Color Club Untamed Luxury collection

I když se množí požadavky na dekorativku, rozhodla jsem se konečně vypořádat s loňskou podzimní kolekcí od značky Color club. Color club je velmi zajímavá značka, kde je příznivý poměr cena/kvalita, u nás v ČR se dají sehnat přes internet za příznivou cenu 99 Kč/ks, ale jen starší kolekce, pro ty novější zkuste internet.
Color Club Snakeskin je jediný must have z kolekce, roztavený cín. Kovový lesk bez tahů štětečkem.
Color ClubWild Orchid je moc hezká studená modrá a pidi třpytečkami. Nic nového, ale moc slušivá.
Color Club Covered In Diamonds je topcoat s velkými chuchvalečky neidentifikovatelného perleťového materiálu, zajímavý efekt různobarevného odrazu světla. Nevím proč mi přijde trochu laciný a nejvíc mi vadí shluky a nestejná velikost chuchvalečků, já je chci mít pěkně jako vojáčky v řadách rovnoměrně, nebo stejného/stejných tvaru/ů. Nalakováno v jedné vrstvě přes vínový.
Color Club  Resord To Red červená s růžovým základem a odlesky, pěkná, ale už jsme ji viděli a viděli a viděli...
Color Club Untamed Luxury, docela zajímavý tyrkysový lak s třpytkami, jehož aplikace je komplikovaná. Nevím jestli nejsme moc zhýčkaní z poslední doby, ale tohle bylo želé plné třpytek jež zdrhají ze štětečku. Tři vrstvy a nadlak k tomu. nechtěl schnout a je tyrkysový, možná ale v létě na nohy.
Color Club  Red Velvet, taky jeden z těch co měl velký potencionál, ale provedení ho pohřbilo. Černá s červenými třpytkami co nejsou skoro vidět, jen cítit, protože po zaschnutí dělají  z laku struhadlo. K jeho vyrovnání nestačí ani dvě vrstvy nadlaku. Mimochodem očekávala jsem dupe RBL Black Russian, ale v něm se asi netopí třpytečky v kolomazi.
Color Club De-Luxe-Cious je mírně želéovité konzistence a proto nechtěl poslouchat, ale nebyl ošklivý, je to šedá a má třpytky, což znamená, že zasychá do hruba.
Color Club Pretty In Platinum byla tragédie, bílo-šedá se stříbrným odleskem. Nejen že vypadal divně, velice špatně se aplikoval (na fotce jsou tři vrstvy) a dělal díry (prostě byl tak pastózní, že nešel vůbec ovládat), přitom jsem si myslela, že to bude můj favorit, přitom je to právě naopak.
Color Club Positively Posh miliontý taupe, nic víc, nic míň.
Color Club Soft As Cashmere je šedá (podzimní trend č.1), která má mírně nazelenalý podtón. Velice dobře se lakuje, na fotce jsou dvě vrstvy. Letošní OPI Suzi takes the wheel je mu velmi podobný.
Color Club Nothing But Truffle tmavá hnědá s čokoládovým shimmerem, překvapivě hezká a skvěle se lakovala.
Color Club Jewel Of A Girl tmavá, vínová s červenými odlesky, zase nic moc unikátního, ale velmi pěkný a fotogenický lak.
Color Club Ready For Roayal nic originálního, tmavý krémík, ale perfektní konzistence a rychlé zaschnutí, na fotce jsou dvě vrstvy
Hodnocení: Nechci se vymlouvat, ale důvod proč mi tak dlouho trvala recenze je dvojí. Zaprvé nemám nic moc fotky a tak nějak se mi z celé kolekce opravdu líbily jen dva laky a to Snakeskin a Wild orchid. Zbytek mi buď neslušel - Pretty in platinum, nebo aplikace byla utrpením - Untamed luxury, Red velvet, či nebyly moc originální (jako zbytek). Celkově se jedná o horší kolekci, byť obsahuje řadu standarních barev. Kvalita je kolísavá, problematické jsou hlavně glitry, ale s tím se musí u levnějších laků počítat. Naopak krémíky mohu ze srdce doporučit. 
Summary: I finally managed to made post about last year fall collection Untamed Luxury by Color club. Reason is that I wasn´t particularly smitten with collection, majority of them are in "safe" zone and some of them are really hard to apply. I loved only two of them Snakeskin and Wild Orchid, other as Ready For Royal or Positively Posh was nice but I have almost identcal polishes on my collection. I had application issues with Untamed luxury and Red velvet, both has weird consistency and Pretty in platinum looked weird on my skintone. I do like Color Club polishes in general, they are cheap and their quality is over average, just this collection is nice, yet very safe. 
Tak začněme favority:

3 komentáře:

  1. tak podleme jsou nejlepší tyhle: Wild Orchid, Jewel Of A Girl, Nothing But Truffle, Positively Posh a úplný top je Soft As Cashmere, na takové barvy momentálně dost ujíždím :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ha, tak kom těch šedých se mi líbí ty laky taky. Díky za komentář.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si tady z těch vůbec nemůžu vybrat, terý by se mi líbil nejíc - všechny jsou fakt super..poslední dobou peferuju hlavně právě tmavé odstíny, jako máš tady :)
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat