Rescue Beauty Lounge LOCAVORE

Dnes se zaměřím na svůj jediný glitrový lak a to Rescue Beauty Lounge Locavore z kolekce jaro/léto 2009.
Laky RBL nejsou k dostání v ČR, ale je možné ho koupit na ebay nebo oficiálních webovkách (zasílají i do ČR, ale není to levná záležitost, lak samotný stojí 18 USD).
Celá jarní kolekce se skládala ze tří laků:
Look Rich, Be Cheap zlato - fialové glitry
Frugalista stříbrno - fialové glitry
Locavore, na který se podíváme podrobněji, je tvořen zlato - modro - fialovo - stříbrnými glitry.

Locavore je skvělý lak, tečka. Jsou to vlastně drobné různobarevné glitry stejné velikosti. Zlato - modro - fialovo - stříbrné a jejich kombinace je unikátní a zářivá. Na sluníčku i umělém osvětlení z dálky poutá pozornost (i když na sluníčku vidíte hlavně zlato - zelenou). Jeho barevnost a lesk z něj dělají jedničku na večer, nebo pro lakovací maniaky i na den.

Nanáší se perfektně a jednoduše, což u glitrových laků nebývá zvykem. U většiny glitry lovíte na štěteček a mršky kloužou a kloužou, také musíte aplikovat hooodně vrstev, aby byl lak krycí. U RBL se glitry jakoby nalepí na štěteček (naberete tak velké množství glitrů) a aplikace je velice jednoduchá, lak rychle zasychá. Konec chvalozpěvu. Protože je to lak z glitrů, je jeho povrch jakoby hrubý a je třeba ho přelakovat průhledným topcoatem. Jediný skutečný problém je dlouhé a komplikované odlakování (trvalo mi cca 10 minut), ale stojí to za to, ne? Myslím, že fota hovoří za vše.Celkové dojmy:
  • pozitivem - překrásná barva, perfektní výdrž, nejlepší glitrový lak jaký jsem kdy měla
  • negativem - hrubší povrch laku a zdlouhavé odlakovávání

1 komentář: