China glaze Cruisin'

Potože je mi horko a nemá chuť moc psát tak to dnes zestručním. Celý víkend bylo vedro, což nesnáším, je vedro a chodníky se rozpálí, bazén a stín nikde, prostě trpím.  Ale k letnímu počasí se hodí něco oranžového a jásavého, tak jsem tomu uzpůsobila i nehty. Vlastně se těšte na několik oranžových laků v následujících dnech. Jako první je tu China glaze Cruisin'. Lak  je z podzimní kolekce 09 Retro diva. 
Barva zlato-oranžová (v kolekci je i řvavá oranžáda Free love), do měděna, s leskem. Na sluníčku ož oslepuje, ve stínu je tlumená, ale odlesky jsou hluboké.
Kryvost: průměrná, dvě až tři vrstvy pro plné krytí (mimochodem vypadá super před hnědý lak), spíše tekutější konzistence a doporučuji silnější nánosy.
Výdrž: čtyři dny zatím bez ošoupání
A na závěr obrázek pro pobavení.
P.S. Hezký státní svátek všem!
Celkové dojmy:
  • pozitivem:oranžovo-zlatá letní barva s úžasným, hlubokým leskem, není vulgární
  • negativem: horší kryvost.
Summary: Summer is here, yepee...no I am sorry I love summer but not  hot, humid weather as we have now and to be in the city is terrible. In my opinion for summer are orange colours perfect so in next few days you´ll see my favourite oranges. First one is China glaze Cruisin' golden orange shimmer, it is semi sheer so you´ll need two-three coats to full coverage. What I like on this one is depth of shimmer (I think ALU wrote it has a burning ember quality) and it is still classic and edgy shade..  

3 komentáře:

  1. Ten ti sluší, líbí se mi. A krém mě pobavil :)

    OdpovědětVymazat
  2. Soni: Kuji, padl na něj zrak při lakování, nemohla jsem odolat :-)

    Tassa: Oh, thank you! It looks even better in real life.

    OdpovědětVymazat