Illamasqua je tu / my Illamasqua haul

Konečně mi po dlouhé době dorazil balíček s objednávkou z Illamasqui (po 15 dnech čekání, upřímně z Británie mi věci dojdou tak za týden, tady někdo zaspal...). Obsahoval dva laky Illamasqua Ruthless (rudá) a Jan (bledě růžová) a sheer lipgloss v odstínu Electrify. Škoda, že pane mi říká jen ten červený lak, zbytek je kamarádky, ale dovolila mi věcičky vyfotit a vyzkoušet. Poslali i katalog (jarní kolekce Sirens a přehled výrobků), fotky mají moc pěkné, ale pro výběr barev je úplně k ničemu, protože barvy neodpovídají.
So this is it (sorry can´t resist everybody talks about that MJ movie) my Illamasqua parcell came yestereday. I am uber excited about these nail varnishes red Ruthless and pale pink/grey Jan and pretty pink sheer Lipgloss in Electrify. Sadly mine is only Ruthless, other are for my friend but she allowed me swatch them for you:-). I recieved their beautiful catalogue.

2 komentáře:

  1. V UK stávkuje pošta, možná se ti balíček zdržel takhle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oni to údajně posílají jinak (píší, že se jich stávka nedotkla), spíš to nemají moc dobře nastavené. Přijde ti potvrzení objednávky, ale zpráva o odeslání už ne a ty čekáš, čekáš a čekáš...

    OdpovědětVymazat