Gabriella Salvete Nail Enamel 117

Gabriella Salvete Nail Enamel 117 je jeden z mála GS laků, který byl po nanesení mírným zklamáním. Asi proto, že zatímco v lahvičce hrají třpytky mnoha holograickými odlesky, při nalakování jsou utopeny v černém laku.
Takže barva je černá se stříbrnými holo třpytkami, které ale vyniknou více zblízka, nebo na přímém sluníčku, nečekejte takovou duhu jako na stěnách lahvičky. Jsou to právě ty třpytky co 117 zachraňují od toho, že to bude jen další nudná černá. 
Lakuje se skvěle, zasychá hrubě, je třeba vrstvy nadlaku a drží famózně.
Jestli jste milovnice /v tomto případě i milovníci/ černých laků s "překvapením" tak se po něm podívejte, mě, jak už jsem předeslala zklamalo, že není až tak holografický. 
 Na detailní fotce vynikne hrubý povrch laku. 

Celkový dojem:
  • pozitivem: Pokud hledáte variaci na černou, tak 117 se povedla, drží skvěle, je levná.
  • negativem: Hmm, tak prostor pro osobní antipatie, vadí mi, že v lahvičce je holografický, na nehtu není, zasychá hrubě a vlastně vzato kolem a kolem nemám na sobě černou ráda.
Summary: Gabriella Salvete 117 is another polish from Czech drugstore brand I want to show you. This black with silver holo glitters that are more visible in the bottle than on nails. As black glitters polish it is pretty good, bottle pictures can be deceiving since glitters in 117 are not that much holographic. You can almost get full coverage with one thick coat, but two are better. This polish is really opaque and stays on nails without chipping for a long time. Layer of top coat is definitely necessity, I made my photos without it just for you to see how it looks alone.

14 komentářů:

  1. Taky mě prudce zklamal, čekala jsem na ten krásný holo efekt a kde nic, tu nic, třpytičky jsou hodně utopené. Vlastně to kdekoliv mimo sluníčko vypadá jako kdyby na nehtu ulpěla drobná zrníčka prachu. A ta hrubost mi taky vadila. Achjoo, takový to mohl být pěkný lak... :-(
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem četla rozhovor s Ji Baek - zakladatelkoou RBL a ta psala, že je problém udělat takový typ laku na krémovém základu. Hrubé laky mi nesmí přes práh, proto z mě nenajdeš moc glitrů. Pro mě zatím tento lak asi největší zklamání od GS.

      Vymazat
  2. Tak ja na holografy (zatim) nejsem, tak me by se libit mohl :) PS: dneska jsem videla asi 5 blogu, kde mely damy nalakovany pul prstu, strasny, des & bes... tak jsem si u tebe aspon spravila oko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohl, za tu cenu...

      Já jsem v tohmhle ohledu dost militatní, špatně nalakovaný nehet se nemá vystavovat, ten se má začistit. Pravda taky to nemám dokonalé, ale to nejsme nikdo, nebo jen ten kdo má k dispozici spoustu volného času.

      Vymazat
    2. Ty to nemas dokonale? ;) Tak se mrkni na tuhle hruzu (http://chewyourlipstick.files.wordpress.com/2012/04/photo-12.jpg) vic toho sem davat nebudu, mohlo by te to skolit :D

      Vymazat
    3. Ne tak jako třeba MaganChair, která začišťovala nalakování ještě tenkým štětečkem, na to jsem moc líná. To jen nalakuji s dostatečnou mezírkou. Au, au, au, mě spíš děsí ta profilová fotka s rozmazanou rtěnkou, z té je mi nevolno.

      Vymazat
    4. Takových je, co mají ošklivě nalakováno, a přesto svoje "výtvory" s hrdostí vystavují. Zdravé sebevědomí nebo totální nevkus? Mně se to teda nelíbí. Day má nalakováno vždy krásně, a obecně české blogerky jsou na tom skvěle.

      Vymazat
    5. Kdyby to platilo jen o lakování, bylo by to ještě fajn. A děkuji za pochvalu.

      Vymazat
  3. V lahvičce jsem ho nikdy neviděla, nám ho jenom z nehtů kamarádky a ni tam mě neoslovil. Takže škoda toho holo efektu, bez něj působí absolutně obyčejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neřekla bych obyčejně /to je z mého pohled černá/, ale spíš pak zklame.

      Vymazat
  4. opravdu nic moc na nehtech, v porovnání s lahvičkou, škoda

    OdpovědětVymazat
  5. To je zmetek!! Já bych mu věřila, že bude krasaveček a ono prdlajs! Jestli si chceš ale spravit náladu a dát GS ještě šanci, pak vřele doporučuju 132. Vypadá divně, ale to co rozehraje na sluníšku, to jsem u drogérkových laků ještě neviděla - čekám, kdy někam sletim, jak si furt očumuju ruce, jaká barva teď vede :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, takhle to mám s Chanelem Peridot a Nubarem Oro a všemi laky s foilovým finshem.

      Je fakt, že je to trochu zklamání, ale s nadlakem není špatný, jen ne holografický.

      Vymazat