Illamasqua Ruthless vs OPI Vodka Caviar

Mé nadšení z laku Illamasqua Ruthless je velké, ale i přes to ve mě hlodal červík, který z laků co mám doma je mu nejpodobnější a dal by se při torše dobré vůle použít jako jeho náhrada? Je to OPI Vodka and caviar. / I do love my new Illamasqua nail varnish but, and there is always but, I was wondering if it is dupable :-) and yes it is. Closest polish I have is OPI Vodka and caviar.Barevně jsou si velmi podobné, OPI má v základu véce odrých podtónů a je tím pádem krapet tmavší. Obrovský rozdíl je ale v kvalitě. Zatímco konzistence Illlamasqui je je lehoučká (jakoby gelová), ale pořád plně krycí v jedné tenčí vrstvě, schne velice rychle, OPI potřebujete dvě vrstvy k plnému krytí a schne o dost déle, konzstence je hutnější. OPI (prostředníček a malíček) Illamasqua ukazovák a prsteník).
/They are very similar, OPI has more blue in base. The biggest difference in in quality, Illamasqua has full coverage in one thin coat, jelly consistation is very pigmented and dry super fast. With OPI you need two coats and dry much longer. Illamasqua - index and ring fingersRozhodujícím faktorem by mohl být finanční rozdíl Illamasqua stojí (bez poštovného) 12, 5 GBP a OPI lak pořídíte od 5 USD . I když v čechách stojí OPI 310 Kč, takže se myslím, že ten rozdíl v případě, že nakupujete laky v salonech není tak velký.
OPI (prostředníček a malíček), Illamasqua (ukazovák a prsteník).
I found only one negativ thing on Illamasqua - they are quite pricy nail varnish coast 12,5 GBP. But I think it is worth every penny :-) . Illamasqua - index and ring fingers

Žádné komentáře:

Okomentovat