OPI Romeo & Joliet.

Mám moc ráda tmavo červené laky s leskem. Mezi mé nejoblíbenější patří OPI Romeo & Joliet. Je z jedné ze starších kolekci (tak 5 let dozadu, myslím, že celá kolekce byla inspirována Brodwayskými hity a spolu s ní vyšel nádherný, ale už nesehnetelný La Bohéme).
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale sluníčko poslední dobou odmítá spolupracovat a tak si musím vystačít umělým osvětlením.
Barva laku je teplejší vínová, s hědým základem. Taková ta krásná hnědá, tmavá až mahagonová :-). Velice elegantní barva. Držák, fota jsou 3 dny od nalakování.
Kdybych ji měla s něcím srovnat, tak nejbližší sestřičky budou OPI Suzi Loves Sydney (víc do hněda se zlatavým třpytem) a OPI Royal Rajah Ruby (je víc červená a o tón tmavší.

Celkové dojmy:
  • pozitivem: úžasná barva, velice elegantní, nositelná, perfektní trvanlivost
  • negativem: nic (i když si ji nedokážu představit na tmavších odstínech pleti)
Summary: Another favourite nail polish. OPI Romeo & Joliet. This is a very deep red/brown, soething between burgundy and with a brownish base - gorgeous colour. As you can see it has shimmer and perfect application without streaks, requires two coats to full opacity.

Osobně mám červené/vínové metalické laky moc ráda, proto je tady malé srovnání lahviček /my reds with shimmer:
Odstranit formátování z výběru zleva: OPI Glow you so much
OPI Romeo & Joliet
China glaze Branding iron
China glaze Thunderbird
Orly See Yah!

2 komentáře:

  1. Ten je opravdu úžasný! Moc ti sluší :) Ale když mám branding iron, tak ho asi nemusím mít, viď?

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ale on je to rozdíl, docela velký. Nejsem si úplně jistá, jestli by ti slušel ten hnědavý podtón,jako on by ti slušel určitě, jen aby to nedopadlo jako s ORLY Tempress LOL.

    OdpovědětVymazat