Nubar Pasadena purple

Ahoj, asi jste si všimli, že nebloguju tak často jako dřív. Není to kvůli počasí, které je fakt odporné, ale nemoci člověka, na kterém mi moc záleží. Takže budu blogovat, ale nárazově. Moc nezlobte, když bubu reagovat na komentáře se zpožděním a tak.
Dnes je tu Nubar Pasadena purple.
Jak asi víte (nevíte?), tenhle lak měla Jennifer Goodwinová ve filmu Zas až tak tě nežere a všem se líbil a vzniklo takové malé šílenství (já sama jsem takový magor, že jsem po shlédnutí sedla a začala googlit...). Mělo to cenu? Moc ne, tenhle lak vypadá dobře na fotkách v reálu mi přijde takový plochý.
Jaký vlastně je? Fialový s růžovými podtóny a metalický. Klouzavý a saténový, strašně zvláštní. ALE blbě se lakuje, i když jsem neměla takové problémy jako Peťa, ve dvou vrstvách ušel. 
A hlavně, druhý den se sloupl jeden prst za tři dny další tři. Výdrž tedy nic moc, ale protože se nebyl čas lakovat, dolakovala jsem to co se odlouplo a přelakovala vrstvou CND Sugar sparkle.
Potom výdrž 5 dní. Co vy na to? 
Nakonec myslím, že aby se mi líbil, musel by být víc výrazně fialový, méně metalický, lépe se nanášet a víc vydržet. Sečteno a poddtrženo, nelíbí se mi, ale jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela a vím, že ho nepotřebuji nutně vlastnit, díky Peti.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: lesklá fialová s růžovými odlesky
  • negativem: moc nevydrží, blbě se lakuje.
 Summary: As you maybe noticed I didn´t post very often in last weeks. I am sorry but due to illnes of family member I am not capable of writing as much as I did before. Today I have for you Nubar Pasadena purple I thought I´d love. Sorry, I know for may people this is perfect purple with hidden silkiness. In reality it is rather dull. ore purple than pink and has very unusual finish. What I hate is application and staying power. On pictures are two thick coats and second day it chipped. Third day I had major chipping on three finfers. I didn´t have time to make new mani so I repaired holes and applied coat of CND Sugar sparkle top coat. After that finish power was better and I liked it more. 

2 komentáře:

  1. Day, ty máš tak hezké nehtíky, že ti sluší snad vše ;) A tenhle se mi hodně líbí! S nadlakem už mě ale nebere ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Á děkuji, vznáším se půl metr nad podlahou :-), je zajímavý, ale nevím proč, k srdci mi nepřirostl. Možná je to přehnanými očekáváními?

    OdpovědětVymazat