Shrek collection by OPI

Kolekce Shrek Forever After je inspirovaná filmy o Shrekovi je další spoluprácí OPI se světem filmu a TV (začátkem roku tu byla Alenka a před tím kolekce inspirovaná novou verzí seriálu Beverly Hills 9210) a vzhledem k tomu jak byly úspěšné, tak se můžeme těšit na další. 
Teď zpátky k lakům, jde o krémové laky ve výrazných letních barvách, jejichž názvy inspirovaly filmy, ale ruku na srdce, kromě Who the Shrek Are You? bych neuhodla, že jsou inspirované filmem.
Kolekce obsahuje tmavou fialovou Funky Donkey, nebesky modrou What’s With the Cattitude?, lila Rumple’s Wiggin, jablkovou zelenou Who the Shrek Are You?, kobaltovou Ogre-the-Top Blue a žluto zelenou Fiercely Fiona.
 Z toho, co jsem vyzkoušela, pochvaluji neobvyklé barvy, které jsou zajímavé, ale ne pro každého na denní nošení. Formule je různá, některé laky jsou pastózní a špatně se nanášejí, jiné zase vodové, většinou jsem lakovala tři vrstvy , aby to vypadalo k světu. 
 OPI Funky Dunkey (recenze TADY) alias oslík Barva studená tmavě fialová, vlastně by se dalo říct, že má modrý podtón. Oslík je ideál pro milovníky krémových laků. Pigmentace dobrá, dvě vrstvy pro plné krytí jsou třeba, v první trochu pruhuje, také je  jeho konzistence zdrhací, resp.člověk si musí dál pozor při jeho aplikaci.
What’s With the Cattitude? (recenze TADY) je krémová nebesky modrá, jasná, zářivá. Ale víc vynosím ORLY Snowcone, která je o kapičku tmavší. Trochu mi vadí, že mi dělá lehce zašedlé nehtové lůžko.
 Who the Shrek Are You? (recenze TADY) jablková zelená, nebo hrášková polévka naředěná smetanou. Hodně jasná zelená, nic pro slabé povahy.
OPI Fiercely Fiona (recenze TADY) vyniká záplavě žlutých, protože je banánově žlutá a má silný zelený podtón.
 

Summary: My thoughts about OPI Shrek Forever After collection for czech readers.

3 komentáře:

  1. Pěkné fotky, moc se mi líbí, jak jsou pohromadě :)

    OdpovědětVymazat
  2. these nail polishes look so cool but i am too much of a coward to wear them! they look great on your nails!

    OdpovědětVymazat
  3. Soni: No jo, stáhla jsem si nový program a hraju si. Kdo si hraje nezlobí.

    Blusherine: I am also coward, all of them was borrowed. I wanted to try them before buying. And after tryiing I didn´t buy them. All was too bright for my taste!

    OdpovědětVymazat