SpaRitual A World of Compassion a Nfu Oh 50

Při editaci fotografií jsem ve složce SpaRitualu narazila na několik nepublikovaných swatchů, mezi jinými i tento SpaRitual A World Of Compassion u kterého mi najednou přišlo líto, že jsem si jej nekoupila, ale po půjčení vrátila, je totiž opravdu krásný.
Barevně je to tlumený, pastelově modrý lak s notným podílem šedé, finish je krémový. Je velmi krásný, hlavně jako alternativa ke všem nude a myším odstínům, kterých je všude kolem plno, prostě trochu něco jiného. Originální popis barvy je periwinke, což je modrá rostlinka, jejíž české jméno zní poeticky barvínek, nebo taky brčál menší (vinca minor). Lakuje se dobře, na fotce jsou dvě vrstvy, výdrž byla kolem čtyř dnů. 
Pokud neseženete AWOC, podívejte se po lak Zoya Caitlin, ale snadněji dostupný je v přeci jen v ČR distribuovaný Sparitual.
A protože miluji lesklé věci, na SpaRitual AWOC nalakovala v jedné vrstvě Nfu Oh 50.
V tomto případě jsou to tyrkysově modré šupinky, které v určitém světle hází prasátka do zelena. Je bezesporu škoda, že jsou velmi obtížně sehnatelné, i když dnes řada firem nabízí nějaký šupinkový lak Nfu Oh byli první a značku, která by měla jejich barevnou škálu a kvalitu jsem zatím nenašla. 
 Celkový dojem AOWC:
  • pozitiva: krásná modrá, která vypadá jako šedá, jiná než většina modrých na trhu.
  • negativa: nevzpomínám si, snad jen že její výdrž by mohla být lepší
Summary: I really enjoyed SpaRitual A World of Compassion polish. It is lovely periwinkle blue that has a lot of grey in the base. Especially on lighter skintones, as mine, this polish looks amazing and it´s very flattering alternative to grey polishes that could look "dead". I have no issues with application as well as wearing time. At the last two photos I added layer of effect nail polish by Nfu Oh no. 50. This clear base infused with turquoise flakes look on SpaRitual really well. Btw If you have Zoya polishes available in your country you can also choose between SpaRitual AOWC and Zoya Cailtin they are almost perfect dupes.

12 komentářů:

  1. Vypadá krásně. Víc se mi líbí bez šupinek, ale já jsem stará konzerva, tak proto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vida, mě se líbí s i bez a to na ty šupinky moc nejsem. Respekitve měla jsem je adala jsem je pryč.

      Vymazat
  2. Šupinky vypadají skvěle, podobné jsem teď viděla u Sally Hansen(v bílém provedení), jen se obávám že nebudou tak efektní jako ty od NFU OH...Krásná barva laku, neobvyklá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V bílé je mělo víc firem, třeba Essie, nemluvě o vícebarevných variatnách Golden Rose, že i když ta kvalita byla někde zcela jinde.

      Vymazat
  3. Me se taky moc libi a taky vic bez supinek, jsem na ty kremovky. Na podzim je idealni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, asi to koresponduje s okolní šedí, takže máme potřebu si kompenzovat nedostatek šmolkově modré :). Krémovky jednoznačně vedou!

      Vymazat
  4. Wau máš úžasný blog ♥♥
    Jsem nový follower :D
    http://sakfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný lak, jak se šupinkami tak bez - prosím, kde bych sehnala Nfu šupinky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je trochu oříšek, už dlouho jsem se po nich nesháněla, ale vím, že je někdo prodával na mimibazaru (kdysi), eshopy jsou v cizině tento
      http://www.fabuloustreet.com/
      pak je ještě tento Německý
      https://shop.glamournails24.de/
      a existuje i nějaký polský, v ČR nic.

      Vymazat
  6. Oba laky jsou úžasný.Dá se Nfu Oh koupit i v nějakém kamenném obchodě?
    http://mybeautypineapple.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat