Malý nákup (Korres má slevy až 40%) a Bulbul

Řecká značka Korres patří mezi moje oblíbené a zrovna v těchto dnech má slevy až 40% na vybrané výrobky. Tělová másla jsou v Praze už vyprodaná (ach jo), ale pleťová a vlasová kosmetika, dárkové balíčky, stíny, rtěnky a lesky ještě jsou. Taky využijte slev :-)

Já jsem pro sebe a kamarádky vzala toto:
 
Korres Orange blossom emulsion- pleťové mléko s pomerančem
cestovní balení Korres Achillea řebříčkový kondicionér
Jasmínové máslo na rty
a 2 x 18S grey brown base a jednou 12S base (otevřené na fotce)

Detailně jsem nafotila dvě věci - máslíčko na rty (bylo bez slevy) s vůní Jasmínu. Krásně hydratační balzám s jemnou, nevtíravou vůní jasmínu pro přirozené rty. Doporučuji nenechat se zmást krabičkou, je to jen 6 gr.
Stíny - na fotce jsou vlevo jsou Korres 18S grey brown base, hnědo šedá s odlesky a (vzdáleně podobný MAC smoke and diamonds, nebo Benefit Skinny jeans), vpravo  Korres 12S base.
Korres 12S base je vyzkoušený i na prstu. Jsem z barvy opravdu nadšená, funguje trochu jako zmizík, barva má úžasné narůžovělé odlesky, které vyžral fotoaparát. Dá se použít jako rozjasňovač. 

 A ještě jedna maličkost, která mi dnes dorazila poštou. Rozkošná oranžová brož - ptáček Bulbul z Fler.cz
Summary: We have Korres sales in Prague (up to 40%. :)). I bought few things for myself and my friends. Korres Orange blossom emulsion, Jasmine lip butter (I love Korres lip butters), two 18S grey brown base (neither for me) and 12S base (mine, mine, this one is mine, you can see it in details). And I recieved handmade brooch - bird called Bulbul from czech server fler.cz. Have a nice weekend!

3 komentáře:

  1. Ten Base vypadá taky nádherně! Kdyby mi někdo naservíroval takovou hezkou fotku dřív, tak budu potřebovat oba, ještě že se tak nestalo :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty stíny jsou opravdu nádherný!

    OdpovědětVymazat
  3. Peti co není, může být :-)
    AYD to jsou a mají i fialové a sadu 4 rtěnek za 375 Kč.

    OdpovědětVymazat