China glaze Blue Island Ice Tea

Mám "chuť" na modrý lak, asi proto, že se mi hodně líbí modré z nejnovější RBL kolekce, ale nejsem sto se přesvědčit, že stojí za to zaplatit laky (20 USD/ks) a poštu a DPH a clo a poplatek za proclení, takže nakonec budu hledat dupes v alternativních zdrojích. Vidím to tak na půl roku, než některé zkopíruje Essie. Zatím smutek zaháním na modrých co mám doma, dokonce jsem narazila na stařičké fotky China glaze Blue Island Ice Tea, který byl z kolekce Bahama Blues, kolekce z roku 2008 skládající se výhradně z modrých laků.
China glaze Blue Island Ice Tea je stříbřitě modrý, nejzajímavější je na něm bezesporu finish, který připomíná foilové laky  (tj. kovové pidi šupinky), ale přeci jen je na foil méně krycí.
Ovšem to co vidíte na fotografiích jsou dvě silnější vrstvy, kdybych dala tenčí, rozhodně by to chtělo tři.
Držel nadprůměrně, téměř týden bez ošoupání konečků. Myslím, že na podobnou studenou modrou se stříbřitými odlesky jen tak nenarazíte, proto bych ho doporučila nejen všem milovnicím modré, ale i těm které modré laky obvykle moc nemusí. Detail:
Celkové dojmy
  • pozitivem: neobvyklá metalická světle modrá, fakt připomíná vychlazený modrý koktejl ve sklenici.
  • negativem: modrá je dobrá, ale ne pro každého v této podobě
Summary: I really want to purchase blue polishes from upcoming RBL Fan collection. Twenty dollar is still price I will pay for them any day, but because I live in Czech Republic I must figure in sipping fees, VAT, custom duty and custom fee /yep, we pay them to clear it through custom/ and that almost doubles the price. As much as I love RBL I cannot bring myself to pay so much money for them because I couldn´t get all polishes I want in one order. Talk about frustration! Anyway, I really want to wear blue these days and China glaze Blue Island Ice Tea is appropriate for that kind of mood. It is cool toned blue with silver shimmer and as you can probably see in close up it has almost foil finish. It has decent coverage, on my photos are two thick coats. This polish is also long lasting.

13 komentářů:

  1. I loooove this polish! It was my first China Glaze ever :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Really? That´s great, I don´t remember my first China, maybe because I didn´t keep it, however I do remember my first OPI = Malaga vine.

      Vymazat
  2. Heeej, ale ten se mi líbí! <3 A sedí ti neskutečně ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, nemáš? Když jsem se zpětně dívala na fotky kolekce, tak se mi překvapivě celá moc líbí, když vyšla, ohrnovala jsem nad ní nos.

      Vymazat
  3. Nedávno jsem po něm pokukovala, myslím, že jestli si neudělám o víkendu na Interbeauty dostatečnou radost, seženu tenhle. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kyky a myslíš, že bude? Já mám pocit, že tam jezdí prodejci chiny, co toho moc nemívají, respektive ne hairbeauty a jsou i dražší. Ale budu držet palce. Já se chystám na OPI a CND.

      Vymazat
    2. No, já to myslela obecně, nemusím si vylepšit náladu jenom Chinami. Já osobně hodlám pokukovat po OPI a Orly. :D A taky chci pokouknout po nějakých Dare To Wear... uvidíme... :D
      Budu držet palce, ať vybereš a dobře pokoupíš. :)

      Vymazat
  4. Och, ten je nádherný! Miluju tyhle laky, co se lesknou jako zrcadlo :)
    Na Interbeauty se taky zítra (dneska už?) chystám, ale co nakoupím a kolik nemám zdaleka jasno. Jen doufám, že tam nenechám majlant, jinak jsem o hladu! :D
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, obávám se, že vzhledem k jejich nabídce to skoro nehrozí. A lak se opravdu moc pěkný, taková světlejší varianta Midnight mission.

      Vymazat
    2. Mělas pravdu :-/ Naprosté minimum. Škoda, no. Asi nemají potřebu se tady tolik předvádět.
      "Pobavilo" mě, když jsem jednu paní požádala o kupónek na Nubar, protože evidentně vypadala, že kupónky nevyužije, a ona ani moc netušila, co to ten Nubar je. To je pak těžké chtít tady velké zastoupení, když všichni jedou v barevných gelech a na laky už vzdechne málokdo. :(

      Vymazat
    3. Aha, ale já si myslím, že se to dost zlepšilo od doby kdy jsem s blogem začínala :))).

      Vymazat
  5. Tý jo, tahle modrá se mi vážně líbí!!!

    OdpovědětVymazat