při slunečném počasí, to hází nádherná stříbrná, růžová a fialková prasátka, hodně rozostřená fotka jako důkaz.
Lakoval se velmi dobře, nevytvářel nánosy, krásně se rozprostřel po nehtu, na fotografiích jsou dvě vrstvy a domnívám se, že jsou opravdu potřeba pokud chcete plné krytí. Schne do pískového efektu, což nebude úplně každého šálek kávy, nicméně není to hrubý/pichlavý povrch jako u glitrových laků. 
Lze přelakovat nadlakem a dostanete klasický lila lak s nádherným shimmerem, má to však háček, nadlaku jsou třeba dvě, až tři vrstvy. Drží opravdu solidně, zatím jej mám nalakovaný tři dny a až na menší oděry špiček drží.
Cena je trochu vyšší než klasická kolekce laků GS, ale myslím, že odstíny to plně vyváží, navíc je na ně nyní v Rossmanu akce a jsou za příjemných 70 Kč. Což mě přivádí k úvaze, že budu potřebovat i ty ostatní...minimálně tu růžovou. 
Celkový dojem:
  • pozitivem: krásná barva a bezproblémové lakování, laky s matným/zhrublým povrchem jsou aktuálním trendem a objevují se u značek jako OPI, nebo Zoya
  • negativem: je sice moderní, ale každému nemusí vyhovovat mít nehty jako struhadlo
Summary: Gabriella Salvete Enamel 02 Sapphire from SE Stars in the newest collection of nail polishes by Czech drugstore brand Gabriella Salvete. Imagine my surprise when I on my last drugstore visit discovered this collection that consists of four nail polishes /two purple, one pink and coral/ with finish similar to OPI liquid sands. I really love 02 Sapphire, it is most gorgeous shade of cool toned lilac purple with silver/magenta glitters. It looks fantastic on direct sun. I know this finish is not for everybody, but you can always few layers of top coat to make it smooth. Application was great, very smooth and it is also fast drying. And they are also cheap. Guess what? I shall go to buy rest of them.

27 komentářů:

  1. Nehty jako struhadlo, to je přesně to, co mě pár dnů od jejich koupě odrazovalo. Pak jsem právě tento Saphire viděla nalakovaný a vážně mě vzal za srdce a teď Tvé fotky taky. Takže jsem moc ráda, že jsem si ho právě dnes přinesla domů. Ikdyž tak nějak efektově by se mi líbil spíš na podzim a v zimě. Na druhou stranu je to od GS trefa, že přichází s nima téměř současně jako OPI a jiní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On je opravdu krásný, struhadlo mě příliš neoslovilo, každopádně proto jsem na interbeatuy nekoupila více opi liquid sands, jen jeden a musím říct, že mě tentokráte plně uspokojí sandy od GS a nemám potřebu nakupovat u konkurence, přeci jen barvy mají hezčí :).

      Vymazat
  2. mám ho právě na nehtech a jsem unešená! čekala jsem, že mi ten hrubý povrch bude vadit, ale vůbec.. právě naopak, úplně mě dostal:) rozhodně to není můj poslední lak s pískovým efektem;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi nevadí, jen si pořád přejíždím po prstech bříšky :))). Myslím, že jsem na tom stejně.

      Vymazat
  3. Taky jsem si koupila nejdřív tento. A teď chci dokoupit ještě ten růžový a šedý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je takový, nejnositelnější :). Ten růžový to odnese na 99%...

      Vymazat
  4. jak to jde odlakovat, nevíš? Protože glitrové laky jdou na mě až tak blbě, že je nenosím vůbec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, ne skvěle jako krémové, ale u těchto /obdobně jako liquid sand/ nemusíš používat alobalovou metodu.S trouchou úsilí jdou dolů. A ano, potřebuješ je.

      Vymazat
  5. Ty laky jsou teď na každém blogu :D jako mě to zas až tak neuchvacuje :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to se nemůžeš divit, jsou pěkné, levné a líbivější odstíny než aktuálně dostupné sandy od OPI. Kdyby je vydal Chanel s cenovkou 700 Kč, tak na ně narazíš zřídka, takhle jsou prostě všude, což teda nikterak nemá vliv na jejich vzhled, ne? Takže si spíš polož otázku, má to cenu číst?

      Vymazat
  6. teď jsem si ho přinesla domů... njn šla jsem po cestě ze školy koupit do rossmanna toaletní papír a tohle je výsledek. asi ho hned zítra nalakuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasika, copak mi to připomíná...už vím, jsem stejná. Pak dej vědět jak si spokojená.

      Vymazat
    2. fakt se mi ten efekt líbí. to jo. ale ta barva... to asi není nic pro mě, jsem si měla možná koupit ten šedivý. no ale už den si zvykám a možná to půjde, jinak se mi strašně líbí, jak je lak drsný, že zaschnul bleskově a vůbec se tak fajně lakoval. hm... jaký že mají další barvy?

      Vymazat
    3. Mají růžovou (jak ji nemusím, je fakt pěkná), šedou (favorit) a korálovou. Opravdu schne rychle a fakt drží...

      Vymazat
  7. Také jsem si koupila, akorát v šedém odstínu a jsem naprosto nadšená! :))

    http://www.miraculousstyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když ho tu všichni tak chválí, budu si ho muset koupit.

      Vymazat
  8. Do teď jsem si myslela, že je nepotřebuju, hrubej povrch nechci a to odlakování- noční můra, ale sakra sakra, když píšeš, že to není tak zlý a u Péti jsem viděla jak jsou hezký s nadlakem, tak budu muset nějakej koupit!

    OdpovědětVymazat
  9. GS má vždycky hezké laky..jen bych se bála, jak by to z mých nehtů šlo dolů :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jde to překvapivě lehce, není podobný glitrovým lakům.

      Vymazat
  10. Myslím, že jsi opravdu vybrala z té kolekce nejnositelnější lak, ale já jsem bledule a mě nesedne barvou žádný a to mě mrzí, ráda bych vyzkoušela, ale pravda je, že ten efekt struhadla bych měla potřebu vyhlazovat top coatem, přesto že optický efekt se mi moc líbí. Odlakovávání kapitola sama pro sebe...ale jinak mám GS laky ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento opravdu není zas až tak hrozný a drží dobře, jelikož mám také světlou pleť, některé odstíny jsou pro mne tabu, avšak tento, ten je opravdu povedený, určitě by ti slušel.

      Vymazat
  11. já mám doma právě ten "šedý", ladí mi naprosto s barvou auta :-)
    a souhlasím odlakování není tak hrozné jak jsem čekala

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám ten růžový:)ale budu si muset zajít pro další:)minimálně pro ten fialový:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jistě, to musíš, je to přímo občanská povinnost :).

      Vymazat
  13. Mám ho doma, je to moc krásné a když si nehty člověk přejede ještě průhledným lakem, není povrch ani tak moc hrubý.

    OdpovědětVymazat