Urban Decay Naked palette

Dostat se k tomuhle zlatíčku - paletce Urban Decay NAKED přes internet, stálo dost úsilí. Sháněla jsem ji dlouho a hlavně měla jsem cenový strop, nad který jsem se zařekla, že nepůjdu, takže lákavá nabídka nákupu z ebaye za bratru pouhých 80 USD a poštu nepřicházela v úvahu. Vzhledem k tomu, jak je populární, je permanentně vyprodaná, tak jsem se zapsala na čekací listinu a čekala a čekala. A po pár týdnech je tu.
Obal je pevný papír, na povrchu jakoby sametový a uvnitř se vlezlo i zrcátko. Vycvakla jsem spolu s paletkou Chanel pro velikostní porovnání. Je sice dost velká, takže nošení v kabelce asi nehrozí, ale zase máte vše v jednom.
Jde o paletku obsahující 12 neutrálních stínů - barvy jsou většinou perleťové, ale najdou se i matné a třpytivé, včetně pěti nových stínů (ale o nic světoborného nejde):

Virgin (nude satin), Sin (champagne shimmer), Naked (buff matte), Sidecar (beige sparkle), Buck (brown matte), Half Baked (bronze), Smog (golden brown shimmer), Darkhorse (bronze-plum shimmer), Toasted (taupe-bronze), Hustle (mocha shimmer), Creep (near-black metallic), Gunmetal (dark grey metallic)

Dále obsahuje oboustranou tužku na oči v odstínech zero (černá) a whiskey (tmavo hnědá) a miniaturu UDPP. kterou jsem jaksi nevyfotila. 
Celkově jsem víc než spokojená. Kvalita stínů na jedničku, všechny mají máslovou konzistenci i ty matné, ačkoliv jsou určeny síše pro teplejší odstíny pleti. Poměr cena-výkon je velmi příznivý, já jsem zaplatila i s poštou za paletku necelých 900 Kč, což sice není málo, ale za 12 stínů ve velikosti 1,3 gr., dvě tužky a miniaturu UDPP je adekvání. Dle mého názoru jde o nejlepší paletku teplých tělových odstínů jakou jsem kdy viděla. Moc bych si přála, aby UD udělal i studenou (šedo-zelenou) variantu, což je vzhledem k prodejnosti této, více než pravděpodobné.
Summary: I finally recieved my UD Naked palette, I was on waiting list for quite  a long time, because I didn´t want to pay ridiculously high prices on ebay and we don´t have UD in Czech Republic. I am pleasantly surprised with quality of it, both size  of shadows and packaging. I will not discribe them, because you can find a lot of reviews on internet (I cannot beat temtalia with her  precise description and lots of others). I only want to write, that this warm toned palette is a great deal and I hope for cool toned version from UD soon.

13 komentářů:

  1. Day, tak ta je fakt uzasna..ja po ni koukam taky uz hodne dlouho,ale ta cena je fakt docela palka najednou. snad s ni budes spokojena, je fakt nadherna!

    OdpovědětVymazat
  2. Uf, právě jsem prolistovala celý tvůj blog. Hezky tematicky u lakování nehtů na rudo :-) a stala se ze mne tvá pravidelná čtenářka. Nádherné barvy, krásné nehty, bezva články.
    Mimochodem ta paletka je úžasná. Prozradíš, kde se ti ji nakonec podařilo sehnat?

    OdpovědětVymazat
  3. Luci je opravdu super, moc se jim povedla, těším se až vyzkouším nějaké ličení a výdrž.

    AYD: že jo:), chceš si ji prohlédnout naživo?

    Shaki: Děkuji za pochvalu, já si taky obvykle u brouzdání lakuji nehty. Nakonec po nekonečném číhání se zadařilo na HQhair (ale prý se objevila na feelunique).

    OdpovědětVymazat
  4. Je nádherná, ještě že se tak těžko shání, jinak by mě lákalo si ji koupit, ačkoli se vůbec nejsem schopná naučit paletky používat. Nevím proč, ale mono stíny mi jsou nějak sympatičtější nebo co :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsi můj člověk. Mám víc peltek, ale stejně u mě vedou mono oční stíny. Taky neumím moc paletky používat, ale na tuhle jsem už slyčela tolik chvály, že třeba... uvidím...

      Vymazat
  5. Já se sem na ni pořád chodím koukat. To je nádhera!

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že se líbí a mám vyzkoušeno, že se s ní jde nalíčit (jen s ní) úplně v pohodě, snad jen že jde většinou o výrazné odlesky.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,
    Prosím nemohla by jsi sem dát tu stránku kde jsi tu paletu koupila? Děkuju moc :)

    OdpovědětVymazat
  8. HQ Hair, bohužel tam už není k dostání.

    OdpovědětVymazat
  9. No teda, ja ke svoji paletce dostala misto oboustrane tuzky stetec, viz tady:

    http://plum-foolery.blogspot.com/2011/08/recenze-urban-decay-naked-palette.html

    Skoda, tuzku bych vyuzila vic. ALe naprosto s tebou souhlasim v tom ze pomer cena je za jedna, a je to nej paletka neutralnich teplych stinu. A nejlepsi od UD celkove :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, ale ta nová anniversary paletka UD taky nevypadá zle a book of shadows, nebo Alice in wonderland bych brala z fleku. Ale na každodenní použití je super naked, to jo. Štětec vypadá moc dobře, já bych ho brala spíš než tužku, protože zero už mám a whiskey je na můj vkus moc teplá.

    OdpovědětVymazat
  11. na tu paletku koukám už hrozně dlouho,ale taky se mi za ní najednou nechce dávat tolik... a ted vyšla už ta Naked 2 a ja bych raději tu první... no snad časem :-)

    OdpovědětVymazat