OPI Overexposed in South Beach

Jak už jsem se zmínila trpím lakovací mánií. Mezi mé oblíbené značky laků patří OPI, kromě perfektní výdrže, krásných brarev je obrovským plusem jejich patentovaný šitoký štěteček. Je to plochý placatý štěteček připomínající štětec na tempery. S jeho "pomocí" jste schopni nalakovat nehet v podstatě 2-3 tahy.

OPI Overexposed in South Beach je z jarní/letní kolekce 2009 South Beach.

Je to barva rozmačkaných lesních plodů, tmavo fialovo - červená á s modravými odlesky, které jsou viditelné v lahvičce, ale na nehtu je vidíte pouze na přímém sluníčku, nebo v případě, že budete nehet pozorovat u centimetrové vzdálenosti od obličeje. Samozřejmě, že fotoaparát odlesky "vytáhne", ale barvička je to v reálu spíše krémová. Vlevo je foto s bleskem, vpravo při dením světle
Zdánilvě se jedná o lak velice podobný OPI Louvre Me Louvre Me Not z kolekce podzim/zima 08 La Collection De France, ale ten je více tmavě modro - fialový s výraznějšími odlesky. Rozdíl pro laika téměř nepostřhnutelný, pro maniaka podstatný.

Snad jedinou vadou na kráse cel é kolekce je o něco horší výdrž v porovnání se staršími kolekcemi (má nepříjemnou tendenci se loupat).

Celkové dojmy:
  • pozitiva - pravděpodobně nejlepší barva z jarní OPI kolekce
  • negativa - relativně rychle se loupe, slibovaný sheen je nepostřhnutelný

Žádné komentáře:

Okomentovat