OPI Done out in deco


Další láček z kolekce South beach je OPI Done out in deco, což je světle fialová barvička inspirovaná Art decovými strážnímy domky na plážích v South beach. Tak jak je vidno z obrázku, tady se Suzi a její tým perfektně trefili.

Zpátky k Done out je to krémová lila barvička, fialová jakoby vybělená od sluníčka ve které se bude odrážet moře a obloha. Nemá třpytky, nehází ani odlesky a barva odpovídá lahvičce. Vlevo bez blesku, vpravo s bleskem.
Lakování je bez problémů, výdrž slušná, loupe se méně než Overexposed. K úplnému krytí jsou třeba dvě vrstvy.Pro milovníky obtiskovacích razítek Konad by to mohla být dobrá podkladová barvička.

Opět se jedná o láček podobný laku z podzimní francouzské kolekce OPI Parlez-Vous OPI ?, ale podobnost je pouze v lahvičkách, při nalakování Parlez-Vous OPI? ztmavne (vlevo dole foto bez blesku).

Jen pro pořádek Suzi Weiss-Fischman je kreativní ředitelka OPI, je tedy člověk zodpovědný za výběr barev do nových kolekcí. Na její počest se v některých objevuje láček pojmenovaný po ní, takže v South beach kolekci najdeme Suzi a plavčíka (Suzi & The Lifeguard), v australské milovala Sydney (Suzi Loves Sydney) a v ruské říkala ano (Suzi Says Da!). Pozor pro případné zájemce je k dipozici její blog, kde se dozvíte více :-).

Celkové dojmy:
  • pozitivem: krásná barva, perfektní výdrž a snadná aplikace
  • negativem: podobnost s laky ze starších kolekcí, nesluší každému

Žádné komentáře:

Okomentovat