Zoya Lolly

Když jsem byla malá holčička, nechtěla jsem Barbie, ale strašně jsem chtěla svítivě růžové Barbie autíčko. Sice jsem ho nikdy nedostala, ale dodnes mě spolehlivě přitahuje zářivá růžová jako právě Zoya Lolly
Ale přeci jen nejsem malá holčička a tak se nad plastikovou zářivou růžovou nedovedu tak nadchnout. Líbí se mi líbí na první pohled (každý máme své guilty pleasures), ale v matu takovou barvu nemusím.
Možná bych byla daleko víc nadšená, kdyby to byla úplně první matná růžová, ale ona není, tou byla OPI La Pazitively Hot. Takže pokud chcete takovou matnou budete nakonec rozhodovat jen podle kartáčku a osobních preferencí.
Už jsem Vám ukazovala Zoyu Phoebe a oproti ní mi přijde Lolly taková plochá, což je bezesporu dáno tím, že je čistě matná, bez jakýchkoliv odlesků, které by jí daly zajímavý rozměr. Na fotkách jsou dvě silnější vrstvy, lakoval se jako každý jiný matný lak /tzn. nechat zaschnout mezi vrstvami/, bohužel moc nedržel.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: matný růžový lak
  • negativem: matný lak, matný růžový lak, když jsem nešikovná tak dost hrbolatý lak
Summary: As much as I loved Zoya Phoebe form Modern Matte collection I don´t care about Zoya Lolly. It is bright pink matte - reminds me of Barbie pink car I wanted as a small girl, that kind of pink you feel embarrassed about. I think it is just  matte, not original, it reminds me a lot of matte version OPI La Pazitively Hot, application was standard matte, you must be careful and wait between coats. Again it in comparison with Phoebe this one is flat matt. On my photos are two coats in chipped after two days.

12 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, jsem se bála že se nikomu líbit nebude.

      Vymazat
  2. to je krasna barva!!
    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Ty jo, to jsem netušila, že bude mít takový úspěch :).

      Vymazat
  4. V matnej je ružová veľmi zaujímavá.. až ma láka!

    Petra Toth Jewellery (giveaway)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, je fakt, že je neobvyklá a asi mic lidí u nás nebude mít ten OPI lak. A mě matné taky moc lákají, dokud je nenalakuji.

      Vymazat
  5. krásná barva!! jen se chci zeptat kolik stojí? když tak mi napiš na fan-prettylittleliars.blog.cz, budu moc ráda a ještě koupila si ho přes net že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj já Zoyu vždy beru z ebay, ale vzhledem k tomu, že to není aktuální kolekce tak bude cena vyšší kolem 300 Kč s poštou, jiné laky se dají sehnat levněji.
      Mám pocit, že je za 200 seženeš nějaké i na mickynails.

      Vymazat