SpaRitual Running With Wolves

Dnes to nebude jeden ze sáhodlouhých příspěvků, jak jste byli zvyklí v poslední době. Jak Mína, tak Dejnička mi v pátek říkaly, že moje články přečtou do půlky a pak je to přestane bavit. Tak se pokusím přizpůsobit, ale odpustíte mi když se pokus nezdaří, že? Jak jsem psala v příspěvku o interbeauty, nejlepší dojem jsem měla z Sparitual stánku, za kterého jsem si nakonec odnesla "jen" dva laky (čehož zpětně lituji) a oba dva jsou přesně takové po jakých jsem dlouho toužila. Dnes představím první z nich temně měděně hnědý lak Sparitual Running With Wolves (dál jen RWW).
Barva je tmavě hnědo - bronzová s neobvykle jemným a velmi "zářivým" shimmerem. Je to ten typ odstínu, který pokaždé vypadá jinak, někdy je jen hnědý s odlesky, jindy mají jeho odlesky téměř zlatavý nádech. Trochu mi dochází slova, protože i když mají fotky jakousi vypovídací hodnotu, tak zrovna RWW je ten typ laku, který musíte vidět na vlastní oči, abyste věděli jak vypadá.
Vím, že teplá hnědá není zrovna nejpopulárnější barva, ale RWW je předně ten typ laku, který vypadá dobře téměř na každém odstínu pleti. Lakuje se dobře, na fotce jsou dvě vrstvy bez nadlaku, zasychá do lesku. Jediné čeho jsem si všimla, je delší doba zaschnutí oproti OPI který jsem měla nalakovaný před tím, nevím jestli to nebude složením. Rozhodně to ale není tragédie jako Essence.
Zatím ho mám třetí den a neloupe se, ani neodírá. Při detailním zkoumání jsou trochu vidět tahy štětečkem, ale to asi tak z 5 cm a na fotce víc vyniknou.
Jinak jen taková malá poznámka, ten název mi evokuje dost pofidérní knihu o ženské psychologii a mytologii Women Who Run With The Wolves. Myslím že vyšla česky jako Ženy které běhaly s vlky - mýty a příběhy archetypů divokých žen a má fakt vtipné kapitoly jako Zavytí, vzkříšení divoké ženy, nebo žena kostra - čelit povaze lásky života - smrti - života, a nejoblíbenější naježené kočky a šilhavé kvočny života. Takže pro mě má název trochu bizarní podtext, ale jelikož jde o lak z kolekce Wild, podzim 2011, tak je to jen náhoda (doufám).  
Pokud preferujete tenčí, snadno ovladatelné štětečky, tak u Sparitualu si přijdete na své, navíc se díky neobvyklému patentovanému tvaru dobře drží (je delší, pogumované a díky tvaru neklouže). 
Mimochodem z Wild kolekce mám už rok nafoceno několik laků, takže se těšte!
Celkový dojem:
  • pozitivem: téměř dokonalá bronzově hnědá s nádhernými odlesky
  • negativem: nemá

Summary: Sparitual Running With Wolves was love at first sight. It´s dark brown based colour with the perfect bronze shimmer that leans toward dark gold in certain light. It almost glow on nails, yet it´s subtle and refine. Definitely must have I think. I personally love their thin brush and rubberized handle (patented), on my photos are two coats and result is even (strokes are visible just n extreme close up), no top coat. Drying time was longer than with OPI, maybe it´s because of 3 free formula.  Sparitual is also vegan and cruelty free. This polish was released with Wild collection in fall 2011, at the beginning  name reminded trashy psychological book I red few years ago Women Who Run With The Wolves :). If you can, get this polish, it´s true gem

19 komentářů:

  1. Och, jsem ráda, že jsem odolala tvému tvrzení, že to není to, co bych nosila. Nesmírně se na něj těším a určitě ho budu nosit, a to i proto, že má tak úžasný název, který mi evokuje jen to, co říká ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pak dej fotky, je opravdu povedený! A ty máš "vlka" doma :))).

      Vymazat
  2. Vyzera skvelo, taka neobvykla farba, no neviem ci som ju vobec videla niekde inde :-). Bola by som ochotna ju nosit, aj za predpokladu, ze mi taketo tony malokedy sedia ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne ne, je hodně neobvyklá existují podobné laky, ale obvykle foilovým finishem, nebo mtalické, takovýto shimmer jsem jinde neviděla.

      Vymazat
  3. Přiznám se, že bych se po takovém nikdy nepodívala, ale vypadá úchvatně - moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reny, děkuji za kompliment. On je trochu popelka, ale jakmile ho nalakuješ, okamžitě podlehneš.

      Vymazat
  4. Teda, ten je perfektní! Kdybych na něj teď narazila, tak ho určitě na základě tvé recenze koupím:). A moc hezky nafocené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Summertime, že ano! Já jsem se bála, že se nebude líbit. Jestli mš příležitost, rozhodně se po něm podívej, je nádherný. A díky, i tak se mi ho nepovedlo nafotit v celé jeho kráse.

      Vymazat
  5. a já kolem Sparitual stánku pouze prošla :( achjo, docela teď lituji.. určitě bych si vybrala :D tenhle lak se mi moooc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla strategická chyba, byl to ten nejlepší stánek a ceny měli taky příjemné. Nakonec jsem nebrala jejich červené, ty byly perfekní a jak jsem psala u interbeauty, bylo opravdu z čeho vybírat.

      Vymazat
  6. Vypada krasne, ale na hnedou na rukach si teprve zvykam, to uz dam i zelenou a cernou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle vlastě není klasická hnědá, ten shimmer z ní dělá něco jiného. Ne opravdu je krásný. Musím přiznat, že zelená, modrá a černá jsou barvy, které poslední dobou zanedbávám a vracím se k těm se kterými jsem začínala (možná je to nějaký koloběh života lol) tedy shimmery červené a hnědé, starorůžové, tělové a metalické. Tak nějak mě barevné extravagance nebav jako dřív.

      Vymazat
  7. Je přenádherný určo taky pořidím sluší ti . Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzano, neprohloupíš, tento i gold řada jsou prostě dokonalost sama. Díky za komentář.

      Vymazat
  8. Ale takhle to úplně nebylo:-D Říkala jsem, že si jedna z mála, kde čtu i o tom co mě až tak nezajímá, jen, že ten článek o krémových stínech jsem nedala. Ale není všem dnům konec:-D
    A myslim, že mám po Pétě lak Anna sui, co vypadá jako by vlčkovi z oka vypadl...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně máš /psí očí/? Tak dobře když to tvrdíš...

      Vymazat
  9. Nádherná barvička, na podzim se bude skvěle hodit:-) Já nic podobného ve své sbírce nemám, jsem spíš na ty růžové a červené:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale měla bys zkusit nějaký shimmer na podzim se vždy hodí.

      Vymazat
  10. Náhodou, ja tvoje články čítam až dokonca, aj tento som dočítala :-)
    A teraz kvôli tomu ľutujem, že som si Sparitual odniesla iba jeden... No bolo mi to treba?! :-D

    OdpovědětVymazat