Nubar Venetian glass collection - celkové dojmy

Konečně se dostávám k celkovému zhodnocení. Nubar Venetian glass je jedna z nejlepších kolekci lo
loňského roku pro milovníky výraznějších laků, ale zároveň barvy jsou relativně "konzervativní", některé nositelné i do běžného provozu.
Obsahuje 8 laků, většinou teplejších barev, a všechny mají výrazné odlesky a foil finish (tj. jsou nacpané malými třpytečkami/šupinkami), který zasychá do hladka.  Konzistence se liší, u některých stačí jedna vrstva u některých jsou potřeba tři. Je třeba zmínit, že laky Nubar neobsahují formaldehyd, toluen a DBT, jsou veganské a cruelty free (na krabičce je hezký obrázek králička).
Ale pojďme si je rozebrat pěkně popřadě
I have for you round up of Nubar Venetian Glass collection. Overall I am very satisfied with this collection, colours are pretty and very shiny. All of them are foils full of flecs. There are more warm toned polishes, only Vaso is cool toned. All Nubar polishes are DBD, toluen, formaldehyd, cruelty free and vegan. Let´s look on them.
Nubar Verde - tmavá zelená, která evokuje mech a je plná zlatých třpytek (více ZDE)./ Nubar Verde. A mossy green, full of gold glitters which are more visible in the bottle than on nails. 
Nubar Rosso je jasná, velmi jásavá červená s oranžovými podtóny a foil finishem, který nevypadá jako foil ale zlatavé pidišupinky viditelné jen velmi, velmi zblízka a na sluníčku.(více ZDE) Údajně je hodně podobný Zoye Carrie Ann, jen o kapku oranžovější. / Nubar Rosso is a bright orange red with foil finish . That gold glitters are not visible on nails, bat made kind of molten metal effect on my nails. Shiny.
Nubar Vino jak samotný název napovídá jde o barvu vína, základová barva je vínová a finish foil. Takže navíc je lak plný pidi částeček, které jsou vínové a měděná a celkově úžasné a nezasychají hrubě. (více ZDE). Měl by být podobný laku Zoya Cheryl, nebo staršímu a beznadějně vyprodanému laku OPI La Boheme, Nubar Raspberry sparkle je o trochu čokoládovější varianta téhož. / Nubar Vino, as the name indicates it is dark red, vine shade with lots of reddish/copper flecks (yes as the rest of collection it is foil).
Nubar Carmello jak už název napovídá je hnědo-zlatavá barva. Je spíš teplejší, ale zaplať pánbůh nemá oranžové podtóny (nezdůrazňuje tak rudé prsty, což mi většina pomerančíků dělá), ale jen karamelové (více ZDE). Ve sbírce nemám žádný lak, který by se mu barevně blížil/ As you maybe noticed I do like unusual colours which sometimes borders on ugly side (come on OPI Ginger Bells and Bronzed To Perfection are lovely aren´t they) and I think that that is the reason Caramello is my personal favourite from Venetian glass.Nubar Caramello is a caramel brown, something between gold and brown, with very, very shiny finish.
Nubar Bronzo, moje představa bronzu v tomto případě dostala na frak, protože Nubar Bronzo je spíš oranžový, na mě je to taková ta nepřitažlivá kombinace červeno-oranžovo-hnědé. (Více ZDE). Pokud hledáte podobný lak jukněte na OPI Take the stage./ Nubar Bronzo is an interesting rusty shade, cross between orange, red and brown which sadly clashes with my skintone.  
Nubar Arancia tento lak nebude každého šálek kávy, je to totiž výrazný, oranžový foil se zlatými třpytkami. Pomerančík (více ZDE). Nemám žádný podobný lak, ale přijde mi jako foilový hybrid China glaze Free love / Nubar Arancia is a very bright and bold orange. As the rest of collection it is foil and you can see gold flecs on direct sun. It is on sheer side so I use two thick coats.
Nubar Vaso je levandulový foil. Tedy světle fialová, která je díky kovovým odleskům jakoby vybělená.Jako obvykle dvě vrstvy laku. Tenhle lak se z kolekce vymyká nejen barevně, ale i konzistencí, řekla bych, že je víc metalický než ostatní ale na druhou stranu není tak lesklý na sluníčku (více ZDE). Existují klasické metalické varianty tohoto laku (Deborah Lippman Purle Rain, ORLY Prim & Proper), ale foil žádný /Nubar Vaso is lavander foil. Usually this kind of lavander polish are metallics and terribly streaky, this is not the case of Nubar Vasso, as I mentioned it is a foil so not visible brush strokes. 
Nubar Oro je až neuvěřitelně lesklý a jasný zlatý, ale spíš oranžovo-žluto-zlatý lak. Na mé nehty jsem dala dvě vrstvy, ale na delší bych dala tři protože má tendenci prosvítat (více ZDE). Jak je vidět z příspěvku, o trochu zlatější varianta laku je ORLY Glitz & Glamour. /Another unbeliavebly shiny polish in Nubar Oro. It should be gold,  however I´d call it orange gold instead of true gold. Finish is foil, for my short nails two coats was enough, but for longer nails three will be necessary to avoid VNL.
Tak co, máte favority? /Which one is your favourite?

11 komentářů:

  1. Great swatches! Vino and Verde are my favourites :)

    OdpovědětVymazat
  2. Verde, Rosso, Vino - ty se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  3. My favs are Vaso (expecting it to arrive soon yay) and Rosso. Awesome swatches, neat mani, great job!

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě Rosso, Vino a Vaso :) díky moc za podrobné info.

    OdpovědětVymazat
  5. Obešla bych se o Verde :) Ale celá kolekce je perfektní! Díky za swatche, protože teď brečím do polštáře, že jsem nevzala ani jeden ;( :D Určitě bych moc chtěla Vino, protože mi přijde dokonalý ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Krasna kolekce a pekne shrnuti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám doma Vaso a Caramello, ale líbí se mi spíš Verde a Vino :D

    OdpovědětVymazat
  8. Biba: Thank you, great choice!

    Míno: Vyměnit Verde za Caramello, tak se shodneme.

    ritterbratten: Lucky you, it is great one! And hvala, hvala, hvala.

    Gabriella: Není zač a děkuji.

    Boůvko oni na zase slevy dají a můžeš si to vynahradit. Jako že Vino je nej a Verde je fuj?

    Lucinko: Děkuji, rdím se nad chválou.

    Soni: A tak je to vždycky :), člověk pokukuje po tom, co nemá :).

    A jak tak koukám oranžová a zlatá moc neletí.

    OdpovědětVymazat
  9. all colors are amazing!!!



    check it out sometime:)
    au revoir,

    http://www.inablondeworld.net/

    OdpovědětVymazat
  10. I don't wear warm shades almost at all, but this collection makes me like even the orange, must be their foily finish I guess!
    Your swatches are great :>

    OdpovědětVymazat
  11. Tekla: welcome on my blog, I´ll definitely check your very stylish blog :)-

    Smaltoitaliano: I in general do not wear orange, green, black and barbie pink anf here I am I do live oranges in this collection an I do agree with you it is the finish.

    OdpovědětVymazat