Illamasqua Brigitte

Vždycky jsem si myslela, že nenajdu lak u Illamasqui který bych nechtěla vlastnit.  A vida, všechno je jednou poprvé. 
Illamasqua Btigitte je želíčko, čisté jahodové želíčko. Znáte zmrzlinu Mrož? Tu chemickou červenou s nádechem růžové? Tak něco takového je Brigitte.
Sice nevpadá špatně (hlavně na sluníčku), ale na mých fotkách mám nalakované čtyři vrstvy, takže dojem tedy nic moc, navíc nemám ráda viditelnou linii nehtů, zjevně nic pro mě. 
Nicméně bych byla nespravedlivá, kdybych tvrdila, že Brigitte je špatný lak. Ba naopak, jako želíčko je dobrý, lakuje se slušně, zasychá rychle. 
Pigmentovaný je spíš méně, ale ne málo. Není jako ty desítky Essie sheer laků, které vrstvíte k smrti a pořád vidíte nehty, v porovnání s nimi je pigmentovaný středně (ale pořád málo).
Celkové dojmy:
  • pozitivem: jahodové želíčko

  • negativem: je blbě krycí a průhledný a blbě kryje.

Summary: First Illamasqua I do not want to own - Illamasqua Brigitte. Don´t get me wrong, it is nice jelly nail polish with small to medium opacity (my photos are four coats), in my opinion Brigitte is more pigmented than Essie of Nfu oh jellies but less than OPI sorbets. Color is juicy strawberry red with a hint of hot pink. But for me it is polish I do no want simply because even after four coats there are visible nail lines and I hate that. Anyway it is good jelly in terms of jellies.

6 komentářů:

  1. No ale řekla bych, že ti sluší, máš k němu krásný nehty!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá úplně jako ten Opík co si nevzpomenu na název:-D Ale ty určitě víš, ten z těch "sorbetů"...

    OdpovědětVymazat
  3. Mirko: Děkuji :)

    Jenna: Me too, just a little bit more pigmented.

    Dejni: Není, je víc červeně jahodový :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak do tohohle urcite nikdy nepujdu. co nesnasim je nizka pigmentace u jelly laku..tohle bych ocekavala u dvou vrstev :( skoda no..

    OdpovědětVymazat
  5. Ano Luci, souhlasím s Tebou.

    OdpovědětVymazat