Chanel 151 Cashmere

Chanel 151 Cashmere je lak - ošklivé kačátko. Na první pohled je mírně zvláštní, jako bych ho vzala mamce, nebo babičce, ale když chvíli nosíte, oblíbíte si ho a zjistíte, že je to klasika.
V tomto případě jde o karamelovo - pískový lak (zase záleží na světle) se stříbrnými odlesky. Spíše starosvětský je jak barvou, tak konzistencí.
Je decentně polo průhledný, na mých fotografiích jsou dvě tenké vrstvy. Při pohledu zblízka jsou viditelné tahy štětečkem, ale to laky s velkým množstvím lesku mívají a navíc je to vidět jen z blízka, takže mu odpouštím. Velmi dobře vypadá na přímém sluníčku.
Ačkoliv se mi po chvíli nošení začal líbit, na tmavších odstínech pleti lépe vynikne a mohl by být lesklou variací na nude téma. Detail.
Celkové dojmy:
  • pozitivem: karamelová, písková, kašmírový kabát s vrstvou námrazy
  • negativem: hodně specifická barva, není zrovna pro každého.
Summary: Chanel 151 Cashmere is not for everybody, but if you are just like me lover of unusual colours this one is intriguing. Caramel, maybe sand toned with silver frost. Photos are wih two coats of polish, application is good, just you must be careful with it since it is frosty. Maybe this one will be perfect nude with twist for darker skin tones, on me it is somewhat old schooled, yet classy look.

4 komentáře:

  1. Hmmm, tak pre mňa teda nie je... Ale na prvej fotke sa mi celkom páči.

    OdpovědětVymazat
  2. Veve ono je to vidět z komentářů, ticho jak po pěšině :). On právě na fotkách vypadá nic moc, ale v reál je hezčí.

    OdpovědětVymazat
  3. A taky v reálu tak prosvítá? By se mi celkem i líbil, ale ta "nekryvost" mě hrozně dráždí.

    OdpovědětVymazat