OPI Ginger Bells

Konečně se dostávám k OPI vánoční kolekci Holiday wishes, kterou mám doma, ale stále není čas ji vyzkoušet. tak alespoň malou ochutnávku. OPI Ginger bells je lak, který buď milujete, nebo nenávidíte a nic mezi tím. Myslím, že k tmavším odstínům pleti nebude pěkný.
Osobně je to č. 1 z celé kolekce, protože takový lak, ani podobný, prostě ještě nemám. Je to krémový, hnědo - oranžový lak, připomínající karamelový pudink.
V první vrstvě má výrazně červenavý podtón, ale ve druhé je hnědo-oranžový a plně krycí.
Výdrž je perfetní, po 6 dnech ani špičky nebyly sedřené. Viz. foto s rukavicí. Moje nadšení je posíleno tím, že je to stejný odstín jako moje zimní kozačky a rukavice.Celkové dojmy:
  • pozitivem: unikátní barva, perfektní trvanlivost a nanášen.
  • negativem: barva není pro každého
Summary: I had Ginger Bells on my nails almost whole week (6 days without single chiping!) and I really loved it. It is such a unique colour, brownish with orange and red undertones. It has creamy finish. I think that you can only love it or hate it nothing between :-) . My friend call it seriously ugly…to me this is favourite nail polish from Holiday wishes collection.

3 komentáře:

  1. Přiznám se, že když jsem ten lak viděla jen na nehtech, přišel mi doslova odporný. Nicméně když jsem dočetla až na konec článku, kde je fotka láčku, respektive nalakovaých nehtů, společně s tou rukavicí, vyrazilo mi to dech. Je to nádhera! Je neuvěřitelné, jak některé věci vypadají krásně, když se správně zkombinují. Myslím, že lepší barvičku sis vybrat nemohla!

    OdpovědětVymazat
  2. ahoj, používáš na laky opi top coat? je velký rozdíl lak opi (třeba 3 vrstvy) bez top coatu nebo je to skoro jedno? díky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Yarisse: to je co? Sama jsem byla překvapená!
    Kristýno: Vítám tě na blogu :-),
    Myslím, že rozdíl dvou a tří vrstev u plně krycích laků (tmavších barev a červených) je skoro neviditelný. S top coatem (který láknu na dvě vrstvy barevného laku) to pěkně drží a protože používám rychleschnoucí Seche vite nehty uschnou do 10 minut. OPI nadlak nepoužívám, měla jsem a přišel mi jako kterýkoliv jiný (jen víc drahý), lepší jsou ty Seche a Essie.

    OdpovědětVymazat