OPI Suzi & The Lifeguard from South beach collection

OPI Suzi & The Lifeguard je přesně ten typ barvy co nenosím a samotnou by mne nenapadlo si ji pořídit, ale protože mám kamarádku Viennettku, která růžovoučké tělovky miluje, mohla jsem si jí vyzkoušet i já.
K mému překvapení se mi líbila, jde o bledou, téměř porcelánovou růžovou, což znamená v růžové převládá bílá a perleťovými bílými odlesky. Docela mi i slušela, tedy obvykle moje pleť v růžovkách vypadá vyblitě, tohle bylo opravdu příjemné překvapení.
Co je neobvyklé a  pěkné je, že je to "prostě jen" ta růžová bez jiných barevných podtónů. Určitě spoustě lidem bude slušet a líbit se a bude skvělá do zaměstnání a na pracoviště atd, ale vybrakovat kartu kvůli n nepůjdu. Pokud bych si někdy v budoucnu chtěla koupit neutrálku, rozhodně o ní budu přemýšlet.
Vzhledem k tomu, že je to růžovka, jsou zapotřebí tři vrstvy, jinak prosvítá a kdybych byla pintlich, tak na poslední fotce ty nehty trochu vidět jsou, ale pokud dáte tu čtvrtou, bude to trochu zbytečné, jak nános malířské barvy. 
EDIT: Annie, vysvětli mi, jak to děláš, že na tobě je tak krásně marshmallowovsky růžový?
Celkové dojmy:
  • pozitivem: porcelánová růžová s perlovými odlesky,jedna  nejpěknějších růžovek
  • negativem: zase jsou potřeba minimálně tři vstvy
Summary: I want to thank this way my friend Viennettka for borrowing  this one, because I usually didn´t even try (hence buy) this type of colour and I´d completely missed it. OPI Suzi & The Lifeguard is one of the nicest porcelain pink (I mean pale white/pink) with pearly shimmer, kind of delicate. It compliment my skin, which was big surprise, because pale pinks looks usually washed off on me. I do not say I´m going to buy it, but if I´d ever buy pale pink I would consider this one. Consistency is good, just a little bit sheer, so you need at least three coats to full coverage. Btw colour reminds me of pink marsmallow.

8 komentářů:

  1. Jj, světlé růžové jsou moje oblíbená kategorie, ale tady s touhle nějak nevím, nalakovala jsem ji jednou - hrozně se mi líbila, podruhé - nic moc, tak uvidíme dotřetice :-) A možná to bude brzy, když se tak koukám na tvoje pěkné fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, to mi dáváš podnět k přemýšlení (i když já jsem poslední nějký křečík, vše co vidím bych chtěla). Je taková překvapivě delikátní. Není to barva, po které bych šáhla, ale stojí za úvahu. A děkuji za pcchvalu, fotky jsou už z léta.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká barva a sluší Ti. Zatím jsem si ji nekoupila, ale pořád o ní uvažuji a pořád ten nákup odsouvám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bezva! Udělala jsi mi tímhle příspěvkem radost, zítra mi totiž má dojít :-) . Snad už nebudu zklamaná, jako z Aphrodity...
    Já mám neutrálky ráda, protože nepřelakovávám každý den a ráda střídám barvy oblečení :-) Jenže je to růžová a na ty teď moc nemám chuť. Ale už je v balíčku, tak snad si k ní vytvořím ,,speciální citový vztah" :-D
    Na tvých rukách vypadá krásně ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Míno, ona je pěkná, ale absolutně pro život nezbytná není :), takže s čisým sědomím odsunuj.

    Markett, já si totiž po tvých fotkách vzpomněla, že ho mám nafocený a víceméně jsem ho sem dala aby ses měla na co těšit.

    OdpovědětVymazat
  6. fuj to sem se lekla tý mojí starý fotky, to mi nemůžeš dělat, posílat mě na takový místa. no, ale upřimně nevim moc co se na tý fotce dělo, tipuju to na divný zimní světlo, ale už si vůbec nepamatuju jak blízká/vzdálená ta fotka byla realitě. a mně se zas líbí takovej jakej je na tobě.

    OdpovědětVymazat
  7. Day: jééé, tak to jsi milá :-D. Balíček ale asi ještě někde stagnuje, jelikož mi dneska nedošel
    :-( ...jak já miluju českou poštu...

    OdpovědětVymazat
  8. Annie, alespoň nedostaneš infarkt! Není zač, já nedávno koukla na svůj úplně první příspěvek a taky jsem se lekla. Mě se právě ta tvoje fotka dost líbí. A to, díky

    Markett: Tak to budu držet palce ať ho máš dom co nejdřív a těším se na fotky.

    OdpovědětVymazat