Epic fail with OPI Get Me to the Taj on Time

Znáte to? Vidíte lak, víte že vám nebude slušet, máte moc bledý odstín pleti, asi bude blbě krýt a stejně si ho koupíte? Já jsem prostě nepoučitelná a tak jsem vše ignorovala a tady je výsledek lakování s OPI Get Me to the Taj on Time. Výsledek, který jsem se VELMI zdráhala publikovat, protože fotky jsou nejhnusnější z hnusných.
Nesluší mi, vytáhne šedo-žlutý odstín mé pleti. Barva laku je bledá, mléčně bílo-šedá, s lehkým růžovým nádechem. Taky má velice decentní, rozuměj téměř neviditelné, odlesky. Na fotce jsou čtyři tlusto vrstvy, protože ve dvou byl lak poloprůsvitný a věřte mi, vpadalo to ještě hůř.
Abych ale nekřivdila, kdysi jsem ho viděla na pleti s olivovým podtónem a vypadal skvostně, takže pokud jste opálení, bude to lak přesně pro vás, jinak se m vyhýbejte jak čert kříži. 
Celkové dojmy:
  • pozitivem:  ---
  • negativem:  všechno, pokud jste bledí jako já, vypadá odporně a téměř nekryje

Summary: The story opens like so many stories before, with me reluctantly buying a nail polish, knowing that my skintone is too pale for this shade, knowing that it´ll probably be very sheer and did it stopped me? Not, stupid me! OPI Get Me to theTime  Taj on is probably the least flattering shade EVER. It clashes with my skintone, looks kind ofyellow and gray in the same time. I hate this one and my pictures also. To be honest my friend with olive tonedskin had it and it looked great on her. So if you are a fan of sheer (when I say sheer I mean four to five coats to full coverage), milky white/gray shade with subtle, almost unnoticeable shimmer (official description si pale opal), go for it. Other way run as fast as you can. 

10 komentářů:

  1. Mňa hlavne desia tie štyri vrstvy, inak mám rada takéto "niecelkombiele" odtiene :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je škoda, že nejde k bledulím. Jinak barva vypadá pěkně. Koukám, že máš delší nehtíky. Pěkné! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veve: já taky nesnáším vrstvení, to já mám občas takový "budeš určitě nosit sheers" záchvat a takhle to dopaá, tohle je asi ten nejhorší případ.

    An: mě to trvalo, než jsem ty fotky uveřejnila, jsou z května, já mám superkrátké nehtíky. Tak nějak mi vyhovují nejvíc. Sama barva je pěkná, ne super, ale pěkná, jen na někom jiném.

    OdpovědětVymazat
  4. Nebýt toho textu, napíšu tu teď něco jako že ta barva je super a že si jí jdu hned koupit. Podle mě ty fotky nejsou tak hrozný a jako reklama to pořád funguje dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli ti to nějak pomůže, tak mně neslušel ještě víc než tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Blani, ale zrovna tobě by slušel.

    Peti, to jsem ráda, že nejsem divná, protože fotky na netu jsou snad jen ty hezké...

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, tvuj blog me velmi zaujal!
    Laky taky můžu a kosmetiku celkově :-))

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní, děkuju! Já jsem fakt ráda, že je nás víc :).

    OdpovědětVymazat
  9. Teď jsem teda zmatená... Když bych koukala jen na fotky, tak bych řekla, že ti sluší moc. Já taky nejsem opálená a jsem z něj nadšená, na světlý lak se mi moc líbí a řekla bych, že mi i sluší. Také jsem ho musela mít 4 vrstvy, ale nevadilo to, protože jako typický opík se mi skvěle lakoval a schnul rychle.

    OdpovědětVymazat
  10. Asi je to subjektivní, mě přišel značně vyblitý. Mám radši neutrální chanely, nebo OPI Barefoot in Barcelona.

    OdpovědětVymazat