Gabriella Salvete Nail Enamel 159 vs Jessica Juicy Melon a Essie Meet Me at Sunrise

Posledně jsem Vám představila Gabriella Salvete Nail Enamel 158 a dnes přišla řada na Gabriella Salvete Nail Enamel 159. Zatímco 158 je elegantní a zároveň decentní, tak 159 je přesně pravý opak. Vlastně za určitých okolností mže být elegantní, ale hlavně je to ten typ laku, co se bude hodit na léto a troufám si tvrdit, že bude mít velký úspěch.
A jaký je? Myslím, že v tomto případě fotky řeknou víc, než tisíc slov. Stopadesátdevítka je zářivá korálová o které jsem si původně myslela, že je krémová, ale chyba lávky. Má neobvyklou konzistenci, trochu jako hodně pigmentované želíčko (nebo jak tomu říkají u OPI sorbet/. 
Ale tato barva není výrazně červená, oranžová, nebo růžová, je někde mezi.
Lakuje se dobře, ve dvou vrstvách je dostatečně krycí, zasychá do lesku. Plošší štěteček je z mého pohledu rozhodně krok vpřed, mám pocit, že se s ním lépe nabírá lak. Pokud jste milovnice OPI, ale jejich štětečky jsou pro Vás příliš široké, tak nové GS jsou typově podobné, jen užší. 
Co dodat? Snad už jen detail.
Obvykle nenosím korálové laky, takže když jsem chtěla udělat nějaké srovnání, zjistila jsem, že nemám doma žádný podobný lak, ale odhadem bych řekla, že by se mohl blížit RBL Coral, nebo Nubar Caymen Coral. Ale jelikož ani jeden z nich nemám k dispozici, musíte se spokojit s tím co mám k dispozici a to vzdálené příbuzné Jessica Juicy Melon a Essie Meet Me at Sunrise.
Jak je zřejmé Essie je výrazně oranžový, až tak, že se zdá při určitém osvětlení svítivý /nalakován na ukazováčku/, Jessica zase víc pastelové oranžová, šťavnatá /na prsteníčku/, takže prostředník a malíček je GS.   
Celkové dojmy:
  • pozitivem: korálová, něco jako želíčko co se dobře lakuje.
  • negativem: určitě najdete dupe, ale i tak má lak něco do sebe.
Summary: Gabriella Salvete is Czech drugstore brand that produces fantastic nail polishes for reasonable price, app. 3 USD. In their newest collection they have two completely different polishes nude 159 I wrote about few days ago, and this lovely vibrant coral Gabriella Salvete Nail Enamel 159. As you can see, it is classic coral, bright, yet somehow muted. I had no application problems, they have new wider brush, so this polish spread easily. What surprised me the most was jelly like finish, I remember how hard was to work with OPI sorbets and how sheer they are, this one is nothing like that. Two thin coats on my pictures. I was also looking for dupes in my stash and since coral is not my colour, I swatched it with closest one I have - Jessica Juicy Melon a Essie Meet Me at Sunrise.

Disclamer: Gabriella Salvete 159 was given to me by PR company, other polishes are mine/ 159 jsem dostala od PR Gabrielly Salvete, ostatní laky jsou moje vlastní, stejně jako můj názor na něj. 

13 komentářů:

  1. Ten teda je!!! Trochu mi pripomina z fotek ten OPI Lights ahead...where? z holandske kolekce...nebo je to jen zdani? Kazdopadne ho asi potrebuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten OPI nemám, takže pokud usuzuji z fotek z netu, tak mi příjde o trochu méně jasně červený. Za tu cenu ho rozhodně na léto potřebuješ.

      Vymazat
    2. :D ja ho mam na nehtech a prijde mi skoro stejny, pokud me teda zrak neklame. Na netu byl vsude trochu vic do studena , ale na me je to nadherna kremova cervena jdouci spis do oranzova, coz me prekvapilo.

      Vymazat
    3. Tak se asi budeš muset podívat naživo /je tu totiž varianta, že ty moje fotky jsou mimo :))).

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Soničko, tohle je barva přesně pro tebe! Toufám si tvrdit, že teprve až tvoje srovnání bude mít tu pravou váhu.

      Vymazat
  3. Takhle se mi líbí, ale na korálovky jsem opatrná, moje spálení s Palau Coral od Nubaru docela pálilo :-/ Mám tyhle odstíny ráda, ale nesmí sklouzávat do neonu. Asi nezbyde než osobní prověrka v drogerce, na fotky taky už nedám (ač je máš krásné! ;-)).
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě překvapilo jak se mi líbí, když korálové laky obvykle ignoruji. A k neonu na mém odstínu pleti nesklouzává /což je asi nejlépe vidět při srovnání s Essie/. Určitě ji zkontroluj!

      Vymazat
  4. Ten minulej mi přišel strašně nudnej a to mám zrovna nude období, ale tohlr to je jiná káva, po čertech čertovská barvička;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten je nádherný. Musím se ale přiznat, že v lahvičce by mě nejspíš nezaujal, ale na nehtech vypadá báječně. Ten bude můj! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Je prostě krásný, už ho mám doma ! :)

    OdpovědětVymazat