A England Saint George

A England Saint George jsem si koupila omylem, bylo to ještě v době, kdy nová kolekce nebyla v prodeji a objednávala se u Adiny přes mail. Prostě jsem se upsala místo modrého Order of the Garter mám náhle Saint George, ale alespoň vím co budu objednávat příště.
Musím říct, že zelené laky na sobě nemám moc ráda, čestnou vyjímku tvoří Chanel Peridot a právě Saint George. Tento tealový holograf je velmi povedený. Byť při běžném nošení a použití běžného podlaku nehází zběsile prasátka na všechny strany, je prostě holografický tak akorát.
Samozřejmě, že nejvíce vynikne na sluníčku a protože můj foťák odmítal zaostřit na holografický efekt, předkládám jednu značně rozostřenou fotku, kde je vidět alespoň kousek světle zeleného až žlutého odlesku.
V čem je ale Saint George fenomenální je pigmentace. Na fotografiích je JEDNA vrstva. Pokud jsem to nenapsala jasně, Saint George je jednovrstvový holograf, což je něco, co jen tak nepotkáte.
A kdyby to někoho zajímalo, tak a england má zajímavý marketing, každá kolekce má svůj "příběh" spjatý s anglickou mytologií. Ta aktuální je o anglické verzi svatojiřské legendy, tak jak ji známe z obrazů prerafaelitů. Minulá byla inspirovaná artušovským cyklem. Dejte mi zajímavě pojatý příběh a sežeru to i s naviákem. Na webu a england je cena 9 GBP včetně pošty, což není málo, ale ani moc.
Celkové dojmy:
  • pozitiva: tealový holograf s fenomenální konzistencí
  • negativem: řekl tu někdo zelená?
Summary: I usually don´t wear green polishes, A England Saint George is an exception from this rule. I think Saint George is for many favourite polish form the legend collection, not just because it has phenomenal pigmentation.On my photos is ONE coat of polish! SG is lovely dark teal holograph. Ok in terms of holographs this effect isn´t very prominent, but I hope you can see how pretty it is.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nabízela jsem? Nabízela! A jestli chceš, tak to jí půjčím.

      Vymazat
  2. Tak tenhle úplně vidím na Pétě:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo? Tenhle lak je pro mě jako dělaný, nemůžu se dočkat, až ho nalakuju! Tobě, Dajánko, ale taky moc sluší a jedna vrstva je sice super zpráva, ale tu já nenosím, takže se nevyhnu dvěma :-)

      Vymazat
    2. Dejni a jako v překladu, že mi nesluší??? CCC. :))))).

      Peti: Tobě bude slušet opravdu hodně. Mě ta pigmantace tak překvapila, že vidíš jak jsem přesáhla na kůžičku a nešlo to sundat /taky se bojím jestli se pigment nepřenese na nehty, ale budu průběžně informovat/.

      Vymazat
    3. To budeš hodná, ráda bych věděla, jestli mám čekat zelené nehty, bych když tak zkusila víc vrstev podlaku nebo tak něco, ale nevím, zda by to k něčemu bylo :-)
      A toho přetahu jsem si ani nevšimla... Já tohle začišťování stejně vůbec neumím, vždycky nadělám víc škody než užitku, takže mi nezbývá nic jiného, než trénovat a naučit se lakovat dokonale :-)

      Vymazat
    4. No to bych si samozřejmě ani nedovolila...;-D

      Vymazat
    5. Verdikt, nebarví, šel dolů v pohodě!

      Vymazat
  3. cože, takový krásný lak a jen jedna vrstva? hmm, můj favorit teda!:) jen škode, že se k němu nedostanu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,jedna. Proč ne, mě přijde, že jejich web je přehledný a objednávka zcela bez problémlů? Nebo bys ho nejdřív chtěla vidět naživo?

      Vymazat